سلام
می خوام گوشی بگیرم
ray بگیرم یا live ?
یکی منو قانع کنه
سلام
می خوام گوشی بگیرم
ray بگیرم یا live ?
یکی منو قانع کنه
من ارک دارم 2 سه روز اول باتریش فاجعه بود یعنی یه شب تا صبح بدون اینکه به گوشی دست بزنم 30 تا 40 درصد از شارژش کم میشد یه ربع بازی میکردم 30 درصد کم میشد که بعد خودش درست شد
چند بار شارژ و دشارژ شه خودش درست میشه البته بذارید شارژ باتری تموم شه گوشی خاموش شه بعد شارژ کنید
هر کار کردم نتونستم برنامه NDrive رو روش نصب کنم .
کارش چی هست؟نویگشین هست؟از برنامه هایی مثل Navitel و یا Marverick یا گوگل مپ هم متونید استفاده کنید.هر کار کردم نتونستم برنامه NDrive رو روش نصب کنم .
برا خوردن باطری چک کنید که برنامه ای باز نباشه
فکر کنم برنامه Task killer کمکتون کنه
اگر نه هم یا باطری خرابه یا آداپتور یا هنوز آب بندی نشده![]()
وقتی گوشی رو میخرید و باتری هنوز استفاده نشده قدرت واقعیش رو نداره.بعد از چند بار شارژ و دشارژ شدن درست میشه.
ذوست عزیز من اینو Sygic راه اندازی کردم
فرقی با نرم افزارهائی که شما معرفی کردید داره ؟؟
به نظرتون بهترین نرم افزار واسه Task killer چیه؟
ممنون میشم یه File Manager خوب هم معرفی کنید .
من با این نرم افزاری که میفرمایید کار نکردم.خصوصیاتش چیه؟ذوست عزیز من اینو Sygic راه اندازی کردم
فرقی با نرم افزارهائی که شما معرفی کردید داره ؟؟
ادیت.دیدمش.به این فروم برید:
- tci.org/forum/showthread.php?t=137631کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم یکی از بهترینها این هست.super task killerبه نظرتون بهترین نرم افزار واسه Task killer چیه؟
ممنون میشم یه File Manager خوب هم معرفی کنید .
هم حجم فایلش خیلی کمه هم رام کمی اشغال میکنه.میتونی تنظیم کنی هر مثلا 1 یا 3 ساعت اتوماتیک برنامه ها رو کیل کنه
فقط توی استفاده از تسک کیلر ها این رو در نظر داشته باشید که برنامهایی که زیاد ازشون استفاده میکنید یا ویجت ساعت ها رو از لیست انتخاب نکنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed1297; 06-11-2011 at 20:24.
سلام دوستان
دوستانی که این گوشی رو خریدن از مزایا یا معایب این گوشی هم بگن ممنون میشم
اگه امکان هم داره چنتا عکس تو تاریکی مطلق و فضای باز هم بگیرید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)