خبر فوری از سایت رسمی: پل اسکولز اعلام بازنشستگی کرد و از فصل دیگه به عنوان مربی با تیم کار می کنه
خبر فوری از سایت رسمی: پل اسکولز اعلام بازنشستگی کرد و از فصل دیگه به عنوان مربی با تیم کار می کنه
خبر رسمی خداحافظی اسکولز:
Scholes retires - but stays at OT
Paul Scholes has decided it is time for him to hang up his boots and retire from playing football.
Paul was part of the new wave of talent that came through to United's first team during the mid-90's. He scored twice on his debut in the League Cup at Port Vale in the 1994/95 season and since then has enjoyed a long a successful career, making an incredible 676 appearances for the Reds.
Paul will take on a coaching role with United from the start of next season. Fans will also have the opportunity to see Paul play again at Old Trafford in his testimonial match in August.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] said: "What more can I say about [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that I haven't said before. We are going to miss a truly unbelievable player. Paul has always been fully committed to this club and I am delighted he will be joining the coaching staff from next season. Paul has always been inspirational to players of all ages and we know that will continue in his new role."
Paul Scholes said: "I am not a man of many words but I can honestly say that playing football is all I have ever wanted to do and to have had such a long and successful career at Manchester United has been a real honour. This was not a decision that I have taken lightly but I feel now is the right time for me to stop playing. To have been part of the team that helped the club reach that 19th title is a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
همونطور که انتظارش میرفت به یانگ نزدیک تر شدیم و تا چند روز دیگه قطعی میشه اومدنش...زمزمه هایی از رفتن برباتوف هم هست
و اما پل اسکولز....مثل اینکه تو تلویزیون یونایتد گفته این فصل دیگه بازی نمیکنه و کناره گیریش رو اعلام کرده...بهترین ارزوها رو برات داریم پلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قلب شیاطین شکست
عجب هفته ی تلخی .
پل هیچوقت فراموشت نمی کنم .
پل هم رفت و تنها چیزی که اون رو با بقیه متفاوت می کنه تمام صحنه های خوبی که برایمون ساخت.
پل هم رفت و قلب شیاطین شکست .
شاید , شاید که قدر داشته هامون رو بیشتر بفهمیم .
پل و دیگر هیچ
::::::::::::::::::::::::::::::::::
چرا این هفته لعنتی تمومی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسکولز تصمیم گرفت که اکنون زمان ان است که کفش هایش را بیاویزد و بازنشسته شود...
پل عضوی از نسل جدید استعدادهای منچستر یونایتد بود که در دهه نود در تیم اصلی خوش درخشیدند. او در اولین فصل حضورش دوبار در جام حذفی در پورت ویل ، در فصل 95/1994، گلزنی کرد ، از آن زمان تا کنون او توانست 676 بازی برای شیاطین سرخ انجام دهد و دوران موفقی با این تیم داشته باشد.از فصل آینده، اسکولز بعنوان یکی از اعضای تیم مربیگری در یونایتد مشعول کار خواهد شد. هواداران شانس این را خواهند داشت که پل را برای اخرین بار در حین بازی کردن ، در بازی خداحافظی اش در ماه اگوست، در زمین سبز ببینند.سرالکس فرگوسن می گوید: "هیچ چیزی بیشتر از انچه که قبلا در مورد اسکولز گفته ام، نمیتوانم بزبان بیاورم. واقعا یک بازیکن کار امد را از دست دادیم. پل واقعا به این باشگاه وفادار بود وخوشحالم که او فصل بعد بعنوان یکی از مربیان درکنار ما خواهد بود. او یک الگوی خوب برای بازیکنان دیگر بوده و به این نقشش ادامه خواهد داد."پل اسکولز می گوید: "مردی نیستم که زیاد حرف بزنم اما رو راست میگویم که فوتبال بازی کردن همه ان چیزی است که همیشه میخواستم و داشتن سابقه ای طولانی در باشگاه منچستر یونایتد برای من بسیار افتخار آمیز است. این تصمیمی نبود که به آسانی بان روبرو شوم اما فکر میکنم بهترین زمان برای خداحافظی من امروز است. عضویت در تیمی که به نوزدهمین قهرمانی رسید واقعا عالی است.""دوست دارم از هواداران بخاطر پشتیبانی بی نظیرشان تشکر کنم. از مربیان و بازیکنانی که در طی این سالها در کنارشان بودم تشکر میکنم. البته باید بیشتر از هرکس دیگری از مربی بزرگک، سرالکس فرگو.سن، تجلیل کنم. از روزی که در های این باشگاه برای من بازشد همیشه با من صادق بوده است. میدانم که این تیم تحت رهبری او به قهرمانی های بیشتری خواهد رسید."دیوید گیل می گوید:" امروز، روزی بسیار غم انگیز برای هواداران یونایتد در سراسر جهان است. همه ما میدانیم که پل از بهترین بازکینانی بود که در دهه نود از تیم اکادمی به تیم اصلی پیوست. او خود را بعنوان یکی از بهترین هافبک هایی که با لباس یونایتد در میادین ظاهر شدند، معرفی کرد. خیلی مهم است که باشگاه ما ارتباطش را با بازیکنان بزرگ خود حفظ کند و خیلی خوشحالیم که پل با تیم مربیگری همکاری خواهد کرد."
