یکی از ارزوهام اینه که یک بار بتونم تو همچین فستیوالهایی شرکت کنم.
یکی از ارزوهام اینه که یک بار بتونم تو همچین فستیوالهایی شرکت کنم.
یک بلیط ژاپن بگیر برو دیگه دست دست نکن![]()
تو اين چند وقته كه توي هدفاي، هي افراد كشورها و قسمتهاي مختلف جهان، فستيوال ميزارن
فستيوال اصلي هم كه can jam هستش چند وقت ديگه برگزار ميشه و بليط هاش رو وقتي نگاه مي كنم، فوق العاده ارزونه براي اونها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه بدبختي بيشتر از اينهاست، توي همون تاپيك فستيوال ژاپن، عكس هايي كه از مغازه هاي تو فروشگاهاشون گرفته ببين،
يا حتي وضعيت ما بدتر از ايينهاست، هيچ بني بشر معتبري، يدونه سيم يا سري هدفون هم به ايران نميفرسته، به افغانستان و عراق مي فرستن، اونوقت. ...
اگه بشه یه بلیط بدون برگشت بگیرم خیلی خوب میشه
اصلا عظمت نمایشگاهو میبینی
همه چی برای تست راحت دمه دست
من حداقل یه یک ساعتی توی غرف های stax , jh, hifiman.weston.melody,,...... کار دارم.(حالا که بیشتر فکر میکنم باید یک ساعت برای هر غرفه ی نمایشگاه برنامه ریزی کنم)
راستی من اینجوری فکر میکنم یا این فستیوالهای واقعا توی اسیای شرقی خیلی بیشتر برگزار میشن؟؟؟
Last edited by t-jays; 22-07-2013 at 16:21.
برای همینه که مثلاً طرف برای 3 روز بلیط می خره دیگه
اینطوری که من فهمیدم، مثل اینکه توی آسیای شرقی، این نمایشگاه ها و مغازه ها خیلی بیشتر از جاهای دیگست. مثلاً توی سنگاپور، ژاپن ...
نمایشگاه که هیچی، فروشگاه هاشون خودش از نمایشگاه های رویایی ما هم رویای تره:
اینم یک فروشگاه فروش لوازم الکترونیکی که همه جور وسیله ایی از سشوار و ساعت و سیتم های استریو داره و از جمه انواع هدفون های اند و داخل گوشی و فول سایز معمولی:
این هم توکیو جز کافه Tokyo Jazz Cafes (or 'Jazz Kissa'
دوستان میدونم که خیلی هاتون که از هدفون های فول سایز استفاده میکنید، برای تهیه استند برای هدفونتون مشکل دارید چون تو ایران چیز خاصی نیست، معمولا باید خودتون بسازید. من برای هدفون خودم از یه لامپ خلاء غول پیکر استفاده میکنم بنام 450TH vacuum tube. این لامپ قیمت بالایی داره (بالای 100 دلار) ولی تو ایران مورد استفاده نیست. این لامپ در سالهای دور تصویر و صدای کانالهای تلویزیون VHF رو به منازل ما ترنسمیت میکردن ولی الان بلا استفاده موندن. البته من یه تعدادی رو به خارج از کشور فروختم ولی یه تعدادی هست، هر از گاهی دوستان بعنوان دکور استفاده میکنند، بعضی ها هم برای ساخت آباجور و چراغ شب خواب و ... استفاده میکنند. من ازین لامپ بعنوان استند برای هدفونم استفاده میکنم. سطح شیشه ای بسیار سافت اون کوچکترین اسیبی رو به متعلقات هدفون نمیرسونه، از جهتی به نظرم زیبا هم هست، به هرحال یک لامپ خلاء غول پیکره. از دوستان اگه کسی تمایل داشت برای هدفونش همچین چیزی داشته باشه میتونم در اختیارش قرار بدم. قیمتش مفته، فی الواقع کمتر از یه لامپ کم مصرف 100 وات
این لامپ ازون لامپها نیست که جلوی مغازه ها آویزونن میکنن! این لامپ خلاء میتونه تا 150 وات در حالت سینگل ارائه کنه. به امپلیفایر NAT Audio Magma نگاه کنید که از همین لامپ استفاده میکنه، این لامپ عنوان "پرقدرت ترین امپلیفایر سینگل لامپی دنیا" رو یدک میکشه. قیمت این امپلیفایر 55،000 دلار است!
کسی میدونه چرا جلوی این لامپ یه شیشه تیره رنگ قرار داده شده؟
^^^
احتمالا می دم برای جلوگیری از رسیدن تشعشعات به اون بنده خدایی باشه که جلوش میشینه (به هرحال اینها درجه حرارتشون ممکنه اونقدر بالا بره که ماورابنفش ساطع کنن)، برای محافظت خود لامپ از ضربه دیدن هم می تونه باشه فکر کنم
چون من جلوی آمپ wooaudio wes هم دیدمش
البته اینجا رنگ شیشه تیره نیست
اورینکاملا درسته. لامپ 450th معروفه به Magma (مواد مذاب آتشفشانی) چون وقتی به نقطه کاری خودش میرسه، مرکزش مثل مواد مذاب میشه. این لامپ از خودش UV ساطع میکنه که به چشم ها آسیب میرسونه و سرطان پوست هم ایجاد میکنه. برای همون یه تلق محافظ جلوی دستگاه نسب کردن.
نمیدونم چرا من انقدر از این WOO خوشم میاد
من میرم این جا به این ضریح چیز میبندم (اسمش یادم نیست پارچه سبز ها و قفل و...) تا حاجتم رو بگیرم.![]()
بس میشیم تا نگهبان مال من رو به زور پرت کنه بیرون
و اینکه ممکنه دست طرف باهاش برخورد کننه و بسوزه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)