دوستان اینجا همه رو 7 فقط بازی رو نصب کردن؟
دوستان اینجا همه رو 7 فقط بازی رو نصب کردن؟
سلام من تو بازی dirt 3 با گرافیکش مشکل دارم چطوری می تونم driver گرافیکموupdate کنم؟؟؟ بعضی رنگارو خراب نشون میده؟ اصلا مشکل از گرافیکه یا مال همه همینجوریه؟ideapad y560 ati 5730 1 gb
کسی کرک سالم داره؟
بازی رو اجرا که میکنم...راننده اش دیده نمیشه... چون من عادت دارم از داخل رانندگی کنم ..دست راننده و چرخش فرمون دیده نمیشه
این حالت تا زمانی هست که من دکمه بازگشت رو نزده باشم..یا توی replay .... همه چی درسته
بقیه هم همین 2 تا مشکل رو دارن تو هر دو ویندوز !؟
من که هر کاری کردم نتونستم اجراش کنم!
![]()
Last edited by B.3.S.T; 29-05-2011 at 15:35.
دقیقا من هم توی دو تا ویندوز همین مشکل رو دارم![]()
سیستمت لپ تاپه دیگه؟
وحید جون من حدس میزنم بعضی از نسخه های توی بازار مشکل دارن!بقیه هم همین 2 تا مشکل رو دارن تو هر دو ویندوز !؟
من که هر کاری کردم نتونستم اجراش کنم!
![]()
بهت پیشنهاد میکنم اول از همه آنتی ویروس سیسمت ور کلا خاموش کنی بعد از یک کرک مطمئن استفاده کن و برای اطمینان در آدرس زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل hardware_settings_config رو با notepad باز کن و قسمت directx forcedx9 رو در حالت true قرار بده ببین جواب میده...
اگه جواب داد که هیچ وگرنه بهت پیشنهاد میکنم که بازی رو عوض کنی و یه نسخه_ی سالم و تست شده رو بگیری.
Last edited by mehdy.z; 29-05-2011 at 18:51.
ممنون مهدی جون...پیشنهاد میکنم که بازی رو عوض کنی و یه نسخه_ی سالم و تست شده رو بگیری.
فکر کنم بهترین کار همینه: دی
دوستان من بازی رو نصب کردم د رویندوز اکس پی منتها صدای اون کسی که با من حرف میزنه نمیاد!!
یعنی تو منوها همش داره حرف میزنه ولی من صدایی نمی شنوم...یعنی صدای گوینده قطع ...
درست نمیشه؟؟ همه برنامه های مورد نیاز بازی رو هم نصب کردم
عزیزانی که این مشکل ها رو دارن باید فقط و فقط بازیشون رو عوض کنن...حداقل یک نسخه دیگه از بازی رو بگیرن.
به نظر رو بعضی سیستمها فقط این مشکل به وجود میاد و باید نسخه ی بازیشون رو عوض کنن
موفق باشید
بعضی بافتای زمین یه جوریه بعضیا ناپدید میشن
مشکل از چیه؟لطفا کمک کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)