چطوری؟؟؟؟؟؟
چطوری؟؟؟؟؟؟
من قبلا 512 داتک ( تهران) داشتم دوسال بود که باهاش کار میکردم اون اوایل سرعت دانلودش خوب بود طوری که شبا تا 3 گیگ دانلود میکردم ولی این اواخر دیگه واقعا مفتضح شده بود سرعتش تو روز با زور به 50 میرسیدشبا رو هم که اصلا نگو
خلاصه قراردادم رو فسخ کردم
الان ( تهران ) آسیا تک 1 مگ با 4 گیگ حجم ماهیانه گرفتم که سرعت دانلودش روزها از 250 شروع میشه بعضی موقع ها هم به 1 مگ میرسهخیلی راضیم فقط هنوز رو شب وقت نکردم سرعت بگیرم درضمن اینو بگم که شرکتش بالای 10 گیگ حجم رو شبانه رایگان میده ولی زیر 10 گیگ رو نصف قیمت
![]()
ببینید دوستان مقداری از حرفاتون درست بود و مقداریش نه ispها از این که میگن 1 به 8 هست سرعت منظور این نیست که بین 8 نفر سرعت share شده , اینکه هر کس یه پورت خاص خودش رو داره تو مرکز مخابراتیش هم درست است منظور از 1 به 8 این است که شما موقع قرار داد با شرکت سرعت 512 کیلو بیت درخواست میکنید و زمانی که میخواهید تست سرعت خودتون رو بگیرید معمولا به بایت به شما نشان داده میشود مثلا 64 کیلو بایت که اون موقع شما فکر میکنید سرتان کلاه رفته و ISP داره پول شما رو میخوره.
در واقع سرعت شما همان 512 بیت است و وقتی که به بایت نشان داده میشود با یک ضرب ساده مشخص میشه که هر 1 بایت 8 بیت است و وقتی که 64 بایت نشان داده میشود سرعت شما همان چیزی هست که در قرار داد درخواست داده اید.
سلام من سرویس 1024 محدود پارس آنلاین استفاده میکنم با حجم 9 گیگ به صورت سه ماهه سرعتم در روز 230 در شب حدود 100 یا 120 خلاصه هرشبی یک گیگ و نیم دانلود دارم
درسته خوش به حال شما که تو مرکز مخابراتی خوبی هستید که این سرعت رو دریافت میکنید.
ISP ها معمولا برای رقابت و جذب مشتری سرعت بالاتری رو برای مشتری روی پروفایلشون ست میکنن تا در مواقعی که سرعت کمتر دریافت میکنید در زمانی که خلوت میباشد جبران ساعت اون ترافیک باشه.
مثلا شرکت صبانت شما 128 - 256 یا 512 رو خرید کنید پورت شما رو روی 1024 میبنده و اگر 1024 درخواست بدید روی 2048 که همان 2 مگ است و اگر هم سرویس 2 مگ رو درخواست بدید روی 4 میبنده.
شاتل (shatel)
8مگ . 3گیگ در ماه
سرعت روزانه 950 کیلو بایت بر ثانیه
سرعت شبانه 390 کیلو بایت بر ثانیه
آقا اول از همه یچیزی بگم.... اونایی که دانلود زیاد دارنو رو ترافیک شبانه شاتل حساب باز کردن ... رفتن سرعت بالا از شاتل خریدن بدونن اساسی رفته تو پاچشون
آقا اصلا گول این تبلیغاتو.. سرعتو... مشتری مداریوو... اینا رو نخورین...
بنده مرض ندارم که این همه پول بدم برم این سرویس شاتل رو بخرم.. حتما دانلود زیاد دارم دیگه... اون وقت این شرکت بر خلاف تعهد و تبلیغاتی که انجام میده ... برداشته بخاطر حجم دانلودی که من تو زمان ترافیک رایگان داشتم .. بازم میگم بر خلاف تعهد و تبلیغاتی که انجام میده ... سرعت دنلود شبانه منو از 390 کیلوبایت بر ثانیه کرده 12کیلوبایت بر ثانیه... این خنده دار نیست... این کم فروشیو دروغو .. دزدی نیست؟ این مصداق بارز تجاوز به حقوق مشتری یه.....
تازه وقی هم که زنگ میزنی پشتیبانی همه اینارو بهشون میگی... یارو هیچی نداره جوابتو بده.. اونوقت یه سری شرو ور نحویلت میده که انگاری از پشت کوه اومدی...اینم تهین به شعور مشتری...
خلاصه اگه دانلود زیاد دارین سراغ شاتل نرید.... گول تبلیغات شاتل رو نخورید.....
با سلام خدمت دوست عزیزم باید عرض کنم که خدمت شما اگر به آدرس زیر که لیست خدمات شاتل هست مراجعه کنید به صورت واضح بیان شده که سرعت شبانه در ساعات رایان برای 8 مگابیت در ثانیه از 1024 تا 3072 کیلو بیت در ثانیه هست. حالا خودت بشین حساب کن که کم میده یا زیاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت شما دوست عزیز باید خدمتتون عرض کنم که اگر به آدرش زیر که لیست خدمات شاتل هست مراجعه کنید؛ در قسمتی به طور کاملاً صریح بیان شده که برای سرویس های با سرعت 8 مگابیت در ثانیه سرعت دریافت شبانه از 1024 تا 3072 کیلو بیت بر ثانیه می باشد. حالا خودت ببین کم میده یا نه؟
اینم آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل 512 3 گیگ در ماه
ساری- مازندران
دانلود روزانه از سرور های داخلی 350-400 کیلو بایت
دانلود روزانه از سرور های غیر ایرانی 55-65 کیلو بایت
دانلود شبانه هم تقریباً همین طور هست
از 1-8 صبح هم رایگانه
اسیاتک : 2 مگ محدود 10 گیگ در ماه 1 تا 8 صبح رایگان
سرعت دانلود روزانه: حداکثر 500 البته بیشتر مواقع 430-
450
شبانه : 120-130
منطقه هفت تیر تهران
خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)