تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010-2011 خواهد شد؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا ( اسپانیا)

88 48.89%
  • منچستر یونایتد ( انگلیس)

92 51.11%
صفحه 9 از 49 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 481

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | فینال

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حسین جان تبعیض قائل شدی؟ هیدینگ رو با یاد از ناداوری ناکام دونستی اونوقت در حذف گواردیولا ناداوری رو اصلا حساب نمی کنی؟ اینتر که خودت اشتباهات رو قبول داری. فینال کوپا دل ری اگه رئال حداقل دو اخراجی می داد به نظر چه بلایی سر بازی پایاپای (بقول هوادار مادرید) میومد؟ حاشیه مهم نیست. حالا در اون بازی ها پپ شکست خورده یا خوزه؟ میگم دید یکسان باشه. در همین رابطه، نمیشه چلسی هیدینک رو موفق دونست و بارسای گواردیولا که گل های لازم رو هم به اینتر زد طرف ناموفق. آفساید گل میلیتو و ... رو در نظر بگیرید تاکتیک مورینیو موفق میمونه؟ بالاخره بازی یا نتیجه.

ویرایش: در مورد نتیجه گرا و عنوان گرا هم گواردیولا براحتی در همین فصل حداقل دو جام چمپیونز لیگ و لا لیگا رو از رئال مورینیو گرفت. رقم زدن سنگین ترین شکست عمر مورینیو بماند. شکی نیست در میان بزرگان خوزه بیشترین و بدترین شکست رو برابر بارسلونای پرقدرت فعلی داره.

28 May
    جالبه که دوستان بارسایی چطور هنوز بخاطر از دست دادن جام کوپا ناراحتن! یکی مدام میگه تو وقت اضافه بردن، اون یکی میگه باید دوتا اخراجی میدادن...! بازی برابر رو هم که با اما اگرم حتی قبول ندارن (آمار بازی).

جلو یه تیم 10 نفره بازی کردن واسه بارسایی ها انگار یه توقع بجا هست! اگه گل آفساید میلیتو هست، اون فیلم بازی کردنای سرجیو چی میشه؟...

+

بعد میگن رئالیا بی منطقن و بارسایی ها اینجا تنها افتادن و از همه طرف بمب باران میشن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mand007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    KERMANSHAH

پيش فرض

سلام

only [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه خودمون منچسترو زدیم که دوست دارم منچستر حقمون (اون چارتا پنالتی که برامون نگرفتن) رو بگیره

اگه از چستری ها هم خوردیم دوست دارم بارسا حقمون( حتما با ناداوری باختیم دیگه) رو بگیره

ولی رنگ فقط ابی (حالا دیگه چیکار کنیم اگه بچه ها (مجاز از نیمکت نو نهالا مون) روش انار هم خورده باشن)
    Last edited by mand007; 06-05-2011 at 20:56.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جالبه که دوستان بارسایی چطور هنوز بخاطر از دست دادن جام کوپا ناراحتن! یکی مدام میگه تو وقت اضافه بردن، اون یکی میگه باید دوتا اخراجی میدادن...! بازی برابر رو هم که با اما اگرم حتی قبول ندارن (آمار بازی).

جلو یه تیم 10 نفره بازی کردن واسه بارسایی ها انگار یه توقع بجا هست! اگه گل آفساید میلیتو هست، اون فیلم بازی کردنای سرجیو چی میشه؟...

+

بعد میگن رئالیا بی منطقن و بارسایی ها اینجا تنها افتادن و از همه طرف بمب باران میشن...
    مگه نوبتیه؟ رئال نباید اخراج بده چون بازی های قبلی داده؟! اشتباهی که همین برگشت نیمه نهایی بیش از یک بار اتفاق افتاد و داور حسابی مدارا کرد. خوب خشونت و خطای تیم مورینیو بالاست مستحق برخورد هم هست. دیگه پا گذاشتن و زدن جای حرف نداره.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رائول: فرگوسن و گواردیولا مربیان بزرگی هستند

اسطوره رئال مادرید می‌داند نبرد نزدیکی در پیش است.

سایت گل – رائول، مهاجم شالکه می‌گوید سر الکس فرگوسن مربی منچستریونایتد دقیقا می‌داند چه چیزی بارسلونا را متوقف می‌کند.

مهاجم سابق رئال مادرید و بهترین گل‌زن تاریخ باشگاه در طول 16 سال حضور در رئال بارها و بارها به مصاف بارسلونا رفته و خودش هم سه بار فاتح لیگ قهرمانان شده است.

او می‌گوید: «به نظرم هیچ تیمی بخت اصلی قهرمانی نیست.

من هیچ حرفی درباره مربیان یونایتد یا بارسلونا نمی‌توانم بزنم. فرگوسن و گواردیولا مربیان بزرگی هستند، و به ویژه فرگوسن در یونایتد اسطوره است. او دقیقا می‌داند بازیکنانش چه کار باید بکنند تا پیروز شوند و روی برنامه هم کار می‌کند.

دو تیم هر دو بسیار متوازن هستند و همدیگر را بسیار عالی می‌شناسند، چرا که دو سال پیش در فینال با هم بازی کردند. هر دو در بهترین سطح هستند.

بارسلونا بسیار عالی بازی می‌کند و این روشن است، اما منچستریونایتد مقابل ما نشان داد و در گذشته هم ثابت کرده که می‌تواند رقیب هر تیمی باشد. فینال جذابی در راه است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/5/6

محرومیت سه جلسه ای برای پینتو

دروازه بان ذخیره بارسلونا شانس حضور در دیدار ومبلی را از دست خواهد داد

سایت گل- سران یوفا محرومیتی سه جلسه ای را برای پینتو، دروازه بان ذخیره بارسلونا که در جریان دیدار این تیم مقابل رئال مادرید در دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا اخراج شد در نظر گرفته اند. ماجرا از این قرار بود که بعد از به صدا در آمدن سوت پایان نیمه اول بازی پینتو با آربلوا درگیر شد و با کارت قرمز داور مواجه شد. البته یک جلسه از این سه جلسه محرومیت پینتو در دیداربرگشت دو تیم درنوکمپ اعمال شد

خبر بد برای بارسلونا این است که این دروازه بان ذخیره در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا که روز بیست و هشتم ماه می در ورزشگاه ومبلی برگزار می شود، قادر به همراهی تیمش نخواهد بود و در صورت پیروزی بارسا در آن دیدار، شانس حضور در سوپرکاپ اروپا که مقابل برنده دیدار پورتو و اسپورتینگ براگا( فینالیست های لیگ اروپا) را نیز از دست خواهد داد

در هر صورت سران باشگاه بارسلونا اعلام کردند که نسبت به این حکم که از نظر آنها محرومیت بیش از حدی است، درخواست تجدید نظر خواهند داد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/5/6

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مگه نوبتیه؟ رئال نباید اخراج بده چون بازی های قبلی داده؟! اشتباهی که همین برگشت نیمه نهایی بیش از یک بار اتفاق افتاد و داور حسابی مدارا کرد. خوب خشونت و خطای تیم مورینیو بالاست مستحق برخورد هم هست. دیگه پا گذاشتن و زدن جای حرف نداره.
    کسی از نوبت حرف زد؟! میگم یجور میگین، که انگار واستون روتین شده جلو هر تیمی... ضمن اینکه خطاها، شیرجه ها و اعتراضات شما به داور هم کم نبود.

+

سیاست جالبی هست، شبش میان تبریک میگن،که بگن ببینین چقدر ما بزرگواریم! بعد که گذشت، شروع میکنن به تخریب! حالا از تو بوق کردن خسارت وارد شده به جام گرفته، تا تحقیر ارزش جام، خطا و گل زنی تو وقت اضافی...

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

کسی از نوبت حرف زد؟! میگم یجور میگین، که انگار واستون روتین شده جلو هر تیمی... ضمن اینکه خطاها، شیرجه ها و اعتراضات شما به داور هم کم نبود.

+

سیاست جالبی هست، شبش میان تبریک میگن،که بگن ببینین چقدر ما بزرگواریم! بعد که گذشت، شروع میکنن به تخریب! حالا از تو بوق کردن خسارت وارد شده به جام گرفته، تا تحقیر ارزش جام، خطا و گل زنی تو وقت اضافی...

هیچ کس همچین کاری نکرد تا وقتی که شماها به بارسا و مربیش تهمت نزده بودید،ولی وقتی که تهمت زدید همه جوابتونو دادن...
    حتی من خودم اون شب اومدم و به همه ی رئالیها تبریک گفتم و نمیخواستم در مورد بازی حرف بزنم ولی وقتی دو روز بعد رفتار شماها رو دیدم منم جوابتونو دادم(بقیه هم همین کارو کردن)
    خوبه ادم جنبه ی بردن رو داشته باشه که با اون برد الکی نشون دادید این جنبه رو ندارین!!!
    Last edited by LiverBarca; 07-05-2011 at 13:25.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حسین جان تبعیض قائل شدی؟ هیدینگ رو با یاد از ناداوری ناکام دونستی اونوقت در حذف گواردیولا ناداوری رو اصلا حساب نمی کنی؟ اینتر که خودت اشتباهات رو قبول داری. فینال کوپا دل ری اگه رئال حداقل دو اخراجی می داد به نظر چه بلایی سر بازی پایاپای (بقول هوادار مادرید) میومد؟ حاشیه مهم نیست. حالا در اون بازی ها پپ شکست خورده یا خوزه؟ میگم دید یکسان باشه. در همین رابطه، نمیشه چلسی هیدینک رو موفق دونست و بارسای گواردیولا که گل های لازم رو هم به اینتر زد طرف ناموفق. آفساید گل میلیتو و ... رو در نظر بگیرید تاکتیک مورینیو موفق میمونه؟ بالاخره بازی یا نتیجه.

ویرایش: در مورد نتیجه گرا و عنوان گرا هم گواردیولا براحتی در همین فصل حداقل دو جام چمپیونز لیگ و لا لیگا رو از رئال مورینیو گرفت. رقم زدن سنگین ترین شکست عمر مورینیو بماند. شکی نیست در میان بزرگان خوزه بیشترین و بدترین شکست رو برابر بارسلونای پرقدرت فعلی داره.
    سینا جان به حاشیه رفتی؟
    صحبت من بیشتر راجع به تجربه مورینیو در مقابل تیم بارساست... منکر تجربه مورینیو هستی؟
    بحث من مطرح کردن اشتباهات داوری یا مقایسه تفکرات مثبت و منفی گوآردیولا و مورینیو نیست... درباره این مقووله حرفا حرف زیاده و نتیجه گیری کم! صحبت من راجع به مشورت ساف از خوزه بود که علیرضا جان اعتقاد داشت که برای تحریک بارسا بود... من معتقدم که تصمیم عقلانی یه مربی برای استفاده از تجارب مربی موفق دیگر هستش... واسه این صحبتم هم مثال هایی به عنوان دلیل مبنی بر تجربه و موفقیت مورینیو رو آوردم.
    اشاره و تاکید هم در پست قبلیم کردم که:
    البته یادآور بشم بحث الان من و شما درباره 9 نتیجه مو و پپ نیست، بیان این موضوع، صرفا بیان دلیلی بود (به نظر من دلیل منطقی) برای صحبت های سر الکس فرگوسن.
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سینا جان به حاشیه رفتی؟
    صحبت من بیشتر راجع به تجربه مورینیو در مقابل تیم بارساست... منکر تجربه مورینیو هستی؟
    بحث من مطرح کردن اشتباهات داوری یا مقایسه تفکرات مثبت و منفی گوآردیولا و مورینیو نیست... درباره این مقووله حرفا حرف زیاده و نتیجه گیری کم! صحبت من راجع به مشورت ساف از خوزه بود که علیرضا جان اعتقاد داشت که برای تحریک بارسا بود... من معتقدم که تصمیم عقلانی یه مربی برای استفاده از تجارب مربی موفق دیگر هستش... واسه این صحبتم هم مثال هایی به عنوان دلیل مبنی بر تجربه و موفقیت مورینیو رو آوردم.
    اشاره و تاکید هم در پست قبلیم کردم که:

یاعلی
    همون تجربه می دونم. رسانه ای کردن موضوع برای من هم خاصه. به نظرم جنبه روانی داره اما فکر نمی کنم برای عصبی کردن باشه. شاید اینجوری بنویسم به حاشیه نره: هیدینگ رو با یاد از ناداوری ناکام دونستی اونوقت منفعت های داوری در موفقیت مورینیو رو حساب نمی کنی؟ برگشت چلسی و رفت اینتر اشتباهاتی رو که گفته میشه در نظر بگیریم. طرف موفق هر دو بازی تغییر نمیکنه؟ معیار رو باید یکی دونست.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Pep Guardiola - Jose Mourinho

2009-10 UEFA Champions League

Internazionale 0 - 0 Barcelona
    Barcelona 2 - 0 Internazionale

Internazionale 3 - 1 Barcelona
    Barcelona 1 - 0 Internazionale

2010-11 La Liga

Barcelona 5 - 0 Real Madrid
    Real Madrid 1 - 1 Barcelona

2010-11 Copa del Rey

Barcelona 0 - 1 (a.e.t.) Real Madrid

2010-11 UEFA Champions League

Real Madrid 0 - 2 Barcelona
    Barcelona 1 - 1 Real Madrid
    ممنونم سينا جان
    علیرضا جان... آیا رسانه ای شدن این موضوع یه جور تبو بوده که فرضا سر الکس اونو شکسته باشه؟! یعنی به نظرت سر الکس فکر کرده که بارسا و تمامی کاتالانی ها با یه واژه "مورینیو + مشورت" به هم میریزند و عصبی تا بیاد ازش سوء استفاده کنه!!!؟؟
    از لحاظ روحی روانیش هم بخوایم ببینیم، به نظر من این مشورت سر الکس با خوزه (حتی اگه فقط تو حرف باشه) روحیه منچستریونایتد و طرفداراش رو بهتر میکنه که مربی تیمشو با وجود کوله باری از تجربه داره تمامی تلاشش رو میکنه که تیمش رو موفق کنه تو فینال اروپا (عدم وقوع ناکامی مجدد) و در واقع به نظرم این صحبت نمیتونه با حالت طبیعی یا روحیه تیم بزرگی مثل بارسا بازی کنه...
    ضمن اینکه فکر کنم اینقدر مصاحبه های عجیب غریب و غیر رسانه ای از مورینیو و در کمال تعجب از پپ دیدیم که این صحبت ساف در برابرشون هیچ باشه...
    .
    اگه دیدمون نتیجه گرا و عنوان گرا باشه، مورینیو در دو فصل به تنهایی بارسا رو حداقل از دو جام محروم کرد... اینکه میگم حداقل بابت اینه که بارسا اگه فصل قبل به فینال میرسید و قهرمان میشد، شانس اینو داشت که دو جام دیگه رو هم بگیره... کاری که گاس هیدینگ با وجود شایستگیش (و البته وجود ناداوری) نتونست در یک جام هم انجامش بده... البته یادآور بشم بحث الان من و شما درباره 9 نتیجه مو و پپ نیست، بیان این موضوع، صرفا بیان دلیلی بود (به نظر من دلیل منطقی) برای صحبت های سر الکس فرگوسن.
    اما با این حال به نظرم در این شکی نیست که خوزه موفق ترین و پرتجربه ترین مربی نسبت به مربیان حال حاضر دنیا هستش که در برابر بارسلونای پرقدرت فعلی مقابله کرده...
    .
    ضمن اینکه فکر نکنم مشورت با تئورسین بزرگ فوتبال (شایانه احترامه) که دو سالی هست از دید عملی از فوتبال فاصله داره خیلی مشورت عالی ای باشه...
    بخش بولد شده هم فکر کنم مشخصه که باهاش مخالفم به اضافه اینکه دلایلم رو هم گفتم... ولی با وجود این هم نویسنده اون و هم خود اون نظر برام محترمن...
    قربونت
    یاعلی
    حسين جان
    بخش قرمز:
    واقعا فكر ميكني بارسا با مورينيو الان در حالت طبيعي هستن؟ اين حرف خودت فكر كنم بهترين روزنه براي رسيدن به نتيجه باشه

بخش آبي:
    در اينكه فرگوسن اهل جنجال نيست هيچ شكي نيست و در اينكه آوردن اسم مورينيو نميتونه روي جريان كلي بازي تاثير بزاره هم شكي نيست
    اما اگه توجه كردي گفتم اينبار فرگوسن ميخواد از تمام ابزارهاش حتي جزئيترينشون استفاده كنه

بخش سبز:
    حسين جان يه سوال محترمانه
    چرا چند وقته ياد گرفتيم فقط يك سمت ماجرا رو ببينيم؟
    چرا مورينيو بدون توجه به گذشته نزديك و اشتباهات داوريي كه به نفع خودش شده و بدون توجه به اينكه مردمي كه مخاطبشن شعور و حافظه دارن يه طرفه افتخارات بارسا رو زير سوال ميبره
    ببخشيد حسين جان ولي بعضي اوقات فكر ميكنم تو به خاطر دفاع از مورينيو ( نميگم مخالفت با بارسا)حتي از حق خودت و منچستر هم چشم پوشي ميكني عزيز من تو و طرفداراي حقيقيه منچستر بايد جزء اولين كسايي مي بودين كه به اين حرفهاي مورينيو اعتراض ميكرد
    گل سالم فكر كنم اسكولز به پورتو رو كمك داوري حتي دوبرابر دورتر از اون كمك داور حاضر در ورشگاه هم تشخيص ميداد بحث ميليمتر نبود حرف تقريبا يك متر عقب تر بود
    در مورد اينتر حرف نميزنم چون به عنوان طرفدارش طبيعيه كه به دنبال منافع تيمت باشي

قسمت فكر كنم بنفش
    حسين جان آمار موفقترين مربي در برابر بارسا كمي ضعيف نيست ؟

كسراي عزيز
    من صرفا دارم در مقابل بحثهايي كه مطرح ميشه جواب ميدم و فكر ميكنم براي هر طرفداري طبيعي باشه
    در مورد اينكه شب تبريك گفتم و روز خلافش رفتار كردم
    من اگه اينجوري بودم عذر ميخوام

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من فكر ميكنم هر تيمي زماني كه به مشكل ميخوره و لازم ميشه بايد از روشهاي ديگه اي استفاده كنه
    بارسا لزوما نبايد مالكيت توپ رو رها كنه تا مثلا پلن بي داشته باشه
    بارسا در مقابل 99 درصد تيمهايي كه در مقابلش دفاع مطلق ميكنن موفق ميشه با روشهاي مختلف حمله كردن به پيروزي برسه
    مسئله اينه كه اگر بارسا مالكيت رو به تيم مقابل بده تيم مقابل اينقدر ساده هست كه فريب اين پلن بي رو بخوره و جلو بياد
    وقتي شما در مقابل تيمي بازي ميكنيد كه با انبردست هم نميتونيد از توي سوراخش بيارينش بيرون و به يك مساوي راضيه دادن مالكيت يعني توپ در دست اونها و تماشا كردن پاسهاي اون تيم در يك سوم دفاعيه خودشون
    باز هم ميگم سروش عزيز در فوتباله فوق شناور امروز شما بايد در آن واحد آمادگي انجام دادن چند روش حمله كردن و چند روش دفاع كردن رو داشته باشيد
    بارسا در بخش هجومي همين كارو ميكنه كاملا واضحه
    =>
    پلن بی برای بارسا میتونه واگذار کردن مالکیت توپ به حریف باشه

+
    علیرضا جان به نظرت اگر مالکیت توپ برای رئال بود ، به نظرت رئال تیمی بود که( با رونالدو و دیماریا و اوزیل) فقط در دفاع پاسکاری بکنه ؟ به عنوان مثال در بازی رفت CL .

یا همینطور چلسی هیدینک با لمپارد و دروگبا و آنلکا یا همینطور اینتر مورینیو با پندف و میلیتو و اتوئو .
    منچستر در بازي رفت با شالكه در نيمه اول با بيش از شش روش حمله كرد ميشه بگي كدومشون پلن آ بود كدومشون پلن بي من كه نميتونم تشخيص بدم تا دقيقه 30 سه چهار تا حفره در دفاع شالكه پيدا شده بود
    باز هم تفاوت داره یونایتد با بارسا ، یونایتد سبک بازی مطلق ارائه نمیده و اصراری هم بر بازی همیشگی خودش ( منطبق بر در اختیار داشتن توپ در وهله ی اول و با پاس های عرضی جلو اومدن و بازیسازی از دفاع و فوتبال باحوصله بازیسازی ) نداره ، مثل نیمه ی اول برابر نیوکاسل ، برابر سیتی در حذفی ، رفت لیگ برابر چلسی و ....

باز هم روش حمله و جزئیاتش شامل فشار از کدام کانالها ، حمله با چه تعداد بازیکن ، ، بخشی از نقشه ی کلی بازی هست اما پلن بی مورد بحث ما دقیقا زمانی هست که نقشه ی کلی و اصلی و پیش بینی شده ی بازی تیم جوابگو نیست و زمین گیر شده .

پی نوشت : قبلا که با حسین از این دست بحثها می کردیم آخرش بین من و حسین تیزی حکم میکرد معمولا ، الان که حسین سر به راه شده گویا باید بین من و تو هم تیزی حکم کنه علیرضا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •