دوست گرامی با تشکر از شما که این قیمت هارو دادین چون منم نیاز داشتم بازم اگر سفر داشتیم به آبادان همینطوری دست پر بیاین ممنون میشم.
قیمت خودرو تو مناطق آزاد خوب مونده با اینکه قیمت خودروهای خارجی در بازار کشور افزایش داشته چند روز اخیر.
دوست گرامی با تشکر از شما که این قیمت هارو دادین چون منم نیاز داشتم بازم اگر سفر داشتیم به آبادان همینطوری دست پر بیاین ممنون میشم.
قیمت خودرو تو مناطق آزاد خوب مونده با اینکه قیمت خودروهای خارجی در بازار کشور افزایش داشته چند روز اخیر.
خواهش می کنم و در صورت سفر مجدد به آبادان ، بله حتما ...
قیمت ها نسبت به چند ماه پیش که رفته بودم بهتر شده بود !! که جای تعجب داره ...
اینو پلاک می کنن یا چون آمریکاییه نمی کنن ؟شورلت اپیک مدل 2007 : 12 میلیون
هیچکدام از محصولات آمریکا در ایران پلاک نمیشن
مشکلی تو مناطق آزاد ندارن ولی محمد جان
ولی بجر یک سری هامر متعلق به وازرت کشور (هامرهای مشکی) و یک کوروت زرد کانورتیبل آمریکایی دیگه ای هنوز پلاک نشده .
تنها دلیلش هم قانونا نبودن شرکت وارد کننده هستش ولی دلیل اصلی مربوط میشه به اینکه چون نمیتون به اسم واردکننده ازش خوب سود بردارن (بنا به تحریم تجاری نمیتون با شرکت تولید کننده قرارداد ببندن) اوردن ماده قانونی اضافه کردن تا نشه شخصی هم وارد کرد .
پلاک که بله ... مشکلی نداره .
همین شورلت اپیک هم پلاک بودش . اینا هم دو تا عکس که خودم گرفتم البته تاریک بود و گوشی من هم چندان کیفیت نداره دوربینش .
غیر از این مدل انواع فورد پلاک شده هم بودش و البته چند شورلت جدید که وقت نشد عکس بگیرم .
عکس های بقیه مدل هایی که قیمتشون رو گذاشتم هم بزودی می زارم همینجا .
سلامت باشید .
بله درسته منظورم پلاک ملی بود واگرنه منطقه آزاد و گذر موقت محدودیتی نداره.
یک سوال،این پلاک ها جی پی اس دارن؟از کجا میفهمن که خودرو از منطقه خارج نشده؟باید حاظری بزنن؟چجوریاست؟
پلاک ها GPS یا هیچ وسیله ردیابی ندارن.
خودروهای پلاک منطقه آزاد تا چند کیلومتری رو میتونن بیرون از منطقه تردد کنن و برای تردد در کل کشور سالی 2 یا 3 بار مجوز تردد بهشون میدن.
در ضمن یادتون باشه پلیس راهنمایی و رانندگی اطراف تمام مناطق آزاد گشت زنی داره
اینو من چابهار که رفته بودم از پلیس راه پرسیدم.
آقا ممنون میشم این تصایور الانترا رو قرار بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)