تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 90 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

گفته که احتمال رفتنش به تیم های دیگه جزیره هست اما هیچوقت به تاتنهام نمی ره . جالبه .
    اون اوایل که نصری اومده بود یه مصاحبه کرده بود گفته بود که اینجا بعد هر بازی تو رختکن از نتیجه بازی تاتنهام سراغ میگیریم، اگه برده باشن همه ناراحت میشیم و اگه باخته باشن همه خوشحال میشیم.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

سمیر در آرسنال می ماند

آرسن ونگر اطمینان دارد سمیر نصری در آرسنال خواهد ماند...

این روز ها شایعات بسیاری مبنی بر ترک سمیر نصری و عدم تمدید وی با باشگاه آرسنال به گوش می رسد و پیشنهاد رسمی منچستر یونایتد در این شرایط نیز باعث افزایش شایعات می شود .
    سمیر نصری تنها یک سال با باشگاه آرسنال قرار دارد و مذاکرات وی با باشگاه همچنان به توافق نهایی نرسیده است و شیطنت رسانه ها نیز باعث نگرانی شدید هواداران آرسنالی شده است .
    به هر ترتیب آرسن ونگر بار دیگر اعلام کرد اطمینان دارد سمیر نصری در باشگاه آرسنال باقی خواهد ماند .
    ظاهرا آرسن این هفته با نصری بر سر مبلغ پیشنهادی صحبت کرده و این بازیکن فرانسوی نیز آماده عقد قرار داد جدید خواهد شد .
    در سوی دیگر ونگر در تلاش برای نگه داشتن سس فابرگاس در آرسنال است و پیشنهاد 40 میلیون یورویی باشگاه کاتالانی نیز تغییر در تصمیم آرسن ایجاد نخواهد کرد .

منبع: Arsenal.ir

3. 4 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

اینتر به جمع مشتریان پیوست

اینترمیلان نیز خواهان نیکلاس بندتنر...

باشگاه بزرگ ایتالیایی نیز در پی به خدمت گرفتن ستاره دانمارکی آرسنال است .
    این روز های شایعات بسیاری مبنی بر علاقه مندی باشگاه های مختلف به نیکلاس بندتنر به گوش می رسد و با توجه به اعلام وی مبنی بر ترک باشگاه باید منتظر انتخاب وی و البته توافق باشگاه با یکی از باشگاه های خواهان وی باشیم .
    اینترمیلان پس از ابراز علاقه بشیکتاش جدید ترین مشتری این بازیکن دانمارکی به حساب می رود .
    این خبر در حالی توسط اسکای اسپورت انگلستان نشر پیدا کرد که پیش از این نیز باشگاه هایی مثل سویا و بایرن مونیخ از مشتریان این بازیکن نام برده می شدند .

جدایی جانسون از بیرمنگام

آرسنال خواهان مدافع بیرمنگام...

با سقوط بیرمنگام به دسته پایین تر باید انتظار این را داشت که برخی از بازیکنان برتر این تیم را ترک کنند و به دیگر تیم های حاضر به لیگ برتر بپیوندند .
    روجر جانسون مدافع این تیم با اعلام اینکه از تیم بیرمنگام جدا خواهد شد شایعات پیرامون خود را افزایش داد .
    آرسنال یکی از مشتریان این مدافع 28 ساله است و این بازیکن را در کنار دیگر مدافعان لیگ برتر از جمله گری کیهیل و سامبا در نظر دارد .
    مدیر برنامه های این بازیکن انگلیسی با اعلام این مسئله و قبول بیرمنگام و اقتصادی دانستن تصمیم این تیم اعلام کرد وی آماده است تا برای تیمی در لیگ برتر به میدان برود .
    لازم به ذکر است تیم هایی مثل لیورپول و تاتنهام نیز از مشتریان این بازیکن هستند .

منبع: Arsenal.ir

5. 4 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ونگر حضور اجباري فابرگاس را به سود آرسنال نمي‌داند

يک روزنامه انگليس عنوان کرد که در روزهاي گرم تابستان سال جاري فروش کاپيتان آرسنال به بارسا مي‌تواند بحث‌انگيزترين واگذاري بازيکن فصل نقل و انتقالات اروپا شود.

به نقل از ساندي‌ميرر، آرسن ونگر سرمربي لندني‌ها تابستان سال گذشته فقط دغدغه آماده‌سازي تيمش پس از برگزاري مسابقات جام‌جهاني 2010 آفريقاي جنوبي را نداشت. او دقيقا تا زمان شروع ليگ برتر و خاتمه فصل نقل و انتقالات، مجبور بود همه روزه برابر جرايد نسبت به موضوع فروش سسک فابرگاس به بارسا موضع‌گيري کند و بگويد فرمانده‌اش را مي‌خواهد. اين مربي 61 ساله البته براي اين منظور انرژي زيادي صرف کرد تا از فروش کاپيتان و مغز متفکر تيمش جلوگيري کند. حرکتي که در انجامش موفق نيز شد. ولي باعث جلب رضايت مطلق هافبک 23 ساله نشد.
    در اين گزارش عنوان شده ونگر که با استفاده از تجربه‌هاي بسيار دوران مربيگري‌اش، به جزييات امر واقف است و ادامه حضور اجبارگونه فابرگاس در آرسنال را آسيب به روحيه تيمي شاگردانش مي‌داند، اکنون پس از يک فصل در موضع خود نرمش به خرج داده، بطوري‌که عنوان کرده است، در صورت تنها دريافت پيشنهاد جدي از بارسا يا رئال، حاضر به واگذاري مرد اسپانيايي است.
    بازيگردان آرسنال بازيکن پرورش يافته آکادمي بارسا است. او از سال 2003 در خدمت لندني‌ها است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن:این تاپیک هم که کلا منحرف شده! تبدیل شده به یه مکان برای قالب کردن نظر!

7. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ونگر: باشگاه های بزرگ بازیکنان بزرگ را می سازند نه برعک
    مصاحبه آرسن ونگر با تلویزیون فرانسه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز در توئیتر مصاحبه ای از آرسن ونگر منتشر شد که گفته می شود با شبکه تلویزیونی TF1 فرانسه انجام شده و سرمربی توپچی ها در مورد وضعیت سسک فابرگاس و سمیر نصری اینگونه سخن گفت:

" مطبوعات اسپانیایی سالهاست در این مورد حرف می زنند. باید برایتان روشن کنم که فابرگاس هنوز یک توپچی است، برای مدتی طولانی.

ما هر آنچه را که بتوانیم انجام می دهیم تا نصری را در آرسنال نگه داریم. او هنوز راهی برای ادامه کار با ما در اختیار دارد.

این باشگاه های بزرگ هستند که بازیکنان بزرگ را می سازند، نه برعکس."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عثمانوف: هیات مدیره آرسنال مسئول ناکامی هاست
    دومین سهامدار باشگاه آرسنال هیات مدیره باشگاه را دلیل ناکامی های سال های اخیر می داند !!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نبرد برای تصاحب کنترل باشگاه، سر انجام استنلی کرونکه با خرید سهام سهامداران هیات مدیره توانست کنترل اوضاع را در دست گیرد و تلاش های الیشر عثمانوف نیز بی ثمر ماند.

میلیاردر روس که همواره درتلاش برای ورود به هیات مدیره ارسنال بود باور دارد اعصای آن مسئول ناکامی های سال های اخیر ارسنال هستند.

" اگر نقش یک عضو هیات مدیره نظارت بر دوره بی جامی است، در حالی که منافع شخصی قابل توجهی را به وجود آورده اند و از هواداران خواسته اند که با افزایش تورم بر روی بلیط ها کنار بیایید، در آن صورت نه من نمی خواهم در این هیات مدیره باشم !!

اما اگر بجای آن بخواهید تلاش کنید تا به موفقیت برسید، تا سرمایه گذاری شخصی خود در باشگاه را افزایش دهید، تا به پیشرفت موقعیت تجاری باشگاه کمک کنید و به هواداران تضمین دهید که در روند باشگاه حرفی برای گفتن دارند، در آن صورت بله من فکر می کنم قطعا چیزی برای کمک کردن دارم.

در رابطه با انجام کارها به گونه ای دیگر اجازه دهید مثالی کاملا واضح برایتان بزنم. آرسنال در دو سال آینده کلیه تمدید قراردادهای تجاری مهم خود را پیش رو دارد.

این موضوعی مخفی نیست که برای افزایش ارزش مبالغ این قراردادها شما می خواهید در این زمینه به موفقیت برسید و برنده جام ها باشید. برای انجام این کار شما نیاز دارید که اکنون سرمایه گذاری کنید و یک تیم برنده را بسازید. این منطق ساده تجارت است. آیا این اتفاق در این باشگاه خواهد افتاد؟؟ باید دید چه می شود."

آرسنال با از دست دادن جام اتحادیه در پایان ماه فوریه، در کسب دیگر جام ها نیز ناکام ماند و عثمانوف باور دارد آرسن ونگر به سرمایه کافی نیاز دارد تا استعداد های جوان خود را تقویت کند.

" نقطه نظراتی در میان مفسران و کارشناسان وجود دارد و یکی از آنها که من موافقش هستم این است که تیم نیاز دارد ستون دفاعی خود را مستحکم کند، با وجود دروازبانی مسلط، مدافعین میانی قدرتمند و یک هافبک دفاعی نیرومند در سبک کلود ماکله له.

لیگ برتر یکی از رقابتی ترین مسابقات در جهان است و در صورتی که ما همواره برای فتح افتخارات مبارزه می کنیم، باشگاه نیازد ارد تا استعدادهای خود را پرورش دهد و بازیکنان درجه یکی به خدمت گیرد تا تمام جام هایی که همه ما آرزوی آن را داریم پیروز شود. این مساله مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که باور دارم تاکنون وجود نداشته.

چیزی که به هر حال مشخص نیست این است که آیا سهامداران هیات مدیره نیز همین دیدگاه را دارند یا نه. برای مدتی بیش از اندازه طولانی به نظر می رسد حضور در جایگاه دوم، سوم و یا چهارم برایشان قابل قبول بوده در حالی که در همان زمان آنها نقشه ای برای فروش سهام خود می کشند."

منبع :
    Gunnerstrust.com

9. 5 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

12

ونگر: کارمان هنوز با نصری تمام نشده
    آرسن ونگر به سمیر نصری هشدار داد که هنوز کارش در آرسنال تمام نشده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روز گذشته مصاحبه ای از آرسن ونگر با تلویزیون فرانسه منتظر شد. خبرگذاری سان متن کامل آن را منتشر کرد که به شرح زیر است.

آرسن ونگر در مورد سمیر نصری گفت:

" ما هر کاری انجام خواهیم داد تا نصری را در این باشگاه حفظ کنیم. علاقه من بر این است که او در اینجا بماند.

اگر او به پشت سر خود نگاه کند می تواند ببیند که راهی طولانی را با ما طی کرده و فکر می کنم که هنوز کارهایی مانده تا در اینجا انجام دهد. این باشگاه ها هستند که حرفه بازیکنان را شکل می دهند."

آرسن ونگر در مورد سسک فابرگاس نیز گفت:

" باید برایتان کاملا این موضوع را روشن کنم. از نظر من فابرگاس برای مدتی طولانی با ما خواهد بود و در آرسنال خواهد ماند.

گاهی این اتفاقات می افتد و چنین شایعاتی به وجود می آید که انتقالی انجام می شود. سال اینده ورود سیستم سلامت مالی یوفا را در فوتبال خواهید دید که نقل و انتقالات بزرگ را محدود می کند.

بنابراین معتقدم این آخرین تابستان پیش از اجرای آن داغ خواهد بود، خیلی داغ."
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عملکرد بازیکنان در فصل 2010/11 - آندری آرشاوین
    سایت رسمی باشگاه آرسنال عملکرد بازیکنان آرسنال در فصل گذشته را بررسی می کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نگاه اول اینگونه به نظر می رسد که آندری آرشاوین، بازیساز روس آرسنال فصل درخشانی را در سال 2010/11 سپری نکرده است.

اما چه کسی می تواند گل او را در آن شب به یادماندی در امارات مقابل بارسلونا فراموش کند؟؟ یا شوت والی مقابل اورتون که آرسنال را به بازی برگرداند؟؟ و یا گلی که در جام اتحادیه مقابل تاتنهام به ثمر رساند؟؟

زمانی که آندری برای حفظ آمادگی خود می جنگید و درخشش چندانی نداشت، آرسن ونگر اولین نفری بود که به دفاع از او می پرداخت و این نکته را یادآوری می کرد که او کسی است که همیشه می تواند یک کار خاص انجام دهد.

پس از اینکه آرشاوین فصل را به خوبی شروع کرد و توانست پنج گل در 9 بازی به ثمر برساند، در اواسط فصل افت کرد و جایگاه خود را در ترکیب اصلی از دست داد. اما با این وجود او توانست بیش از 50 بازی برای آرسنال انجام دهد و 10 گل به ثمر برساند.

پس از یک زمستان سخت، آندری در ماه فوریه به فرم خوب خود برگشت و یک گل حیاتی مقابل ارتون به ثمر رساند. سپس روند خود را با گل پیروزی بخشی که مقابل بارسلونا به ثمر رساند، تکمیل کرد.

اگر آندری بتواند فرم خوب خود را فصل بعد نیز تکرار کند، بدون شک از ارکان اصلی آرسنال برای رسیدن به جام خواهد بود.
    آرشاوین : " گلزنی مقابل بارسلونا برای هر بازیکنی یک لحظه حیاتی است. شاید در کل دوران حرفه ای شما. این مسئله زیاد اتفاق نمی افتاد، مخصوصا وقتی که با پیروزی همراه باشد! "

بهترین لحظه :
    فقط هفت دقیقه تا پایان دیدار آرسنال و بارسلونا باقی مانده بود که آندری روی پاس نصری کل ورزشگاه را از زمین بلند کرد! این گل که منجر به پیروزی مقابل بارسلونا شد، و شادی پس از گل آندری، تا سال ها در ذهن همه خواهد ماند.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

باید برایتان کاملا این موضوع را روشن کنم. از نظر من فابرگاس برای مدتی طولانی با ما خواهد بود و در آرسنال خواهد ماند.
    هه ... واقعا چقدر زیباست این جمله رئیس.

13. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

اینم صحبتهای ونگر در مورد شایعات دور و بر فابرگاس:

بسیار واضح جوابتان را می دهم: رسانه های اسپانیایی بارها در طول این سال ها از اینگونه حرف ها زده اند ، ولی من می توانم به شما بگویم که فابرگاس هنوز یک توپچی است و سال های سال نیز یک توپچی باقی خواهند ماند.

15. 4 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فان پرسي: من از حرفه اي گري بازيکنان انگليس انتقاد نکردم

روبين فان پرسي، مهاجم باشگاه آرسنال با استفاده از توئيتر اعلام کرد که حرفه اي گري بازيکنان انگليسي را زير سوال نبرده.

این در حالی است که شنیده می شد که این بازیکن 27 ساله اخیرا اعلام کرده بود که تعدادی از هم تیمی های انگلیسی اش بیش از حد به میهمانی های شبانه می روند معتقد است که عمر فوتبالی آنها به خاطر همین مسائل کوتاه تر خواهد شد ولی او اکنون این صحبتها را رد می کند. فان پرسی در صفحه توئیترش به این نکته اشاره کرده که منظورش زیر سوال بردن حرفه ای گری بازیکنان انگلیسی نبوده و در این رابطه نوشت:« می خواهم مسائل را روشن کنم.من می خواستم تا نظرم را درمورد سیستم زندگی بازیکنان انگلیسی بگویم و کلمات من تغییر یافته است.منظور من این بود که اگر واقعا مراقب خودت باشی، می توانی برای مدت طولانی تری در دنیای فوتبال بمانی. هیچ وقت به بازیکنان انگلیسی اشاره نکرده ام.»
    فان پرسی ادامه داد:« من چه کسی هستم که بخواهم قضاوت کنم.فکر می کنم رقابتهای لیگ برتر فوق العاده است و پسرانی که در این لیگ حاضرند نیز استثنایی هستند.»
    فان پرسی در تمامی رقابتهای فصل گذشته 22 گل برای آرسنال به ثمر رساند و این درحالی است که او تنها در 33 بازی برای تیمش به میدان رفت و در این میان تنها در 26 بازی در ترکیب ثابت آرسنال قرار داشت.

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ظاهرا فابرگاس هفته بعد با تیم بارسلونا قرارداد میبنده و ما باید کاپیتان خودمون رو فراموش کنیم.
    کسی میدونه ونگر چه بازیکنی رو جایگزین میکنه؟

19. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •