تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 9 اولاول ... 56789
نمايش نتايج 81 به 87 از 87

نام تاپيک: Kingdoms of Amalur: Reckoning

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان کسی میدونه دلیل سیاه بودن تصویر هنگام شروع بازی چیه؟
    به خاطر این نیست که باید گرافیکم ورژنش آپدیت شه؟
    من باتیلفیلد 3 هم اجرا کردم حتی
    یکی یه ورژن گرافیک ATI بده من نصب کنم ممنونش میشم همینجا هم میبوسمش
    و یه چیز دیگه
    دلیل خلوت بودن این تاپیک اینه که این بازی ممنوع شده و بیشتر مغازه ها ندارنش خیلی ها نمیدونن چنین بازی ای هست
    ALIC هم پیشنهاد میکنم بازی کنین همینجوریه بازیش EA هم ساختتش

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    یه سری از ماموریت های این بازی رو نمی شه بدون راهنمایی انجام داد. مثلا اون ماموریتی که باید 5 تا صخره رو فعال کنی و ترتیبشون مهمه که من نمیدونم چه جوریه و یا اون ماموریتی که یه جعبه باید دیسپل کنی که دور و برش چند تا مشعل هست که باید روشن بشه.
    اصلا راهی هست که بشه این ماموریت هایی رو که نمیشه انجام داد از لیست پاک کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    یه سری از ماموریت های این بازی رو نمی شه بدون راهنمایی انجام داد. مثلا اون ماموریتی که باید 5 تا صخره رو فعال کنی و ترتیبشون مهمه که من نمیدونم چه جوریه و یا اون ماموریتی که یه جعبه باید دیسپل کنی که دور و برش چند تا مشعل هست که باید روشن بشه.
    اصلا راهی هست که بشه این ماموریت هایی رو که نمیشه انجام داد از لیست پاک کرد
    سلام عزیز

اون صخره ها رو من میدونم ولی بقیه رو یادم نیست

صخره ها رو میری جلوشون یه نوشته میاد. به اونا دقت کن. به این ترتیب بزن.

lowest-low.. high-highest (وسطیش هم medium یا تو همین مایه هاست )

موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان چرا تازگی ها مانای م من خالی میشهههه؟
    مانا همون هت که باهاش جادو انجام میدن
    یه سری فن هم یاد گرفتم هرکی دوست داشته باشه من یادش میدم خیلی فن داره بازی برا جنگیدن شماهم کمک کنید مشکل بی مانا بودنم حل بش هت ممنون میشم

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بازی رو چند روز پیش تموم کردم و به طور خلاصه در موردش می خوام بگم
    اول یه سری نکات مثبت و منفی بازی از نظر خودم رو اشاره می کنم:

نکات مثبت:

1- مبارزات بازی واقعا در حد فوق العاده و خیلی هیجان انگیز طراحی شدن. با هر نوع سلاحی میشه یه سری حرکات مختلف انجام داد که زیاد شباهتی به مبارزات بازی های نقش آفرینی ندارن و بیشتر شبیه کمبو های بازی هایی مثل God of War و Darksiders هستن! ضمن اینکه حالت Reckoning که در بازی وجود داره و دائما باید از اون استفاده کرد در نوع خودش حالت خیلی خوبیه که همه اینا باعث شده که مبارزات خیلی زیبایی رو شاهد باشیم...

2- بازی از نظر مولفه های نقش آفرینی غنیه و موقع Level up شدن دست گیمر خیلی بازه و این قسمت مهم طوری طراحی شده که طرفداران این سبک حتما راضی میشن

3- سلاح ها و زره ها خیلی متنوعی توی بازی وجود دارن که باعث میشن دائما به فکر خرید و فروش باشید که یه جورایی میشه گفت اونا اصلا تمومی ندارن و همیشه باید به فکر ارتقا و بهتر کردن این ابزارهای اصلی خودتون باشید و این یکی از قسمت های مهم برای پیشرفت کارکتر همین قسمته

4- موزیک ها خیلی عالی و حماسی طراحی شدن و در مواردی مثل باس فایت ها به هیجان بازی اضافه می کنن

نکات منفی:

1- داستان بازی ضعیف و به شدت کلیشه ایه و هیچ انگیزه برای گیمر وجود نداره که داستان رو دنبال کنه. شخصیت پردازی هم اصلا خوب نیست و هیچ شخصیت به یاد ماندنی و خاصی توی بازی وحود نداره و شخصیت ها یه جورایی حالت خشک و بی روح دارن...

2- دیالوگ ها ضعیف طراحی شدن و اگه کلا انتخاب دیالوگ وجود نداشت بهتر بود چون عملا هیچ انتخاب خاصی توی بازی وجود نداره! مخصوصا برای ماموریت های فرعی که بهتره کلا به جای وقت تلف کردن برای گوش کردن به صحبت ها ، اونا رد کرد!

3- با اینکه تقلید های بازی بعضی جاها تا حدودی خوبه ولی در عین حال بعضی جاها مثل ماموریت های فرعی احساس میشه بیش از حد از بازی هایی مثل Elder Scrolls تقلید شده

4- مدت زمان بازی همانند بازی هایی مثل Skyrim خیلی زیاده و برای تموم کردن اون شاید حدود 200 ساعت وقت لازم باشه ولی فکر نکنم کسی اینقدر برای بازی وقت بذاره و یه جورایی بازی می تونست 20 درصد این زمان داشت و در عوض کیفیت یه سری چیزا مثل داستان بالاتر می رفت و در اونصورت شاید به یه بازی خیلی بزرگ میشد...

به طور کلی بازی از نظر گیم پلی عالیه و یه جورایی دنیای Open World معتاد کننده داره ولی از نظر داستان هیچ حرفی برای گفتن نداره
    با این حال به طرفداران سبک نقش آفرینی حتما توصیه میشه و مخصوصا به طرفداران سری Elder Scrolls که میشه گفت شبیه ترین بازی به اونه...

من بعد حدود 30 ساعت داستان اصلی رو تموم کردم و فکر می کنم زمان مناسب برای رفتن اون بین 20 - 30 ساعت باشه و بیشتر از این دیگه زیاد جالب نیست...
    در نهایت با کلی بررسی که توی بازی داشتم این امتیاز رو کاملا مناسب اون می دونم:

گیم پلی: 9
    داستان: 5.5
    گرافیک: 8
    صداو موزیک: 8.5
    جذابیت: 9
    امتیاز کلی: 8
    Last edited by vahidgame; 19-04-2012 at 18:38.

6. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

من بازی رو تازه نصب کردم
    انگار خود elder رو کپی کردن

8. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت AMIR-GAMER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من تاMANAمی زنم زود خالی میشه:|چی کار کنم؟

صفحه 9 از 9 اولاول ... 56789

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •