به نطر من شما یک روش پیش بگیر مثلا من خودم ترکیبی ازمارول با برند استدیو و کریتور باکس(این اسم شرکتاشونه)
خیلی دوست دارم و کار میکنم
شما چند وجهی کار میکنی و به اصطلاح دچار دوگانگی شخصیتی شدی
یک روش رو ادامه بده یا رئال یا مانگا یا ...
به نطر من شما یک روش پیش بگیر مثلا من خودم ترکیبی ازمارول با برند استدیو و کریتور باکس(این اسم شرکتاشونه)
خیلی دوست دارم و کار میکنم
شما چند وجهی کار میکنی و به اصطلاح دچار دوگانگی شخصیتی شدی
یک روش رو ادامه بده یا رئال یا مانگا یا ...
اگه پسری هم در کار بشه بچه خوشکلهمردم از خنده!!
تصویب شد فقط رئالبه نطر من شما یک روش پیش بگیر(می خواستم بقیرو با سبک های دیگه آشنا کنم که بیخیال رئال بچسب!! )
Last edited by T@Z; 06-01-2012 at 23:20.
درست میفرمائید.البته کسی مجبور نیست به این پیشنهاد فکر کنه و صرفا واسه ابتکار و تنوع میگم.خب هر بیننده ای باشه از تکرار و یکانگی خسته میشه. خیلی عالی میشه کسی باشه یکم متمایز کار کنه
مثلا نمونه هایی هست اینچنینی :
محتوای مخفی: عکس
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
البته نمیدونم این چه طراحیه .اما درکل هر چی باشه جز خانواده ی گرافیک و پیتینگ و ... هستش دیگه
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
آره راست میگن معمولا نمیدونم چه مرگشونه از این بچه مچه ها میکشن که به درد بنر روی بوتیک و نمیدونم آرایشگاه هم نمیخوره.مردم الکی صف میکشن شلوغ میشه دیگه![]()
اینم سبکی طراحی مانگا هست که هنرمند بیشتر بصورت پرداخته و اطراف اون رو با لکه رنگ حالت کوبیسم کار کرده احتمال 90 در صد هنرمندش ژاپنی بوده
خوب کارکتر باید ادمو جذب کنه همینجوری مثل تیر برق باحال نیست
مثل به عنوان نمونه![]()
آره عالیه
ولی بازم هرچی خشن و بی احسانه اکثر واسه پسراس.
خوب دقیقش اینه که دختر ها تو خیلی از جاها بیشتر از قدرت احساس و علاقه استفاده میکنن تا نسبت به پسرها
اگه دقت کنی به جسته ظریفی که دختر ها نسبت به پسرها دارن خشونت نمیاد یه جورایی لطیفه![]()
منتظر کارهای بعدیتون هستیم
یه پسر خوشگل هم برای من سفارشی طراحی کن
جدی جدی هر وقت وقتشو کردی یه پسر زیبا هم طراحی کن .خیلی مهمه که بتونیم چهره های مختلفی طراحی کنیم.همه میتونن دشت و بیابون و چمن و درخت و نمیدونم اشیاء طراحی کنن اما برای چهره خلاقیت میخواد
ممنون
بروی چشمیه پسر خوشگل هم برای من سفارشی طراحی کن![]()
الان می خوام یکی از شخصیت های مورد علاقمو تو انیمه Black lagoon طراحی و یک رنگی کنم >>> از خلاقیتمون یه نموره استفاده کنم تو طراحی( الان دارم دوباره کل انینه رو می بینم تا بیشتر جو گیر شم
)
این طرح خوده مانگا عالیه:
محتوای مخفی: مانگا
البته نمیدونم ولی بیشتر به پسر شباهت داره![]()
اگر دقت کنی ماهیچه های برجسته و قوی که داره نشون میده یه پسره ولی از این رو که پسره ژاپنی خشکل نیستند صورت کارکتر هاشون رو شبیه به دخترا میکشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)