با توجه به اینکه آپیدیت 2.4 هم به صورت رسمی برای آرکوس اومده و زبان فارسی ساپورت میشه به احتمال 99% میشه فیلم با زیرنویس فارسی هم دید.
با توجه به اینکه آپیدیت 2.4 هم به صورت رسمی برای آرکوس اومده و زبان فارسی ساپورت میشه به احتمال 99% میشه فیلم با زیرنویس فارسی هم دید.
با MX Video Player Pro , mVideoPlayer و خیلی پلیرهای دیگه ممکنه
Last edited by F R E E M A N; 27-01-2012 at 17:44.
شما می تونید از نرم افزار moboplayer هم استفاده کنید. نرم افزار قابلی هستش. حتی فرمت flv رو هم پخش می کنه. اصولا پخش فایلهای تصویری یه قسمت عمده اش به سیستم عامل بر می گرده
سلام به همه دوستان
من امروز تبلت 7 اینچی 250 گیگ آرکوس رو خریدم. یه مساله که فکرمو مشغول کرده اینه که بلندگوهای این تبلت در ولومهای زیاد و نسبتا زیاد خرخر داره. میخواستم ببینم ایم مورد طبیعیه یا بلندگوها اشکال دارن؟ ممنون میشم که جواب بدین
راستش هفته پیش یکی از همکارای من مدل 101 - 8 گیگ را خرید 380 از دی جی کالا . منم یکمی باهاش کار کردم . به خش خش صدا زیاد توجه نکردم ولی اون چیزی که نظره منو جلب کرد این بود که صداش زیاد بلند نیست .
تا همین الان مشغول تست کردن آرکوس 7 اینچیم بودم. همه چیز نرماله. ایرادها و کمبودها به شرح زیره:
دستگاه خیلی زود گرم میشه و گرم میمونه. البته گرماش از یه حدی بالاتر نمیره
ساپورت فارسی کمی آزار دهنده است. از سایت بانیان یک کیبورد فارسی و یک فایرفاکس با ساپورت فارسی دانلود کردم که فقط میشه با فایر فاکس سایتهای فارسی رو دید. از ساپورت فلش هم خبری نیست انگار. شایدم باید کاری انجام بشه و من بلد نیستم ولی چه در مرورگر خود دستگاه و چه فایرفاکس و حتی با وجود نصب کردن فلاش پلیر بازهم خبری از فایلهای فلش نیست.
بلندگوهای دستگاه نسبت به تبلت بودشن خیلی ضعیفه و با بلند کردن صدا بلندگوها خرخر واضحی میکنه.
و اما چندتا هم حسن:
سرعت دستگاه نسبتا خوبه و برای کارهای روزانه کندی حس نمیشه.
در اجرای بازیهای سه بعدی (البته بغیر از بازیهای خیلی سنگین) هیچ تیک یا کندی ای احساس نمیشه.
فایلهای ویدیئوی 720 پی هم بدون مشکل پخش میشه.
هنوز تست زیرنویس فارسی رو انجان ندادم ولی تا فردا حتما انجام میدم.
من تبلت رو با گارانتی اصلی خریدم 380 و کیف ارجینالشم 20 تومان که البته کیفش زیاد جالب نیست چون باید تبلت رو از کیف دراورد و باهاش کار کرد. مثل کیفهای موبایل
سوال و راهنمایی اگر خواستین من در خدمتم.
دوست عزیز اول بهتون تبریک میگم و امیدوارم لحظات خوشی رو با تبلتتون داشته باشید و تشکر از اینکه تجربیاتتون رو به ما منتقل می کنید.
در مورد فلش من خودم ویدیویی در یوتیوب دیدم که با ارچوس داشت از یویتیوب فیلم میدید.پس قطعا ساپورت میشه.در مورد بلندگوها هم اگه قدرت بالاتر باشه چون میدان مغناطیسی قویتر میشه به مانیتور و قطعات ممکنه اسیب بزنه.
راستی فیلم 720p که دید بیت ریتش چقدر بود؟خودشون میگن تا 5Mbps رو ساپورت میکنه.ضمنا میشه فرمتهای مختلف فیلم رو هم تست کنید مثل mkv-mp4-wmv-flv-avi-ts ؟ البته اگه در توانتون هستش.
متشکرم
تا به حال چند کلیپ mp4 با رزولوشن 720پی و بیتریت کمتر از 2mbps دیدم که مشکلی نداشته. 2 فیلم 720 پی با رزولوشن حدودا 1mbps دیدم که اوناهم مشکلی نیست. mkv هم دارم که هنوز تست نکردم. تمام فرمتهایی رو که خواستی تا فردا تست میکنم و میگم. مشکل اساسی در زیرنویسه که متاسفانه فارسی رو نشون نمیده
salam modele 43 archos chejoriye?
من مدل 43 رو دارم تبلت خوبیه . فیلم های 720p با Bitrate 2Mb/s نگاه میکنم و مشکلی هم ندارم .
مشخصاتش هم آندروید 2.2 - 1 گیگاهرتز پردازنده - 256 مگابایت رم و صفحه 4.3 اینچی هست . در کل تبلیت خوش قیمت و خوبیه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)