تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 18 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 178

نام تاپيک: کلوپ asus n53sn

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مژده ------- مژده ........................ من مشکل صدای هاردم حل شد .....
    بچه ها من بعد ار 2 ماه پیگیری این مطلب و کلی ایمیل به شرکت ASUS و شرکت WD و کلی سرو کله زدن با این هارد دیسک فهمیدم که مشکل در حالت پارک کردن هد است ... آقا بایوس اپدیت کردم نشد .. سرعت فن و کم و زیاد کردم نشد .... ....... کم مونده بود بازش کنم شخصا با هدش صحبت کنم .... ولییییییییییییییییییییی .....
    یه نرم افزار به اسم QuietHdd است که حجمش 60KB است .. اینو گرفتم و اجرا کردم ... یه ریاستارت و صدا هارد قطع شد ....
    ( البته من مشکلم این بود که زمانی از هاردم استفاده نمیکنم صدا میداد ) ... این نرم افزار در واقع زمان رفتن هد و به حالت پارک و کم میکنه و همچنین ولتاژ ورودی هارد و رگوله میکنه .... من که واقعا حال کردم .... امیدوارم شما هم مشکلتون حل بشه ...
    یه سرچ تو گوگل بزنید quiethdd اولین سایت میاد ( البته سایت دانلودش فیلتر هست ، خودتون یه کاریش بکنید ) واقعا ارزش داره ..
    آخیییییییییییییییییییی راحت شدم از اون صدای تق تق تق تق تق تق...

---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------

خریدی یا نه قیمت چنده؟

1240000

---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------

دوستان این صدای تق تق لپ تاپم اولا که خوب خیلی کم بود..الان زیتد شده طوری که اعصابمو بهم میریزه..کسی نمیدونه جریان چیه؟؟؟؟

مژده ------- مژده ........................ من مشکل صدای هاردم حل شد .....
    بچه ها من بعد ار 2 ماه پیگیری این مطلب و کلی ایمیل به شرکت ASUS و شرکت WD و کلی سرو کله زدن با این هارد دیسک فهمیدم که مشکل در حالت پارک کردن هد است ... آقا بایوس اپدیت کردم نشد .. سرعت فن و کم و زیاد کردم نشد .... ....... کم مونده بود بازش کنم شخصا با هدش صحبت کنم .... ولییییییییییییییییییییی .....
    یه نرم افزار به اسم QuietHdd است که حجمش 60KB است .. اینو گرفتم و اجرا کردم ... یه ریاستارت و صدا هارد قطع شد ....
    ( البته من مشکلم این بود که زمانی از هاردم استفاده نمیکنم صدا میداد ) ... این نرم افزار در واقع زمان رفتن هد و به حالت پارک و کم میکنه و همچنین ولتاژ ورودی هارد و رگوله میکنه .... من که واقعا حال کردم .... امیدوارم شما هم مشکلتون حل بشه ...
    یه سرچ تو گوگل بزنید quiethdd اولین سایت میاد ( البته سایت دانلودش فیلتر هست ، خودتون یه کاریش بکنید ) واقعا ارزش داره ..
    آخیییییییییییییییییییی راحت شدم از اون صدای تق تق تق تق تق تق...

2. این کاربر از vitamin1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

باید تنظیمات گرافیکتو رو nvidia بزاری...رو دسکتاپ راست کلیک کن گزینه nvidia control panel رو بزن از قسمت manage 3d setting تنظیماتتو اعمال کن
    سلام دوست عزیز. من این چیزی که گفتین رو انجام دادم ولی هنوز درست نشده :( کدوم قسمتها رو باید تیک بزارم؟ ممنون میشم توضیح بدین :(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز. من این چیزی که گفتین رو انجام دادم ولی هنوز درست نشده :( کدوم قسمتها رو باید تیک بزارم؟ ممنون میشم توضیح بدین :(
    میتونی از آموزش این سایت استفاده کنی....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از moh3n.dondi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    نظرتون در باره K43sv چیه ؟در ضمن در هنگام خرید لپ تاپ به چه نکاتی باید توجه کرد؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    نظرتون در باره K43sv چیه ؟در ضمن در هنگام خرید لپ تاپ به چه نکاتی باید توجه کرد؟
    ممنون
    اینجا فروم n53sn هست اینجا همه n53sn دارن

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

[QUOTE=vitamin1990;6585337]اینجا فروم n53sn هست اینجا همه n53sn دارن[/QUOT

8. این کاربر از vitamin1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه afdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا من میخوام تا حدود 2 ماه آینده N53SN بگیرم. ولی چندتا سوال داشتم.
    1.مدل FHD اینجا هست یا نه؟
    2. کدوم گارانتی رو پیشنهاد میکنین؟
    3. من می خوام حداکثر کانقیگشو بگیرم.
    i7 -8G - 750G 7200rpm - 2G gt555
    کدوم مدل دقیقا هست و قیمتش چنده؟

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز ان 53 با گرافیک 555 موجود نیست (حداقال من ندیدم) مدل ان 55 که با گرافیک 555 وارد شده
    ==========
    دوستانی که این مدل رو دارم ارزش داره آدم پول بیشتر برای بلو ری دستکاه بده ؟؟؟
    چون خلی های شنیدم گفتن بلو ری های لپ تاپ ها به درد نمی خوره سرعتشون پایین و بعضی اوقتا تو دی وی دی های رایتی مشکل داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دکمه fn من کار نمی کنه ... چی کار کنم ؟

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

میشه در مورد کیبوردش بیشتر توضیح بدید ؟ چیش مشکل داره که گفتید غیر استاندارده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

آقا من میخوام تا حدود 2 ماه آینده N53SN بگیرم. ولی چندتا سوال داشتم.
    1.مدل FHD اینجا هست یا نه؟
    2. کدوم گارانتی رو پیشنهاد میکنین؟
    3. من می خوام حداکثر کانقیگشو بگیرم.
    i7 -8G - 750G 7200rpm - 2G gt555
    کدوم مدل دقیقا هست و قیمتش چنده؟
    سلام دوست عزیز ... نه مدل FHD نداره این مدل ( تو ایران )
    گارانتی ها هم همش عین همه سارگار - الماس - ویستا ... هیچ فرقی نمیکنه ...فقط تو شهر خودت نمایندگی داشته باشه که البته اگر مشکل بزرگی باشه خودشون میفرستند تهران...
    بالاترین گرافیکی که رو N53sn گذاشتن .... GT550 هست که فوق العاده جواب میده ....
    این مدلی که شما مد نظرتون هست >>> N55 هست ... که به نظر من زیبایی طراحی N53 و نداره ... البته مدل N53sn با cpu i7 هست ولی گرافیک gt550 ولی n55 گرافیکش gt555 هست ...
    نظره خودته ولی من خودم n53sn i5 2410 دارم به هیچ عنوان مقابله i7 کم نمیاره و شارژ و دقیقا 1 ساعت بیشتر از i7 نگه میداره ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •