به نظرم یکی از اهداف اصلی سریال، کار روی ذهن جوون هاست که اگر این روزها ایران درگیر جنگ شد، برن جبهه...
به نظرم یکی از اهداف اصلی سریال، کار روی ذهن جوون هاست که اگر این روزها ایران درگیر جنگ شد، برن جبهه...
چه جالب .
کجای دنیا از روی لباس به کسی شلاق میزنند.و کجای دنیا کسی رو از روی لباس پانسمان می کنند.
اون تیکه ای که شلاق خورد.چه سریع هم خون اومد در حالی که اینجوری نیست.اونجا هم که می خواست چک بزنه بهشون تا به هوش بیان باید محکم تر میزد.
اول این قسمتم خیلی مسخره بود.عراقی ها باید یه کم با خشونت بیشتر رفتار می کردن.مثلا باید وقتی می خواستند بیدارشون کنند.با پا بزننشون.بعدش اسد بیدار شد گفت دارم خواب می بینم.اونجا هم خیلی جالب به نظر نمیومد.
خدایا با نام تو
با سلام
نظر جالب و زیرکانه ای دادی!!! منم تا حدودی با این موافقم
حامد![]()
خدایا با نام تو
با سلام
دوستمون درست میگه. این قسمت زیاد جالب نبود و نقص زیاد داشت. یا لااقل بیشتر از قسمتهای دیگه بود!!! به نظر من بازی ها در هیچ قسمتی بد نیست و اگر ضعفی هم در یک قسمت دیده بشه 100درصد یا از کارگردانییه یا دوباره از کارگردانییه. بازیها همه درسته!!!
این قسمتم واسه اینکه برا اسد یه معشوقه پیدا کنند و شیعه و سنی رو بهم پیوند بزنند بود. نه موفق بود نه با شکست روبرو شد. البته به نظر من شیعه با سنی یا سنی با شیعه هیچ مشکلی نداره ها.خلط مطلب نشه یه موقع. من ایجوری برداشت کردم. وقتی مسلمان بودن مطرح بشه دیگه شیعه و سنی بودن میره کنار.چون هممون مسلمونیم
حامد
به نظرم ما تو سریالای ایرانی اینقدر بازی های مصنوعی دیدیم.که وقتی یه بازیگر معمولی و خوب بازی می کنه.می گیم چه قدر بازیگر عالیه.
خدایا با نام تو
با سلام
داداش حرفات بدجوری درسته!!!
حامد![]()
خدایا با نام تو
با سلام
این هم از قسمت بعدی که دیدیم. هر چی از صحنه های جبهه نشون میدن، به کارگردانی ضعیف این قسمتها بیشتر پی میبرم. مثل اونجایی که منافقا قبل از حمله خمپاره می نداختند و ارتشی ها فقط تیر هوایی میزدند!!! یا اونجایی که اسد رفت پشت تیر بار!!!
حامد![]()
داداش سریال فانه قرار نیست همه چی واقعی واقعی به نظر برسه.
وای امشب بعضی قسمتهاش خیلی باحال بود
اون قسمت که اسد جوگیر شد گفت یا علی...و عماد هم که ادعای بچه زرنگی میکنه ولی خیلی میترسه
آخرش چی شد؟!تیر که نخورد؟!
خدایا با نام تو
با سلام
نمی دونم تیر خورد!؟!؟!نخورد!؟!؟! ولی بعدی میدورنم زخم کاری برداشته باشه.
حامد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)