منم که حرف اصلیم از اول همینه با صادق و سیلسین هم هم موافقم.
منم که حرف اصلیم از اول همینه با صادق و سیلسین هم هم موافقم.
خب خطاب ما به دوستانی مثل انتی میلیتاریه که می گن مدل اماده ازبیخ و بن خراب و حرامه . اینا از ریشه با این کار مخالفن . ما میگیم چرا . اینا فقط میگن چون احساس ما اینجوریه پس حرامه . واقعا چرا؟
پرچم سفید که خیلی وقته رفته بالا و گرنه نمیزدن توی خاکی !( قضیه ی ماد رو پیش نمیکشیدن )
اقایون هرکی مخالفه بیاد اینجا مطرح کنه که هیچی روی زمین نمونه
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
درود بر تو![]()
استفاده از مدل هایی که تو همه بازیها یک شکل هستند مثل در و بشکه و سطل اشغال و تیر چراغ تو خیابون بازیت(اگه گیر بیاری)کاملا موافقم و کار عقلانی و درستی هم هست.
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
از بیخ هم حلاله چون رایگانه![]()
می خوای ظرف 2 دقیقه بهت بدمش؟![]()
به قول سعید پرچم بالاست!
اما توجه داشته باشید ها :
فرض کنید من و سعیدو حسن و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (که اسمش رو نمیدونم) یه تیم بازی سازی تشکیل دادیم.
باید سر اینکه کی از مدل آماده استفاده کنیم و کجا وقت بزاریم و مدل بزنیم با هم بحث کنیم و به توافق برسیم!
مشکل همین جاست که این مرز بین مدل آماده و مدل زدن کجاست!
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
البته خیلی هم از بیخ حلال نیست ها!
چون من چند تا سایت مدل آماده رو که دیدم نوشته بودن واسه کار های تجاری استفاده نکنید!
خب تو که اصلا ظرف دو ثانیه گیر میاری , حرفه ای
آره بی شوخی یه چندتا سایت بگو منم بدونم.
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
من اسم محسن هست.
خب عزیز ما میشیم سه نفر نه یه نفر تک و تنها این میشه بازی سازی گروهی نه مستقل .
من انگلیسیم خوب نیست پس اینچیزها رو حالیم نمیشه
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
دوسه دقیقه صبر کن![]()
شما به اون کاری نداشته باش
الان ویندوزی که داری ازش استفاده میکنه کپی هست ... الان فرضا تو با این ویندوز کپی یه کاری انجام میدی و ازش پول در میاری حالا بحث اینجاست که اون پول حرامه یا نه ؟!
این بحث هارو پیش نکشید لطفا که کلا همه چی قاطی پاتی میشه آخرم نتیجه میگیریم کلا بیخیال کامپیوتر بشیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)