آرسن ونگر به سمیر نصری هشدار داد که هنوز کارش در آرسنال تمام نشده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز گذشته مصاحبه ای از آرسن ونگر با تلویزیون فرانسه منتظر شد. خبرگذاری سان متن کامل آن را منتشر کرد که به شرح زیر است.
آرسن ونگر در مورد سمیر نصری گفت:
" ما هر کاری انجام خواهیم داد تا نصری را در این باشگاه حفظ کنیم. علاقه من بر این است که او در اینجا بماند.
اگر او به پشت سر خود نگاه کند می تواند ببیند که راهی طولانی را با ما طی کرده و فکر می کنم که هنوز کارهایی مانده تا در اینجا انجام دهد. این باشگاه ها هستند که حرفه بازیکنان را شکل می دهند."
آرسن ونگر در مورد سسک فابرگاس نیز گفت:
" باید برایتان کاملا این موضوع را روشن کنم. از نظر من فابرگاس برای مدتی طولانی با ما خواهد بود و در آرسنال خواهد ماند.
گاهی این اتفاقات می افتد و چنین شایعاتی به وجود می آید که انتقالی انجام می شود. سال اینده ورود سیستم سلامت مالی یوفا را در فوتبال خواهید دید که نقل و انتقالات بزرگ را محدود می کند.
بنابراین معتقدم این آخرین تابستان پیش از اجرای آن داغ خواهد بود، خیلی داغ."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عملکرد بازیکنان در فصل 2010/11 - آندری آرشاوین
سایت رسمی باشگاه آرسنال عملکرد بازیکنان آرسنال در فصل گذشته را بررسی می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نگاه اول اینگونه به نظر می رسد که آندری آرشاوین، بازیساز روس آرسنال فصل درخشانی را در سال 2010/11 سپری نکرده است.
اما چه کسی می تواند گل او را در آن شب به یادماندی در امارات مقابل بارسلونا فراموش کند؟؟ یا شوت والی مقابل اورتون که آرسنال را به بازی برگرداند؟؟ و یا گلی که در جام اتحادیه مقابل تاتنهام به ثمر رساند؟؟
زمانی که آندری برای حفظ آمادگی خود می جنگید و درخشش چندانی نداشت، آرسن ونگر اولین نفری بود که به دفاع از او می پرداخت و این نکته را یادآوری می کرد که او کسی است که همیشه می تواند یک کار خاص انجام دهد.
پس از اینکه آرشاوین فصل را به خوبی شروع کرد و توانست پنج گل در 9 بازی به ثمر برساند، در اواسط فصل افت کرد و جایگاه خود را در ترکیب اصلی از دست داد. اما با این وجود او توانست بیش از 50 بازی برای آرسنال انجام دهد و 10 گل به ثمر برساند.
پس از یک زمستان سخت، آندری در ماه فوریه به فرم خوب خود برگشت و یک گل حیاتی مقابل ارتون به ثمر رساند. سپس روند خود را با گل پیروزی بخشی که مقابل بارسلونا به ثمر رساند، تکمیل کرد.
اگر آندری بتواند فرم خوب خود را فصل بعد نیز تکرار کند، بدون شک از ارکان اصلی آرسنال برای رسیدن به جام خواهد بود.
آرشاوین : " گلزنی مقابل بارسلونا برای هر بازیکنی یک لحظه حیاتی است. شاید در کل دوران حرفه ای شما. این مسئله زیاد اتفاق نمی افتاد، مخصوصا وقتی که با پیروزی همراه باشد! "
بهترین لحظه :
فقط هفت دقیقه تا پایان دیدار آرسنال و بارسلونا باقی مانده بود که آندری روی پاس نصری کل ورزشگاه را از زمین بلند کرد! این گل که منجر به پیروزی مقابل بارسلونا شد، و شادی پس از گل آندری، تا سال ها در ذهن همه خواهد ماند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------