ما با بازیکنانی مثل پل اسکولز و رایان گیگز بزرگ شدیم ! از وقتی منچستر رو یاد دارم پل اسکولز بودش ! هافبک همه کاره وسط زمین منچستر با اون شوت های سهمگینش که بعضی وقت ها گل هایی بیاد ماندنی به ثمر می رسوند !
هیچوقت فراموش نمیشه ... هنوز که هنوز ه پاس های تک ضرب و بلندش نظیر نداره !
چقدر خوبه که با خداحافظی محو نمیشه و بعنوان مربی کنار تیم می مونه ...
پل اسکولز' هافبک تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس در 36 سالگي از دنياي فوتبال خداحافظي کرد.
به گزارش منابع خبري، اسکولز در سال 1994 فوتبال خود را با منچستريونايتد آغاز کرد و در اين مدت 676 بار براي شياطين سرخ به ميدان رفت.
وي از اين پس قرار است به کادر مربيگري باشگاه منچستريونايتد ملحق شود.
اسکولز بعد از اينکه کفش هايش را آويزان کرد، گفت: اين تصميمي نبود که به راحتي بتوانم بگيرم اما احساس مي کنم اکنون زمان مناسبي براي خداحافظي است.
''الکس فرگوسن'' سرمربي منچستريونايتد نيز در اين باره اظهار داشت: پل هميشه براي تمامي بازيکنان در هر سني که بودند، الگو بود. مي دانيم که او به فوتبال خود در مسووليت جديدي که بر عهده خواهد گرفت، ادامه مي دهد.
اسکولز از جمله بازيکنان تک باشگاهي است که تمام دوران فوتبال خود را در منچستريونايتد سپري کرده است.
وي در بين سال هاي 1997 تا 2004 نيز پيراهن تيم ملي فوتبال انگليس را پوشيد و با اين تيم در دو جام جهاني 1998 و 2002 و همچنين رقابت هاي يورو 2000 و يورو 2004 شرکت کرد.
منچستریونایتد و تابستانی شلوغتر از همیشه
سایت گل – دیوید گیل، مدیر اجرایی منچستریونایتد انتظار تابستان پرمشغلهای را در اولدترافورد دارد.
یونایتد میخواهد پس از شکست سنگین مقابل بارسلونا تیم خود را بازسازی کند.
خبرهایی از پیوستن داوید دخئا از اتلتیکو مادرید، اشلی یانگ از استون ویلا و وسلی اسنایدر از اینتر به جمع آنها شنیده میوشد و گیل در مصاحبه با MUTV میگوید: «تابستانی شلوغتر از معمول پیش رو داریم.
من در ژوئن کمی دور از باشگاه خواهم بود و در آغاز تور برمیگردم، اما در چند هفته آینده درباره انتقالات کار خواهم کرد.»
پل اسکولز هنوز قرارداد جدیدی امضا نکرده و گفته میشود بازنشسته خواهد شد. او گفت: «رسیدن به 19 قهرمانی چیزی نیست که حتی بتوانید به آن فکر کنید.
این دستاوردی عالی است. حالا ما میخواهیم برتری خود بر لیورپول را حتی بیشتر کنیم.
این چالش عالی است. ما جشن میگیریم، تابستان خوبی خواهیم داشت و سپس به آینده میاندیشیم.»
از جهتی واقعا بازنشستگی پل واقعا آدم رو ناراحت می کنه... چون طرفدارای یونایتد از اسکولز خاطرات بسیار خوبی دارند...
اما از جهتی هم میتونیم خوشحال باشیم و امیدوار به خرید هافبک بازیساز بزرگ...![]()
خبری از مهاجم تراز اول نیست....فقط چیچا و رونی و ماچدا که این فصل از سامپدوریا برمیگرده(قرار داد قرضی)نمیتونن فیکس باشند...باید یه مهاجم مثل سانچز یا اگوئرو بیاد به جمع شیاطین تا به نظرم اصلا 3مهاجم بازی کنیم...مثل زمانی که توز رونی رونالدو و بعضا بربا بازی میکردند....اگه یه مهاجم عالی بیاریم ترکیب 3مهاجم با حضور اسنایدر یا مودریچ عالی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)