تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 67 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 667

نام تاپيک: مشاوره برای خرید تلویزیون

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

منم وارد سایت شدم باز نشد. اگر لینک دیگه دارین بزارین ممنون میشم

2. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

4. 2 کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله درسته Lady Samira
    من خودم چون هنوز مدل های 3D پیشرفت چندانی نکرده بعد از بررسی و در آوردن چشم بازار مدل LE700m گرفتم خیلی هم راضی ام قیمتش هم مناسبه

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------

این آدرس سایت من هروقت میزنم باز نمیشه
    آدرسش رو از سایت مادیران پیدا کردم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 09:11 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------

منم وارد سایت شدم باز نشد. اگر لینک دیگه دارین بزارین ممنون میشم
    لینکش رو از سایت مادیران پیدا کردم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اين تلويزيون هاي بدون سيم شارپ كه در نمايشگاه ces ارائه داده چطوره؟؟ چيز جالب و خبي هست كه بدون هيچ سيمي كار ميكنه و قابل حمل هستش هر جا ميخواي با خودت ببر )
    اما شارپ در نمایشگاه CES امسال تلویزیون های 20 و 30 اینچی که بدون هیچ سیمی کار می کنند را به نمایش گذاشته است
    منبع: zoomit.ir

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام نمی دانم درست مطرح می کنم یا نه؟ من بر اثر یک اشتباه تلویزیون 40D5550 را از سامسونگ خریدم. نه این که خوب نباشه ولی دقت نکردم و مدلی را خریدم که خروجی تصویر نداره . و این که بتوانم از تلویزیون برنامه ضبط کنم برام خیلی مهم بوده و تنها بر اثر یک اشتباه شماره مدل را اشتباه انتخاب کردم و الان دو ماهه که این تلویزیون را دارم و سر در گم شدهام که چه کاری می توان بکنم؟ ایا راهی هست که برای تلویزیون خروجی ایجاد کنم؟ ایا با خرید یک دستگاه مثل انواع پخش کننده های سی دی یا دیوی دی می توانم مشکلم را حل کنم؟ اگر راهی می شناسید من را راهنمایی کنید؟ ایا باید یک گیرنده دیجیتال بخرم؟تا امکان ضبط تصاویر را داشته باشم؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام نمی دانم درست مطرح می کنم یا نه؟ من بر اثر یک اشتباه تلویزیون 40D5550 را از سامسونگ خریدم. نه این که خوب نباشه ولی دقت نکردم و مدلی را خریدم که خروجی تصویر نداره . و این که بتوانم از تلویزیون برنامه ضبط کنم برام خیلی مهم بوده و تنها بر اثر یک اشتباه شماره مدل را اشتباه انتخاب کردم و الان دو ماهه که این تلویزیون را دارم و سر در گم شدهام که چه کاری می توان بکنم؟ ایا راهی هست که برای تلویزیون خروجی ایجاد کنم؟ ایا با خرید یک دستگاه مثل انواع پخش کننده های سی دی یا دیوی دی می توانم مشکلم را حل کنم؟ اگر راهی می شناسید من را راهنمایی کنید؟ ایا باید یک گیرنده دیجیتال بخرم؟تا امکان ضبط تصاویر را داشته باشم؟
    دوست عزیز تا جائیکه من تحقیق کردم هیچ تلویزیونی توی ایران قابلیت ضبط برنامه رو نداره (به جز یکی دو مورد) و برای اینکار باید یه گیرنده دیجیتال بگیری .
    در مورد خروجی تصویر هم منظورت رو متوجه نشدم .
    Last edited by LeiliBaManAst; 19-01-2012 at 16:35.

10. این کاربر از LeiliBaManAst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ممنون که جوابم را دادید. من فکر می کردم داشتن گزینه خروجی تصویر این امکان را به من می دهد که بتوانم از تلویزیون برنامه ضبط کنم. . پس با این که خود تلویزیون گیرنده دیجیتال دارد برای ضبط برنامه باید از یک گیرنده دیجیتال جانبی استفاده کنم؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون که جوابم را دادید. من فکر می کردم داشتن گزینه خروجی تصویر این امکان را به من می دهد که بتوانم از تلویزیون برنامه ضبط کنم. . پس با این که خود تلویزیون گیرنده دیجیتال دارد برای ضبط برنامه باید از یک گیرنده دیجیتال جانبی استفاده کنم؟
    خواهش میکنم دوست عزیز اون گیرنده دیجیتال داخلی که تلویزیونهای ایران دارن برای پخش تصاویر به صورت دیجیتال هست (به جز یکی دو مورد ) و شما برای ضبط برنامه ها باید یه دستگاه گیرنده دیجیتال خریداری کنید .
    Last edited by LeiliBaManAst; 19-01-2012 at 16:34.

13. این کاربر از LeiliBaManAst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز اون گیرنده دیجیتال داخلی که تلویزیونهای ایران دارن برای پخش تصاویر به صورت دیجیتال هست (به جز یکی دو مورد ) و شما برای ضبط برنامه ها باید یه دستگاه گیرنده دیجیتال خریداری کنید .
    درسته، با 1 استار ست معمولی و هر مدل دیگه ای که usb خور باشه میشه اینکارو کرد.........................

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ببخشید استار ست چیه؟
    خودم فهمیدم
    Last edited by en1; 22-01-2012 at 07:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •