در کل
HP>DELL>ASUS>>MSI
در کل
HP>DELL>ASUS>>MSI
آقا من می خوام hp رو بگیرم چون به نظرم خوب اومد.بگیرم یا نه؟کمکم کنید.جایی آشنا نداره کسی لپ تاپ قسطی بده؟
گرافیک hp بهتره یا dell?(همین دو مدل)
البته این دل CPU ضعیفتری داره نسبت به hp
Last edited by farzin_blue; 27-05-2011 at 09:57.
4 5 ساعت اگه کارای سنگین باهاش نکنی هرچی پروسس گرافیکیش یا پردازش سی پی یوش بالاتر بره خوب، باطریشم سریعتر دشارژ میشه. وایمکس دارشو خبر ندارم فکر نمیکنم باشه. آره نورشم دو تا حالت معمولی و پر نور داره زیگوراتو خبر ندارم من از اسپیناس گرفتم با گارانتی 3 ساله.این قضیه بارها مطرح شده میتونین برین تاپیک L502 یا حتی 6090 رو بخونین، این نسل از لپ تاپ ها مشکلی با بازی های روز اونم با آخرین رزولیشن ممکن ندارن من از اچ پی یا اسوس خبر ندارم اما لپ تاپ من خیلی روان و بدون افت فریم بازی هارو اجرا میکنه. چند سال دیگرو نمیدونم چون اطلاع ندارم بازیا قراره با چه گرافیکی عرضه بشن چون پیشگو نیستم ولی از اونجایی که بازی هارو با توجه به بازار مصرف عرضه میکنن نمیتونن یهو یه بازی ارائه کنن که گرافیکی داشته باشه که این کارتای گرافیکی و مجموعه ی سخت افزاری جواب نده، اما با این حال فکر نمیکنم تا 3 4 سال شایدم بیشتر مشکلی داشته باشین البته در نظر بگیرین که سرعت تکنولوژی بالاست، به همین جهت گفته میشه اساسا لپ تاپ برای بازی نیست چون اجازه ی ارتقا به اون صورت رو ندارین ( البته کنار عوامل دیگه مثل بحث حرارتی و ... ) اما خوب من خودم بازی هارو اجرا میکنم و مشکلی هم ندارم. گفتم، من از اسپیناس گرفتم، راضی ام، چند تا از دوستان تو همین انجمن هم از زیگورات گرفتن و راضی اند، موجودی دارن یا نه، نمیدونم.
شما لپتاپت چیه؟
معلوم نیست؟ Dell L502
من که امروز میخوام برم Dell L 502 رو بگیرم خسته شدم از بس گشتم !
از راهنماییاتون ممنوووووووووووووووووووووو ووووووون![]()
ما كه مشكلي نداريم ولي اينم خيلي اينم ديگه خيلي اغراق بود
بازي هاي روز اونم با آخرين رزولوشن
با كارت گرافيك سري 500 GT لپتاپ؟
من ام.اس.آي رو دوست دارم و ميخوام بخرم ولي به اچ پي راي دادم به خاطر كارت گرافيك قدرتمندش![]()
بیا تستش کن!
راست میگه دوستمون..تست کنید تا باورتون بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)