توی گشت و گذار 30 - 35 و توی مبارزات 20 تا 25 !
البته میدونم پایینه ولی اونجوری که بچه ها میگن اذیت نمیکنه، میشه باهاش تا اومدن یه پچ حسابی کنار اومد!![]()
توی گشت و گذار 30 - 35 و توی مبارزات 20 تا 25 !
البته میدونم پایینه ولی اونجوری که بچه ها میگن اذیت نمیکنه، میشه باهاش تا اومدن یه پچ حسابی کنار اومد!![]()
سلام
من بازی رو نصب کردم نسخه 4 dvd. همراش چنتا چیز دیگه هم بود فکر کنم dlc بود.آپدیت 27 مگ هم کرد کرک رو هم کپی کردم ولی اون فایل نصبی عرور میداد
ولی در کل نصب و اجرا شد ولی وقتی تو بازی میرم خیلی محیط بدجوره اونجا که داره فرار میکنه همه چی آبیه و خودش مثل روحه بعدشم سکانس بعدی همه جا نارنجیه جوری که هیچی معلوم نیست.فقط چراغ معلومه
حالا من چیکار کنم؟ورژن گرافیکم هم ای تی آی 11.5 . cpu amd
لطفا جواب بدید
بدون شک اون درایور از اولم برای کارت شما ساخته نشده بود!![]()
همین دیگه![]()
آدم زورش میگیره ... تازه جالبیش اینه که شما مینیمم هم بذاری بازم همین فریم رو میگیری !!!
لطقا یکی جواب بده.
این برنامه هاای رو هم که گقتید همه رو نصب کردم ولی بازهم این مشکل رو داره.
روی 1024*720 low هم حتی همین طوره
AMD Athlon X2 250 3.00 GH
ATI 5670
4 gig ram
لطفا یکی کمک کنه
سلام
من بازی رو نصب کردم نسخه 4 dvd. همراش چنتا چیز دیگه هم بود فکر کنم dlc بود.آپدیت 27 مگ هم کرد کرک رو هم کپی کردم ولی اون فایل نصبی عرور میداد
ولی در کل نصب و اجرا شد ولی وقتی تو بازی میرم خیلی محیط بدجوره اونجا که داره فرار میکنه همه چی آبیه و خودش مثل روحه بعدشم سکانس بعدی همه جا نارنجیه جوری که هیچی معلوم نیست.فقط چراغ معلومه
حالا من چیکار کنم؟ورژن گرافیکم هم ای تی آی 11.5 . cpu amd
این برنامه هاای رو هم که گقتید همه رو نصب کردم ولی بازهم این مشکل رو داره.
روی 1024*720 low هم حتی همین طوره
AMD Athlon X2 250 3.00 GH
ATI 5670
4 gig ram
لطفا یکی کمک کنه
(شرمنده اینجا گفتم آخه هیچکس جواب نداد اونطرف)
موقع اجرا این ارور رو میده چه کنم؟
![]()
سلام
من دوباره بازی نصب کردم.ایندفعه 28 مگ آپدیتش بود.بعد تموم که شد یه عرور داد.بعد انگار تموم.
حالا زدم برای اجرا میگه patch-EFIGS نصب کنم.
من چیکار کنم تایید کنم یا نه؟
من اصلا" چیزیو نذاشتم آپدیت کنه ...
اصلا" نباید بذارید آپدیت بشه
فقط paul.dll رو بذارید توی \bin
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)