خب كليشي كه رسما رفت من سيتي...
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از بين اين اسم ها، من شخصا خوان ماتا و موسي سيسوكو رو ترجيح ميدم...
خب كليشي كه رسما رفت من سيتي...
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از بين اين اسم ها، من شخصا خوان ماتا و موسي سيسوكو رو ترجيح ميدم...
البته داونینگ و چارلی ادام به لیورپول نزدیکتر از بقیه هستن ولی نمیدونم چرا هیچکدوم رو نمیگیریم.
البته اسم نصف بازیکنان دنیا حول محور لیورپول میچرخه (بس که شایعه زیاده) ولی متاسفانه فعلا یه خرید داشتیم.
من هم دوست دارم ماتا بياد ليورپول
فكر ميكنم اگر تكليف بارسا با سانچز مشخص بشه تكليف ماتا با ليورپول هم روشن ميشه چون بارسا اگر نتونه سانچز رو بگيره احتمالش هست انتخاب دومش ماتا باشه
اما اگه ماتا نره بارسا احتمال زيادي داره كه به پيشنهاد ليورپول جواب مثبت بده البته اگه قيمتش مناسب باشه
ماتا که قطعا بهترین بازیکنیه که تا حالا شایعه شده .. اومدنش خیلی خوبه (قیمتش هم پایین نخواهد بود).
سوارز هم دیشب خیلی خوب بازی کرد (این بشر ساخته شده برای 3-3-4 بازی کردن) و یک گل هم زد.
غيبت استفن جرارد در تور آسيايي ليورپول
سايت گل- استفن جرارد، كاپيتان ليورپول، تور آسيايي پيش فصل تيمش را از دست داد.
او كه هفته هاي پاياني فصل گذشته را به دليل مصدوميت از ناحيه كشاله ران و انجام عمل جراحي از دست داده بود، در حال حاضر برنامه بهبودي اش را در ملوو، زمين تمرين باشگاه ليورپول، پيگيري مي كند.
ليورپول در تور آسيايي اش بازي هايي در چين ومالزي برگزار خواهد كرد و سفري نيز به سنگاپور خواهند داشت.
كني دالگليش، سرمربي ليورپول در اين مورد گفت:" استفن و تيم پزشكي باشگاه تاكنون خيلي خوب كار كرده اند و در مرحله پاياني بازگشت او به تمرينات كامل تيم هستند.
مطمئنم هواداران از اينكه او را در تور آسيايي ما نمي بينند ناراحت شده اند اما به همان اندازه مطمئنم كه بعضي ديگر از اينكه استفن تمام تلاش خود را مي كند تا به اولين ديدار فصل جديد برسند، خوشحالند."
ليورپولي ها فصل جديد را از روز 13 آگوست با ديدار مقابل ساندرلند آغاز خواهند كرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیورپول چارلی ادام رو خرید هنوز مبلغ قراردادش معلوم نشده ولی تو تستهای پزشکی هم شرکت کرده و دیگه رسما به ما پیوسته.
دونی و تست های پزشکی لیورپول
سایت گل - بر اساس آخرین گزارش ها از انگلیس الکساندر دونی دروازه بان برزیلی رم امروز تست های پزشکی باشگاه لیورپول را پشت سر می گذارد و به زودی رسما به این تیم خواهد پیوست.
دونی طی چند هفته اخیر مذاکراتی را با مسئولان لیورپول انجام داده و حتی پیشنهاد اولیه مسئولان انفیلد را رد کرده اما اکنون در آستانه پیوستن به این تیم قرار دارد.
بعد از اینکه لیورپول با دونی بر سر دستمزد او به توافق رسید مذاکراتی را نیز با مسئولان رم انجام داد و با این باشگاه ایتالیایی نیز به توافق رسید.
دونی در صورت پیوستن به لیورپول دروازه بان دوم این تیم و ذخیزه پپ رینا سنگربان شماره یک آنفیلد خواهد بود.
کانچسکی هم رسما به Leicester City رفت. رقم قرارداد رو اعلام نکردن ولی خوشبختانه مجانی هم رفته باشه دیگه لازم نیست هر هفته 60 هزار پوند (!!) به این بابا پول بدیم.![]()
Guangdong 3-4 Liverpool: Charlie Adam makes debut as Andy Carroll finds the net
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Liverpool agree fee with Aston Villa for Stewart Downing
دم مسولین تیم گرم خدا وکیلی
لیورپول بعد از خرید چارلی ادام با استون ویلا بر سر انتقال استوارت داونینگ هم به توافق رسیده و تو تستهای پزشکی هم شرکت کرده ظاهر مبلغ این قرارداد 20 میلیون پوند هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)