تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدHم یک از این مدل : HP DV6-6090ee یا Dell XPS L502 یا MSI GE620 یا ASUS N53SV

راي دهنده
216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • HP DV6-6090ee

92 42.59%
  • Dell XPS L502

55 25.46%
  • MSI GE620

23 10.65%
  • ASUS N53SV

46 21.30%
صفحه 9 از 16 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 158

نام تاپيک: نظر سنجی :(HP DV6-6090ee ) یا (Dell XPS L502 ) یا (MSI GE620 ) یا (ASUS N53SV )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

در کل

HP>DELL>ASUS>>MSI

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا من می خوام hp رو بگیرم چون به نظرم خوب اومد.بگیرم یا نه؟کمکم کنید.جایی آشنا نداره کسی لپ تاپ قسطی بده؟
    گرافیک hp بهتره یا dell?(همین دو مدل)
    البته این دل CPU ضعیفتری داره نسبت به hp
    Last edited by farzin_blue; 27-05-2011 at 09:57.

داره خودمونی میشه nastybros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام یه لپتاپ توی همین رنج بگیرم اما بین l502 و n53sn گیر کردم
    اچ پی رو هم نمیخوام ، هم قیمتش بیشتره هم از نیاز من امکاناتش بیشتره که به دردم نمیخوره
    البته چنتا سوال هم داشتم
    عمر باطری این دل چقدره ؟ اینی که توی ایران هست وایمکس داره ؟
    کیبردش بکلایت داره ؟ تو سایت دل و زیگورات که چیزی ننوشته
    گرافیکش از اسوس کمتره ، با این حال تا چند سال دیگه میتونه بازی ها رو در حد متوسط اجرا کنه ؟
    گارانتی چی ؟ کدوم بهتره ؟
    این که دل بیشترین آمار خرابی رو داره مرددم کرده
    4 5 ساعت اگه کارای سنگین باهاش نکنی هرچی پروسس گرافیکیش یا پردازش سی پی یوش بالاتر بره خوب، باطریشم سریعتر دشارژ میشه. وایمکس دارشو خبر ندارم فکر نمیکنم باشه. آره نورشم دو تا حالت معمولی و پر نور داره زیگوراتو خبر ندارم من از اسپیناس گرفتم با گارانتی 3 ساله.این قضیه بارها مطرح شده میتونین برین تاپیک L502 یا حتی 6090 رو بخونین، این نسل از لپ تاپ ها مشکلی با بازی های روز اونم با آخرین رزولیشن ممکن ندارن من از اچ پی یا اسوس خبر ندارم اما لپ تاپ من خیلی روان و بدون افت فریم بازی هارو اجرا میکنه. چند سال دیگرو نمیدونم چون اطلاع ندارم بازیا قراره با چه گرافیکی عرضه بشن چون پیشگو نیستم ولی از اونجایی که بازی هارو با توجه به بازار مصرف عرضه میکنن نمیتونن یهو یه بازی ارائه کنن که گرافیکی داشته باشه که این کارتای گرافیکی و مجموعه ی سخت افزاری جواب نده، اما با این حال فکر نمیکنم تا 3 4 سال شایدم بیشتر مشکلی داشته باشین البته در نظر بگیرین که سرعت تکنولوژی بالاست، به همین جهت گفته میشه اساسا لپ تاپ برای بازی نیست چون اجازه ی ارتقا به اون صورت رو ندارین ( البته کنار عوامل دیگه مثل بحث حرارتی و ... ) اما خوب من خودم بازی هارو اجرا میکنم و مشکلی هم ندارم. گفتم، من از اسپیناس گرفتم، راضی ام، چند تا از دوستان تو همین انجمن هم از زیگورات گرفتن و راضی اند، موجودی دارن یا نه، نمیدونم.

4. این کاربر از nastybros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

4 5 ساعت اگه کارای سنگین باهاش نکنی هرچی پروسس گرافیکیش یا پردازش سی پی یوش بالاتر بره خوب، باطریشم سریعتر دشارژ میشه. وایمکس دارشو خبر ندارم فکر نمیکنم باشه. آره نورشم دو تا حالت معمولی و پر نور داره زیگوراتو خبر ندارم من از اسپیناس گرفتم با گارانتی 3 ساله.این قضیه بارها مطرح شده میتونین برین تاپیک L502 یا حتی 6090 رو بخونین، این نسل از لپ تاپ ها مشکلی با بازی های روز اونم با آخرین رزولیشن ممکن ندارن من از اچ پی یا اسوس خبر ندارم اما لپ تاپ من خیلی روان و بدون افت فریم بازی هارو اجرا میکنه. چند سال دیگرو نمیدونم چون اطلاع ندارم بازیا قراره با چه گرافیکی عرضه بشن چون پیشگو نیستم ولی از اونجایی که بازی هارو با توجه به بازار مصرف عرضه میکنن نمیتونن یهو یه بازی ارائه کنن که گرافیکی داشته باشه که این کارتای گرافیکی و مجموعه ی سخت افزاری جواب نده، اما با این حال فکر نمیکنم تا 3 4 سال شایدم بیشتر مشکلی داشته باشین البته در نظر بگیرین که سرعت تکنولوژی بالاست، به همین جهت گفته میشه اساسا لپ تاپ برای بازی نیست چون اجازه ی ارتقا به اون صورت رو ندارین ( البته کنار عوامل دیگه مثل بحث حرارتی و ... ) اما خوب من خودم بازی هارو اجرا میکنم و مشکلی هم ندارم. گفتم، من از اسپیناس گرفتم، راضی ام، چند تا از دوستان تو همین انجمن هم از زیگورات گرفتن و راضی اند، موجودی دارن یا نه، نمیدونم.

شما لپتاپت چیه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

معلوم نیست؟ Dell L502

در آغاز فعالیت Amin.2178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من که امروز میخوام برم Dell L 502 رو بگیرم خسته شدم از بس گشتم !
    از راهنماییاتون ممنوووووووووووووووووووووو ووووووون

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این قضیه بارها مطرح شده میتونین برین تاپیک L502 یا حتی 6090 رو بخونین، این نسل از لپ تاپ ها مشکلی با بازی های روز اونم با آخرین رزولیشن ممکن ندارن من از اچ پی یا اسوس خبر ندارم اما لپ تاپ من خیلی روان و بدون افت فریم بازی هارو اجرا میکنه.
    ما كه مشكلي نداريم ولي اينم خيلي اينم ديگه خيلي اغراق بود
    بازي هاي روز اونم با آخرين رزولوشن
    با كارت گرافيك سري 500 GT لپتاپ؟

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

من ام.اس.آي رو دوست دارم و ميخوام بخرم ولي به اچ پي راي دادم به خاطر كارت گرافيك قدرتمندش

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ما كه مشكلي نداريم ولي اينم خيلي اينم ديگه خيلي اغراق بود
    بازي هاي روز اونم با آخرين رزولوشن
    با كارت گرافيك سري 500 GT لپتاپ؟
    بیا تستش کن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راست میگه دوستمون..تست کنید تا باورتون بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •