تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 9 از 870 اولاول ... 56789101112131959109509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

Super Moderator Shahin King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    گیلان

13

سلام
    من فوتبالي نيستم اما اومدم يه نكته رو گوش زد كنم و برم .
    مشكل پرسپوليس بي پوليه كمبود بودجه و بي نظمي اگر اين دو فاكتور كه از بزرگترين مشكلات اين باشگاهه حل بشه همين آقاي پروين هم ميتونه پرسپوليس رو هدايت كنه .
    نا گفته نمونه كه اين مشكلات گريبانگير تيم پر طرفدار استقلال هم هست . كه رياست محترم تربيت بدني يا رياست جمهوري بايد يه گوشه چشمي عنايت به اين دو باشگاه پر طرفدار و مردمي داشته باشن . تا از اين منجلاب در بيان .

بايد مي گفتم -- ببخشيد مزاحم شدم -- اصلا از فوتبال خوشم نمياد ولي از تيم رئال مادريد و ليگهاي انگليس و پرتغال خوشم مياد.
    و بازيكناني همچون ----- كارلوس - شيرر - ديگه يادم نمياد

قربانتان : شاهين كينگ

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

اقا اين پرسپوليسي كه من بازيشو ديدم با كامپيوتر خوبه كه با ابر كامپيوتر هم راه بيفت نيست
    البته استقلال هم همچين مالي نيست
    لاقل خدا كنه مجيد كامپيوتر سيد عباسي رو بازي بده چون خيلي بازيكن خوبيه و به حق خودش نرسيده
    البته در ميانه ميدان

اگه نباشه جاش خالی می مونه atolympic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

من که خودم یه پرسپولیسیه تیرم فکر نمیکنم با وجود پروین مجید جلالی تو پرسپولیس دوام بیاره چون پروین می خواد تو تیم خودش ارنج کنه,خودش تمرین بده و.....واگه مجید جلالی میتونست این چیزها رو تحمل کنه که پیش ضیایی تو صبا باطری میموند.به نظر من تنها با رفتن پروین ودارو دستش(انصاریان.رهبری فرد.اسدی.فنایی. ابراهیمی. خوردبین )از پرسپولیس این تیم درست میشه.ضمنا این ناصر ابراهیمی چیه که مشاوره پرسپولیسم شده
    Last edited by atolympic; 07-10-2005 at 07:00.

حـــــرفـه ای Arashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    FAR FAR AWAY

پيش فرض

ببخشيد
    دوستان ميشه ديگه ادامه نديد ؟؟
    اينجا انجمن اخبار ه

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

5 حضور جلالي در پرسپوليس در هاله اي از ابهام

شنيده مي شود پيوستن مجيد جلالي به پرسپوليس در هاله اي از ابهام قرار گرفته است.
    يکي از نزديکان علي پروين با تصديق اين خبر در گفتگويي کوتاه با فرند اذعان داشت احتمال پيوستن مجيد جلالي به پرسپوليس به 50در صد رسيد.اين در حالي است که چهارشنبه شب پيوستن مجيد جلالي به پرسپوليس قطعي شده بود.
    منابع آگاه به اين تيم خبر مي دهند وجود برخي فشارهاي جانبي بر مديريت و مدير فني تيم آنها را از مواضع اوليه خود تا حدودي عقب رانده است.
    لازم به ذکر است مهندس علي آبادي رئيس سازمان ورزش روز پنجشنبه از آمدن مجيد جلالي به پرسپوليس ابراز خرسندي کرده بود.

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

آقا من بازيه شاهين بوشهر با استقلال را ديد چه حالي داشت توي پنالتي شاهينه بوشهر استقلال را زد چه سرو صدايي شد بوشهر استقلاليها فكر نكنم ديگه اينجا پيداشون بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

پرسپولیس اصلا امسال و پارسال البته (پیارسال رو کار ندارم) یه جوری شده انگار به زور گل می زنه اصلا گل زدن تو این تیم شده یه رویا البته خودم پرسپولیسی ام ولی اصلا مهاجمان این تیم یه جوری اند مثل انتظاری اصلا فکر کنم مشکل این تیم بیشتر مهاجمان باشند البته اولادی هم اگه از اول بیاد خیلی خوب بازی نمی کنه ولی از وسط که بیاد بهتر بازی می کنه

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض رویا ها محقق نشد؟!

درحالیکه قرار بود مجید جلالی پس از توافق کامل با علی پروین از روزشنبه در تمرینات پرسپولیس حضور پیدا کند، اما ظهرامروز منابع آگاه ازمنتفی شدن حضور جلالی دراین تیم خبردادند.

مجید جلالی روزچهارشنبه هفته گذشته پس از دونشستی که با علی پروین داشت، پذیرفت تا به عنوان سرمربی هدایت تیم پرسپولیس را برعهده بگیرد. ازهمین رو قراربود او از شنبه در اولین تمرین پرسپولیس حاضرشود، اما ظهر جمعه منابع نزدیک به باشگاه پرسپولیس ازمنتفی شدن حضور مجید جلالی دراین تیم خبردادند.

یکی ازنزدیکان باشگاه پرسپولیس که خواست نامی از اوبرده نشود، ضمن تایید این خبرگفت: ظاهرا مشخص نشدن وضعیت مدیرعاملی این باشگاه باعث شده است، حضورجلالی در پرسپولیس منتفی شود.
    این منبع آگاه ازبرگزاری جلسه روزگذشته حجت الله خطیب وعلی پروین خبرداد وعنوان کرد دراین جلسه خطیب ازپروین خواسته است درمورد جذب مجید جلالی بعنوان سرمربی فعلا دست نگه دارد.
    همه این اتفاقات درحالی رخ می دهد که قراربود پرسپولیس فردا با حضورمجید جلالی در دونوبت صبح وبعدازظهربه تمرین بپردازد

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

اینم از جلالی،احتمالا دوباره ابراهیمی رو می کنند مربی

Banned K053_LSH_KV90's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Backdo0rs

پيش فرض

PARVIN IS TO ROUND TO USE MR.MAJId
    IF WE Have LOLE MAJID MIAd

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •