امروز رفتم مدرسه میگن دوشنبه کارنامه ها آماده میشه![]()
امروز رفتم مدرسه میگن دوشنبه کارنامه ها آماده میشه![]()
من امروز گرفتم. به جز هندسه که 18.5 شدم همه رو همونی که فکر می کردم شدم. هندسه رو اعتراض زدم.
ز فارسی= 19.5
ز انگلیسی= 19.75
عربی=18.25(به هم دادن. خودم حدودای 16.5 میشدم)
بقیه رو 20.
رفیق نزدیکم خیلی شانس آوورده. زبان فارسی و جبر و هندسه غلط داشت بهش 20 دادن.
تو کنکور نه اما وقتی نتایج اومد که کجا قبول شدی یه فرم انتخاب رشته از دانشگاه میگیری پر میکنی اگه 95 درصد نمره آخرین کسی که اون دانشگاه قبول شده رو بیاری میتونی بری البته نمی دونم بومی گزینی و سهمیه جنسینی هم هس یا نه اوناییم که پارتی داشته باشن فرقی نمی کنه رتبش 1000 باشه یا 80000 هر جا بخواد می ره!
معدل سال چیست؟
به نظر من تو ریاضی بالای 18 عالیه!
سهمیه هیئت علمی یعنی همه چی! کافیه تو دانشگاه دولتی ممد آباد قبول بشی بعد به راحتی آب خوردن از همون ترم اول بیای شهر خودت دانشگاه دولتی ( البته سهمیه مورد نظر فقط و فقط باید ولی محترم یا والده مکرمه باشن)
اره بالاي 18 هم خوبه ولي 19 ديگه فكر كنم براي سه رقمي كافي باشه
هيئت علمي همه دانشگاه ها يا ازاد هم قيوله ؟
برای بدست آوردن معدل سال اول نمره مستمر نوبت اول و دوم رو با احتساب ضریب 1 به علاوه ی نمره اصلی نوبت اول با احتساب ضریب 2 و نمره نهایی با احتساب ضریب 6 میکنن و یه عددی بدست میاد مثلا 180 بعد اونو تقسیم بر 10 میکنن که میشه 18...(این 18 همون نمره سالانه اس..)
برای همه درسها این کار رو انجام میدن و بعد نمرات سالانه رو در واحد درس ضرب میکنن و بعد جمع تمامشون رو تقسیم بر تعداد واحدها میکنن که معدل سالانه بدست میاد...
من الان یه حساب سر انشگتی که کردم متوجه شدم اگه 18 بشی از اون 25% کنکور 22.5% رو حدودا میگیریم!
یعنی همچین خیلی هم عقب نیفتادیم!
بجاش من 2 تا تست ریاضی و یه تست هندسه اضافی تر میزنم به اونایی که 20 شدن و این حدودا میرسم...![]()
اینم نمرات من:(البته خودم هنوز تو کف ادبیات و حسابان و فیزیکم)(تو عربی هم خیلی نامردی شد به همه حداقل یک نمره رو دادن ولی به من فقط 0.25 البته ترسیدم اعتراض بدم کم شه)
دین 19.5
ز.فارسی 19
ادبیات 17.25
عربی 19.75
زبان 19.5
فیزیک 18.75
شیمی 20
جبر 20
هندسه 18.5
حسایان 18.75
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)