بیمه ما تو شهرمون چند جا دیدم شبعه باز کرده
به نظرتون حدودا چند درصد دکتر ها و درمانگاه ها و بیمارستان ها با این دو تا شرکت قرارداد دارن؟
اصلا میارزه این همه پول دادن؟
بیمه ما تو شهرمون چند جا دیدم شبعه باز کرده
به نظرتون حدودا چند درصد دکتر ها و درمانگاه ها و بیمارستان ها با این دو تا شرکت قرارداد دارن؟
اصلا میارزه این همه پول دادن؟
کسی اطلاعاتی در مورد بیمه اختیاری با مدرک فنی و حرفه ای داره؟
میگن هزینش خیلی کمتر میشه.
من هم شنیدم کسانی که بیمه ی درمان ندارن با مدرک فنّی و حرفه ای و پرداخت ماهیانه مبلغ 24 هزار تومان می تونن از بیمه ی درمان تأمین اجتماعی برخوردار شوند.
شفیعی
نه منظورم بیمه درمانش نیست، بیمه ای که بازنشستگی هم داشته باشه.
آقا من پشت کنکوریم و پدرم بازنشسته،برای دریافت حق اولاد از من درخواست برگه اشتغال به تحصیل کردن،با توجه به اینکه من درحال حاضر تحصیل مستقیم نمیکنم،از کلاس زبانم برگه ببرم قبوله؟
آیا وقتی رفتم دانشگاه این یکسالی که حق اولاد نگرفتمو بهم میدن؟
فکر کنم برگه ی کلاس زبان قبول نیست و وقتی رفتی دانشگاه ان شاا... فقط مابعد رو به پدرتون پرداخت می کنن و این یک سال مابین رو بهش نمی بپردازن.
شفیعی
می دونم که بیمه ی عمر (طرح جامع زندگی بیمه ی ایران) که درمان جز نداره ولی درمان بیماری های مهم رو داره مستمرّی بازنشستگی هم داره ولی اون موردی که شما می فرمایید رو خبر ندارم. اگه به جواب رسیدم براتون بیان خواهم نمود.
شفیعی
سلام
منم یه سوال دارم .
من الان دیگه نه سربازم نه دانشجو و به این ترتیب دیگه بیمه درمانی ندارم .تا الان بیمه شده تبعی پدرم که کارمند دولت هستن بودم و از بیمه خدمات درمانی کارکنان دولت استفاده میکردم.
میخواستم ببینم کجا میتونم خودمو بیمه درمانی کنم(دفترچه بیمه بگیرم)؟و کدوم بیمه فراگیرتره؟هزینه حق بیمه چقدره؟
.
Last edited by mali.sh; 18-12-2012 at 20:17.
الان اگه یه کارگر بازنشسته بشه چقدر پاداش پایان کار میگیره؟
سلام
من خودم شرایط شمارو داشتم ، بعد رفتم نزدیکترین شعبه به خونمون ، پرسیدم که نه سربازی رفتم ، الان هم فارغ التحصیل شدم ، میخوام خودمو بیمه کنم و دفترچه داشته باشم .
طرف بیمه ی " حِرف و مشاغل آزاد " رو معرفی کرد .
بعد بهم گفت چون تازه داری شروع میکنی از حداقل هم شروع کنی بد نیست ( یعنی حقوقم رو حداقل زدم ) .
الان شرایطم به این صورته :
ماهی 48 تومن میدم .
10 تومن هم برای دفترچه بیمه تامین اجتماعی میدم .
در مجموع ماهی 58 تومن میدم .
این بیمه ای که من دارم 12% هست ( یعنی حداقل حقوق ، همون 398 تومن ) بعد بیمه ی بیکاری و ... نداره و مستریش هم موقع بازنشستگی کمتره . ( البته به نظر من نباید به این چیز ها دقت کرد ، چون اون موقعی که ما بخواییم بازنشست بشیم ، معلوم نیست چه قانونی رو برای بدست آوردن مستمری و ... میذارن )
فکر میکنم این بهترین نوع برای دریافت دفترچه باشه .
راستی میتونی سابقه های بیمتم تو این سایت ببینی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایته خوده تامین اجتماعی هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیمه های 18% و ... تا 26% هم هست که برای من خوب نبود !!!
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)