تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 98 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    من ex520 46 خریدم از گناوه 1450
    برای فوتبال راضی نبودم 710 رو دیدم فوتبال بهتری پخش می کرد با کابل معمولی
    البته هنوز کابل HDMI امتحان نکردم ببینم چقدر تاثیر داره برای دیدن فوتبال
    امروز با کامپیوتر یه انیمیشن روش پخش کردم RIO که سرعت خیلی بالایی داشت ولی اصلا کم نیاورد حالا نمی دونم مربوط به این بود که کابل خوبی داشتم یا چیز دیگه

اگر میشه توضیح کامل بدید کجا باید برم صدا رو تنظیم کنم؟؟؟؟ خیلی ممنون
    اول اینکه مبارک باشه ...
    در مورد قیمت همین الان دو تا فروشگاه اینتر نتی بانه 1570 1580 زدند و این یعنی تو خود بانه قیمت نزدیک به 1480 هست یه ده بیست تومن پایین بالا
    برای فوتبال راضی کننده نیست کلا برای سرعت بالا که شی داخل تصویر اندازه کوچیکتر از 10 تا 15 سانت داشته باشه کیفیت خوبی نداره و این رو قبلا من تست کردم و پست کردم
    البته این تست روی تصویر دیجیتال ارسالی صدا سیما با کابل تلویزیون انجام شده و تصویر فول اچ دی بلوری از روی فلش 32 گیگ ولی با کابل hdmi نه...

من که اینجوری خریدم
    شنیدم جنس های بانه هم از دبی میره تا بانه
    البته بانه هم دیگه معروف شده اونجا هم می دونن برا کسی که میاد انجا 100 تومن اینا زیاد فرقی نداره برا همین گرونتر میدن
    من تو گناوه آشنا داشتم خودش رفت خرید برام
    والا من بانه رفتم و حسابی چرخ زدنم و زیر رو کردم به نظر میرسه قاچاق داخل بانه استان به استان نیست از کشور های همسایه است

در مورد پنل های قشم و گناوه من بر عکس شنیدم
    شنیدم قطعه ها رو وارد کننده های عمده میارن بعد توی قم و اراک اسمبل میشه میره قشم و گناوه و 100 تا 150 زیر قیمت بانه فروخته میشه ...
    شما روی کارتن لبه باریک تر برچسب مالزی دیدید یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیلی ممنون
    ماله من هم روی لبه ی کارتن زده هم پشت تی وی همین اینکه یه برچسب ضمانت عربی هم روی در کارتن بود

اینکه گفتم جنس ها از دبی میره بانه نه اینکه بیاد ایران و بره از همون طرف میره عراق و بعد میاد بانه

یعنی اگر با کابل HDMI وصل کنیم کیفیت فوتبال تغییری نمی کنه؟؟؟

با این حال من انتظار بیشتری داشتم از سونی نمی دونم چرا این مدل که جدید باید اسکن تصویرش اینقدر پایین باشه
    چون من توی چند تا سایت دیدم چیزی در مورد اسکن تصویر این مدل ننوشته بودن
    همین جا هم که رفتم نمایندگی سونی میگفتن 520 جدید و دیگه 710 نداریم من فکر کردم حتما مثل هم هستن دیگه مخصوصا اینکه این جدید تره ولی نگو چه کلاهی سرم رفتههههههههه

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چه جالب مشکل من رو پیدا کردید ....
    تا زه این که چیزی نیست حالا شما مشکل فرمت رو حل میکنی با ویندوز 7 چی کار میکنی؟ بیشتر از چند گیگ رو کپی پیت نمی کنه من هر کاری کردم فیلم بلوری رو با حجم 30 گیگ رو کپی کنم نمیشد؟
    هان حالا راه حل....

یه جمله ساده
    شما بقیه سیستم عامل ها رو امتحان کن
    ...
    (قشنگ بود نه)
    وقتی بیشتر از 4 گیگ روی fat نمیشه ریخت دیگه بلوری فایده نداره که ....
    راستی پشت تلویزیون هیچی در مورد ساخت کجاش ننوشته فقط نوشته ساخته شده توسط کارخانه سونی ... اینو از نمایندگی گرفتم نباید می نوشت ساخت مالزی ؟
    راستی وقتی فیلم های full hd که خودم با دوربین ام گرفتم رو نگاه می کنم تو صحنه هایی که دوربین رو سریع از روی آدم ها رد می کنم (حرکت عرضی) یه جورایی تار میشه یعنی آدم چشاش اذیت میشه . مشکل از چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتی بیشتر از 4 گیگ روی fat نمیشه ریخت دیگه بلوری فایده نداره که ....
    راستی پشت تلویزیون هیچی در مورد ساخت کجاش ننوشته فقط نوشته ساخته شده توسط کارخانه سونی ... اینو از نمایندگی گرفتم نباید می نوشت ساخت مالزی ؟
    راستی وقتی فیلم های full hd که خودم با دوربین ام گرفتم رو نگاه می کنم تو صحنه هایی که دوربین رو سریع از روی آدم ها رد می کنم (حرکت عرضی) یه جورایی تار میشه یعنی آدم چشاش اذیت میشه . مشکل از چیه ؟
    شما چون از نمایندگی گرفتید چیزی پشتش نیس چون اسمبل ایران
    ولی من از گناوه گرفتم یا اگر از بانه بگیرید برچسب زده مالزی

مشکلی هم که گفتید در مورد motionflow پایین این تی وی هست که من الان فوق العاده عصبی هستم از این موضوع چون EX520 اسکن تصویرش 50 یا 60 ولی ex710 بهتره و 100
    سونی به جای اینکه هر محصولی که میده بهتر باشه و نقص های محصول قبل رو پوشش بده میاد عکس عمل می کنه و بدتر می کنه این موضوع در مورد تمام محصولاتش صادق مخصوصا لپتاپ و تی وی

5. این کاربر از navid2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دقیقا موضوع همینه
    بیخودی هی میاد اسمارتش میکنه
    تو بگو آخه مرض داری هرتز پنل رو میاری پایین واقعا که
    یعنی اگه موتور ایکس ریلیتی نداشت عمرا این رو برمی داشتم
    میرفتم همون 2010 رو بر میداشتم
    خدایی 710 رو با موتور 520 تصور کن بدون اسمارت با قیمت عالی....

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

هی میگن 60 هرتز 24p که چی آخه من خدایی یه فوتبال دلچسب تا حالا باهاش ندیدم....

7. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمی دونی چقدر پشیمونم ولی دیگه فایده نداره
    من راحت می تونستم یه 40 با قیمت پایین تر ولی 3D بردارم ولی فکر می کردم حداقل کمتر مدل قبلی نیس
    ای خدااااااااااااااااا
    نصف جهانی هم هستیم ماااااااااااااااااااااااا ااا

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما چون از نمایندگی گرفتید چیزی پشتش نیس چون اسمبل ایران
    ولی من از گناوه گرفتم یا اگر از بانه بگیرید برچسب زده مالزی
    مشکلی هم که گفتید در مورد motionflow پایین این تی وی هست که من الان فوق العاده عصبی هستم از این موضوع چون EX520 اسکن تصویرش 50 یا 60 ولی ex710 بهتره و 100
    سونی به جای اینکه هر محصولی که میده بهتر باشه و نقص های محصول قبل رو پوشش بده میاد عکس عمل می کنه و بدتر می کنه این موضوع در مورد تمام محصولاتش صادق مخصوصا لپتاپ و تی وی
    حالا قطعش ژاپن باشه مونتاژش مهم نیست ...

آره من هم یکی از دست این فرکانس پایین اش و یکی هم به خاطر ساپورت نکردن ntfs اعصابم بهم میریزه
    یکی از آشناهامون هم می خواد این مدل رو بگیره به نظرتون بهش چه مدل دیگه ای رو پیشنهاد کنم ؟ یه ex710 از بانه براش آوردن فکر کنم 1200 اما چون قدیمیه فکر نکنم برداره .... چه مدلی بگم بهش ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

40 می خواد برداره بره سراغ NX و HX ولی 46 710 بهتره چون قیمتش مناسب تره
    بگوو 520 برنداره من ضرر نکردم ولی خیلی بهتر از این می تونسم خرید کنم الان پشیمونم ولی فایده نداره

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

والا اگه من میخواستم دوباره بردارم یعنی دوباره پنل خریدکنم توی خانواده سونی از 3d خرید میکردم
    حالا توضیح؟
    ببینید 2d علاوه بر این که 3d نیست به لحاظ کیفیت و توانایی پردازش یک پله پایین تره حالا نکته اینجاست که من فکر میکردم من که تا ابد هیچ فیلم 3d نخواهم دید(شرایط خانوا--) پس همون ساده برام کافیه در صورتی که تصویر و لذت تماشا حتی توی حالت بدون 3d هم با این دو پنل یه خاطر تکنولوژی متفاوت قابل مقایسه نیست و 3d برای پخش تصاویر ساده هم یک سرو گردن بالا تره...
    حتما از سری h خرید کنید حتما
    نگاه نکنید چه قدر پول میدید ببینید چه کیفیتی خواهید داشت
    سایز و متراژ ساختمان از همه چیز برای اینچ پنل مهمتره با سالن 25 متری 46 نخرید و با سالن 45 متری هم 32 یا 40 نخرید
    اصلا سمت برند دیگه ای نرید(نظر شخصیه دیگه همین حالا پایه پنلم رو هم نمیدم سری d سام رو بگیرم با اون قاب بی شکل و شمایلش....)

آره خوب نصف جهان

اصلا به قیمت توجه نکن
    اگه الان هم بر نمیداری مهم نیست
    شما یک بار خرید میکنی
    تفنگی که تا 100 متر میزنه میتونه 102 متر هم بزنه
    بیست روز 30 روز صبر کن پولت رو بیشتر کن ول یدرست خرید کن
    تفاوت شما که میای تو فرم مشورم میکنی و بقیه اینه اونا از فرو شنده میپرسن شما از خریدار
    یادت باشه اینا تجربه شخصی تو استفاده شخصی نه نفع فروشنده تو فروش بیشتر

مشکلت با فرمت چیه؟ خوب یه فرمت بزن به فلش خلاص
    بعد فیلم رو کپی پیست کن من متوجه مشکلت نمیشم
    دی وی دی های معمولی هم که بیشتر از 4 گیگ نیستن
    اگه می خوای فیلم بلوری با کیفیت عالی و حجم بالا ببینی هم دو سه تا چاره داره فلش 32 و فرمت فت و استفاده از لینوس یا مکینتاش برای کپی و پیست کردن فیلم همین...

12. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مشکلت با فرمت چیه؟ خوب یه فرمت بزن به فلش خلاص
    بعد فیلم رو کپی پیست کن من متوجه مشکلت نمیشم
    دی وی دی های معمولی هم که بیشتر از 4 گیگ نیستن
    اگه می خوای فیلم بلوری با کیفیت عالی و حجم بالا ببینی هم دو سه تا چاره داره فلش 32 و فرمت فت و استفاده از لینوس یا مکینتاش برای کپی و پیست کردن فیلم همین...
    navid2500 و hovo ممنون به خاطر توضیحات ..... مشکل ام با فرمت اینه که الان فیلم های hd حجمش بیشتر از 4 هست واسه همین هم نمیشه اونارو با تلویزیون دید
    راستی شما برای زیرنویس چیکار می کنید ؟ منظورم زیرنویس هایی که به ویدیو چسبیده نیستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •