منم وارد سایت شدم باز نشد. اگر لینک دیگه دارین بزارین ممنون میشم
منم وارد سایت شدم باز نشد. اگر لینک دیگه دارین بزارین ممنون میشم
آدرسش رو از سایت مادیران پیدا کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:11 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------
لینکش رو از سایت مادیران پیدا کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين تلويزيون هاي بدون سيم شارپ كه در نمايشگاه ces ارائه داده چطوره؟؟ چيز جالب و خبي هست كه بدون هيچ سيمي كار ميكنه و قابل حمل هستش هر جا ميخواي با خودت ببر)
اما شارپ در نمایشگاه CES امسال تلویزیون های 20 و 30 اینچی که بدون هیچ سیمی کار می کنند را به نمایش گذاشته است
منبع: zoomit.ir
سلام نمی دانم درست مطرح می کنم یا نه؟ من بر اثر یک اشتباه تلویزیون 40D5550 را از سامسونگ خریدم. نه این که خوب نباشه ولی دقت نکردم و مدلی را خریدم که خروجی تصویر نداره . و این که بتوانم از تلویزیون برنامه ضبط کنم برام خیلی مهم بوده و تنها بر اثر یک اشتباه شماره مدل را اشتباه انتخاب کردم و الان دو ماهه که این تلویزیون را دارم و سر در گم شدهام که چه کاری می توان بکنم؟ ایا راهی هست که برای تلویزیون خروجی ایجاد کنم؟ ایا با خرید یک دستگاه مثل انواع پخش کننده های سی دی یا دیوی دی می توانم مشکلم را حل کنم؟ اگر راهی می شناسید من را راهنمایی کنید؟ ایا باید یک گیرنده دیجیتال بخرم؟تا امکان ضبط تصاویر را داشته باشم؟
دوست عزیز تا جائیکه من تحقیق کردم هیچ تلویزیونی توی ایران قابلیت ضبط برنامه رو نداره (به جز یکی دو مورد) و برای اینکار باید یه گیرنده دیجیتال بگیری .
در مورد خروجی تصویر هم منظورت رو متوجه نشدم .
Last edited by LeiliBaManAst; 19-01-2012 at 16:35.
ممنون که جوابم را دادید. من فکر می کردم داشتن گزینه خروجی تصویر این امکان را به من می دهد که بتوانم از تلویزیون برنامه ضبط کنم. . پس با این که خود تلویزیون گیرنده دیجیتال دارد برای ضبط برنامه باید از یک گیرنده دیجیتال جانبی استفاده کنم؟
خواهش میکنم دوست عزیز اون گیرنده دیجیتال داخلی که تلویزیونهای ایران دارن برای پخش تصاویر به صورت دیجیتال هست (به جز یکی دو مورد ) و شما برای ضبط برنامه ها باید یه دستگاه گیرنده دیجیتال خریداری کنید .
Last edited by LeiliBaManAst; 19-01-2012 at 16:34.
درسته، با 1 استار ست معمولی و هر مدل دیگه ای که usb خور باشه میشه اینکارو کرد.........................
ببخشید استار ست چیه؟
خودم فهمیدم
Last edited by en1; 22-01-2012 at 07:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)