همه صفحات رو از اول خوندم كلي تشكر كردم
.gif)
خيلي حال داد
ولي جداي از شوخي
تبريك ميگم خريد نوير رو فكر ميكنم بهترين ترانسفر امسال در اروپا باشه حتي اگر سسك بره بارسلونا
اما يه نكته خيلي مهم كه ديدم در پستهاي دوستان هم بود اينه كه دروازباني مثل نوير كه از غرور مثبت خودش انرژي زيادي ميگره بايد كم گل بخوره و براي كم گل خوردن به دفاعاي خوبي نياز هست با اين دفاع كه فكر ميكنم بايرن در مسابقات فصل بعد شركت نكنه بهتره
كنترائو كه تقريبا از دست رفته
بوآتنگ هم به نظر من گزينه مناسبي نيست با اين مصدوميت ها
دفاعي مورد علاقه برديا جان يعني آلكس خيلي خوبه ولي بعيد ميدونم بياد مگر اينكه پول خوبي پيشنهاد بشه
در كل بايرن دو تا دفاع وسط خوب ميخواد تيمهاي موفق هميشه يك دست بودن بايد خط دفاعي بايرن به دروازبان فوق العاده اش بياد
الان بايرن يه دروازبان ستاره داره و يه دفاع خيلي ضعيف اين يعني عدم توازن
رافينيا به نظر من يه خريد خوب و اقتصاديه ميتونه به ساختار دفاعي كمك كنه
اما در مورد خط هافبك و حمله
فكر ميكنم ادن هازارد گزينه خوبي براي بخش هجومي تيم باشه من امروز خيلي توي نت گشتم يكي دو ويدئو ازش ديدم خيلي آينده دار به نظر ميرسه اگه ادتون باشه قبلا گفتم بايرن به يه نفر شبيه اوزيل يا فابرگاس احتياج داره براي بازي كردن بين وينگرها
فكر ميكنم اين بازيكن همون بازيكن مورد نظر باشه اميدوارم بياد
با رفتن كلوزه شايد بهتر باشه يه مهاجم هدف جوون و آينده دار كه تحمل نشستن روي نيمكت رو داشته باشه در حد 7 يا 8 ميليون خريداري بشه يا با قيمت پايينتر قرض گرفته بشه
من هم با برديا موافقم آگرو زياد بدرد بايرن نميخوره همينجوري هم مهاجماي بايرن گذشت ندارن ديگه اگه آگرو بياد تكليف روشنه
در كل مهمترين چيز براي بايرن و براي اينكه ارزش واقعي خريد نوير مشخص بشه خريد دو مدافع وسط خوبه به نظر من حتي يكي هم كافي نيست