تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 212 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ موقع در مولتی پلیر CoD رو با هیچ بازی دیگه ای مقایسه نکن چون همیشه سروره
    اما مقایسه مولتی پلیر CoD با بازی دیگه خنده داره
    اینا رو برای خارجی ها ترجمه کنید ببینید چی میگن و به کی می خندن
    فکر کنم در مورد مولتی پلیر بازی هایی دیگه مثل هیلو و بتلفیلد تا حالا هیچی نشنیدین...

+

بعدشم کسی به این بازی توهین نکرد بلکه این که بهترین شماره این سری هست و شاهکار تاریخه و برای اولین بار بعد از آنچارتد 2 از آب سه بعدی استفاده می کنه و اینا رو همه کاملا رد کردن و نمی دونم شما توهین رو در چی می بینید...

+

من به کی توهین کردم ؟
    من کجا توهین کردم ؟
    نه پس اون کسی که اومد همه رو آدمای خنده دار و مسخره و بی سواد نام برد حتما یه نفر دیگه بوده

2. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من به کی توهین کردم ؟
    من کجا توهین کردم ؟
    من با دلیل مدرک دارم میگم وقتی میگید بتلفیلد خیلی راحت میتونه CoD به اون عظمت رو شکست بده خنده داره اون وقت این توهینه ؟ من باید اخطار بگیرم ؟
    من کجا توهین کردم ؟
    والا من نمیدونم برداشت تو از این پستت چی هست اما برداشت همه اینه :

اصلا مشکلی نیست
    من نیازی به نظر مثبت شما ندارم و از شما هم نخواستم با من موافق باشید !
    +
    حدود نیم ساعت مطلب نوشته بودم که همه شو پاک کردم الان
    واقعا خنده داره اما یه لحظه فکر کردم دیدم بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه ... خوش باشید

خدایا یعنی اینقدر بی سواد ممکنه ؟!
    خدایا شکرت که بی سوادی رو آفریدی خدایا شکرت که ما جزو بی منطقان شدیم خدایا شکرت ...

ویرایش : تمام این پست هایی که اینجا گذاشتم رو تو فروم اکتیویژن هم گذاشتم تا کاربرای اونجا که صدردرصد از تمام کسانی که تو این تاپیک پست زدن بیشتر - بهتر از بازی و کلمه بازی سرشون میشه نظر بدن
    در واقع سوادشون بیشتره
    میخوام ببینم اونا نظرشون راجب پست های من چیه ؟
    آیا اونا هم میگن 90 درصدشون غیر منطقیه
    در حالی که بحث درست داره پیش میره شما میاین مراد رو ... فرض میکنین.
    بعدشم که بچه ها میشن بی سواد و فروم هایه خارجی میشن با سواد. باهات حضارم شرط ببندم که اونا از ما Noob ترن! مگه هرکی خارجی باشه کارش درسته دیگه؟( تازه فروم Activision! فکر کنم 99% شون Fan باشن! )

برا بقیه حرفات هم من در خودم ارزش وقت گزاشتن رو نمیبینم. ( + دوباره نیای بگی به نظر شماها و ... نیازی ندارم! شما مثله اینکه تو فروم نیستین؟!! آخه عزیزه من اینجا فروم و وقتی شما تویه یک تاپیک نظری میزارین یعنی اینکه همه میتونن نظر بدن اگه میخوای کسی نظر نده برو تو پروفایلش یا PM بزن! واقعا که شما حرفه ای هستین باید ازتون یاد بگیریم )

4. 6 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینا رو برای خارجی ها ترجمه کنید ببینید چی میگن و به کی می خندن
    فکر کنم در مورد مولتی پلیر بازی هایی دیگه مثل هیلو و بتلفیلد تا حالا هیچی نشنیدین...

+

بعدشم کسی به این بازی توهین نکرد بلکه این که بهترین شماره این سری هست و شاهکار تاریخه و برای اولین بار بعد از آنچارتد 2 از آب سه بعدی استفاده می کنه و اینا رو همه کاملا رد کردن و نمی دونم شما توهین رو در چی می بینید...

+

نه پس اون کسی که اومد همه رو آدمای خنده دار و مسخره و بی سواد نام برد حتما یه نفر دیگه بوده
    وحید جان چشم هاتو باز کن و پست من رو دوباره بخون عزیزم
    من به بقیه نگفتم بی سواد من به خودم گفتم بی سواد من به خودم گفتم بی منطق
    برو و دوباره بخون مشکل شماها اینه که اصلا پستی رو نمیخونید و جوابشو میدید
    این دوست عزیز گفتن من 90 درصد حرفام غیرمنطقیه منم گفتم خدایا شکرت که بی سوادی رو آفریدی من بی سوادم م بی منطقطم
    عزیزم من تو ادب و فرهنگ خانوادگیم نیست که به کسی توهین کنم
    اون کسانی همکه نظر دادن از خیلی نظرات از تو در سطح بالاتری هستن نمیخوام بحث رو ادامه بدم

---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------

والا من نمیدونم برداشت تو از این پستت چی هست اما برداشت همه اینه :

در حالی که بحث درست داره پیش میره شما میاین مراد رو ... فرض میکنین.
    بعدشم که بچه ها میشن بی سواد و فروم هایه خارجی میشن با سواد. باهات حضارم شرط ببندم که اونا از ما Noob ترن! مگه هرکی خارجی باشه کارش درسته دیگه؟( تازه فروم Activision! فکر کنم 99% شون Fan باشن! )

برا بقیه حرفات هم من در خودم ارزش وقت گزاشتن رو نمیبینم. ( + دوباره نیای بگی به نظر شماها و ... نیازی ندارم! شما مثله اینکه تو فروم نیستین؟!! آخه عزیزه من اینجا فروم و وقتی شما تویه یک تاپیک نظری میزارین یعنی اینکه همه میتونن نظر بدن اگه میخوای کسی نظر نده برو تو پروفایلش یا PM بزن! واقعا که شما حرفه ای هستین باید ازتون یاد بگیریم )
    سلام من اصلا شمارو نمی شناسم و طرف بحثم شما نبودید نمیدونم چرا شما جواب میدید اما عزیز من به مراد که نمی شناسمش هم نگفتم بی سواد
    پست من رو دوباره بخونید دوست عزیز و گرامی
    من به خودم گفتم بی سواد
    این کسانی هم که نظر دادن جزو نوب ها نیستن و همه شون در کارشون پروفشنالن هر چند نظر شما هم درسته که نوب اونجا هم هست

6. 3 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بهترین COD فقط COD MW تمام

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان چشم هاتو باز کن و پست من رو دوباره بخون عزیزم
    من به بقیه نگفتم بی سواد من به خودم گفتم بی سواد من به خودم گفتم بی منطق
    برو و دوباره بخون مشکل شماها اینه که اصلا پستی رو نمیخونید و جوابشو میدید
    این دوست عزیز گفتن من 90 درصد حرفام غیرمنطقیه منم گفتم خدایا شکرت که بی سوادی رو آفریدی من بی سوادم م بی منطقطم
    عزیزم من تو ادب و فرهنگ خانوادگیم نیست که به کسی توهین کنم
    اون کسانی همکه نظر دادن از خیلی نظرات از تو در سطح بالاتری هستن نمیخوام بحث رو ادامه بدم
    آهان پس مشخص شد این حرفا رو شما داشتی به خودت می زدی!
    پس همین جوری با خودت حرف بزن و ادامه بده ولی این چیزا برای پروفایله نه توی فروم...

این پستا هم پاک میشه و فقط اینو میگم خود کابرا در مورد این پستا قضاوت می کنن که کی داره درست میگه و هر کی برگرده به پستا نگاه کنه قشنگ می تونه اینا رو بفهمه...

9. 11 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد جون بارها تو فروم این شعار رو همه دادیم که نظر شخصی هر فردی قابل احترامه، پس خودت که قبول داری مهرداد نظر شخصیشو گفته چرا بی مورد بحث و ادامه می دی...
    +
    برفرض اصلا اصطلاح 3d Water اشتباه باشه و مهرداد اشتباهاً اونو با یه تکنیک دیگه اشتباه گرفته، آیا واقعا باید شما و بقیه بچه ها این جوری رفتار کنن، گیر بدین به همون قسمت و اونو سوژه کنن!(این قسمت مخاطبم شما نیستید) والا به خدا بچه نیستید، همتون بزرگید این رفتارا ازتون بعیده، من از بعضیا واقعا توقع ندارم و بعضا یه پستایی می دن که آدم شرمش می گیره اونو تو فروم ببینه چه برسه به نقل قول کردنش ولی دیگه چرا شما...

واقعا الان حرفای حسین رو درک می کنم!!
    --------------
    یه جاهایی قبول دارم مهرداد زیاده روی کرد ولی بقیه دوستان بودن که این بحث رو شروع کردن...

ادیت: هومان این کارو باید زودتر می کردی، یکم دیر وارد عمل شدی...

اولا سلام ....چون خودت پرسیدی جواب میدم (به عنوان یه شبه کابر.....نه مسیول )
    همونطور که تو خودتم اشاره کردی ایشون به جاهایی ریاده روی کرد و وقتی هم ما ار ایشون سوال می پرسیم جوابی نمیده....... .

میگیم امتیاز این بازی از اون یکی بیشتر میگه امتیازا فلان......جوایز میگی میگه اونا فلانه......اثبات حرفشو میخوای نمیگه.....بعصی حرفاشم کلا عجیبه.........

+

حالا اینا به کنار ازش سوالم می پرسی می بینی که جواب منو چطور داد؟؟؟خودت شاهد بودی؟؟منم چیزی نگفتم بهشون...

+

بحثو همه شروع کردن ولی پست انحرافی رو ایشون شروع کرد.................

+

حالا هم ار دو جای و چند نفر خارجی نظر نوشته که مولتی این بازی بهترینه ولی اگه نشون بدی اکثر سایتا سال قبل چه بازی رو بهترین مولتی انتخاب کردن ...باز میاد یه چیز دیگه میگه...........

+

ایشون نظرشو بگه ولی وقتی چیزی رو با قاطعیت میگه و ازش دلیل می پرسن واسش منبع بیاره...........
    پرفروشترین بودن cod دلیل بر بهترین بودنش نیس...حالا هر شماره ای ارش میخواد باشه.......
    مثلا ایا به نظرت بهترین فیلم ایران احراجیها بوده؟؟؟پس چرا اینقدر فروش کرده؟؟

+

کلا بحث این دوستان با هم به دلایلی به جایی نمیرسه بهتره خود دوستان مخصوصا اون جبهه ای که احساس می کنه بهش توهین شده بحث رو تموم کنن(نطرمه البته)...........

به بازی ارزش این همه جدالو نداره.....

.
    .
    Last edited by halflife g; 16-05-2011 at 15:37.

11. 13 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

گفتم احتمالا پست اخرم باشه... اما...

من یه معذرت میخوام از وحید و حمید بابت نقل قول حرفشون... قبل هم گفتم که نمیدونم چیا رد و بدل میشه ولی مطئنا این حرفایی هس که تو دل بقیه میچرخه... اما حالا میبینم که با پست من در مورد هر دوشون بد قضاوت شده. البته یه اشکالم هم این بود که بعضی جاها مستقیما خطابشون کردم در حالی میخواستم خطابم جمع باشه... (با وحید و حمید همین الانه داریم دل میدیم و قلوه میگیریم!)

نبینم پست من نقل قول بشه. حتی موردی هم که پاک شد! اونم نقل قول نشه!...
    اون ذهنیت بدی رو هم که در مورد بقیه دارینو سعی کنین ریست کنین و بعدش پست بدین...

مرسی!

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

عجب !
    نميشه كه توي اين تاپيك همه بيان فقط از بازي تعريف كنند كه ...!
    كسي خواست انتقاد كنه ، مشكلي نيست ... اگر خيلي بي ربط نباشه ...
    كسي هم خواست با دليل با طرف بحث كنه ، مشكلي نيست ...
    در غير اين صورت پست هاي كل كل و دعوا پاك ميشه !

+
    سايت COD هم دوباره راه اندازي شد ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و تريلر جديد از بازي هفته ي آينده منتشر خواهد شد ...
    Last edited by CATALONIA; 19-05-2011 at 10:01.

14. 11 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    وای خدای من چقدر زود رد شد انگار همین دیروزا بود داشتم واسه نسخه 2010 COD بحث می کردیم
    به هر حال امید وارم بازی فوق العاده قشنگی بشه و دوستان لذت ببرن

16. 2 کاربر از Abas1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اینم اون دو تا عکسی که گفتم یکی طراحی کرده البته اگه لود نشد از قند شکن استفاده کنید

18. 2 کاربر از -Albis- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •