اگه تو عکسها دقت کرده باشی محیط میدرنج از ووفرها کاملا جداست. اگه بازم سوالی هست در خدمتم.
موفق باشی.
اگه تو عکسها دقت کرده باشی محیط میدرنج از ووفرها کاملا جداست. اگه بازم سوالی هست در خدمتم.
موفق باشی.
@starter
سلام دوست گرامی؛
به صورت کاملا اتفاقی با تاپیک شما مواجه شدم
من دو نمونه از بهترین بلندگوهای ایران (باتفکیک 106 دی بی) رو بصورت DIY ساختم که قیمت بالایی هم دارند و بهترین صدا رو میشه ازشون گرفت
ساخت کمپانی klipsch هستند و در ایران بسیار کمیاب و گران بها هستند
این دو مدل:
Klipsch scala
Klipsch cornwall
توجه کنید که بلندگوهای معمولی نیستند و بسیار بزرگ و کلاسیک و خوش صدا هستند
در صورت تمایل بهم ایمیل بزنید میتونم تو ساخت هر نوع بلندگو کمک کنم (همچنین امپلی فایر لامپی)
samoeltrupin@gmail.com
اینم نمونه ساخته ی خودم که صداشو با هیچ بلندگوی دیگه ای نمیشه مثقایسه کرد:
البته متاسفانه عکس ها پاک شدن ولی سرچ کنیدنمونه های رو پیدا میکنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود بر شما
واقعا لذت بردم از وبلاگ شما و اطلاعاتی که در آن قرار داده بودی.... هر چند که لینک عکس ها خراب شده و نتوستم عکس ها را ببینم ولی انصافا آدم دلگرم می شه که می بینه این همه علاقه مند به انجام این جور پروژه ها وجود دارد.... خوشحال می شم بیشتر با مراحل کار شما و کارهایی که انجام دادی و قرار است انجام بدی آشنا بشم....والا من خودم اینقدر وسواس دارم تو انجام اینکار و اینقدر طرح ها و نقشه ها را عوض کردم که کلی زمان و هزینه برده ولی امیدوارم در نهایت بتونم به جایی برسونمش
خسته نباشی... وبلاگ جالبی داری سر فرصت کامل میخونم و کامنت میزارم... چقدر سلیقه به خرج دادی برای ساخت آمپلی فایر... ای کاش روی لامپ هم کار میکردی، مطمئنا کارت عالیه...
سلام. خیلی ممنون دوست عزیز شما لطف دارید. نظرات شما باعث دلگرمی منه.
اساتید محترم من یه سوال خیلی ساده دارم که هیچکس بهم جوابی نداده تا حالا گفتم ایجا مطرح کنم شاید جواب گرفتم. من احتیاج به اسپیکری دارم که از DTS پشتیبانی کنه و ورودی اپتیکال داشته باشه تا حالا فقط مدل Logitech - Z906 رو پیدا کردم که خیلی قدیمیه و مال 7سال پیشه. خواهش میکنم یه گزینه بهتر با قیمت مناسب بهم معرفی کنین. ببخشید اگه سوالم واسه شما پیش پا افتاده ست
دوست عزیز حقیقتا اطلاعات زیادی در مورد اسپیکرهای کامپیوتر ندارم و نمیتونم نظر بدم... از این بابت عذرخواهی میکنم ولی توصیه میکنم شما اگه صدای های-فای میخوای به نظر من دنبال اسپیکر کامپیوتر نباش... انتخابهای خوب و ارزون هست که حداقل یه سیستم های-فای کوچک رو براتون فراهم میکنه
مثلا: R1900TII Stereo Multimedia Speaker
جستجو کنید لینک خرید پیدا میکنید.. اکتیو هم هست نیازی به آمپ نداره... میتونید از هر سورسی تغذیه اش کنید... صداش عالیه من شنیدم (در حد پولی که میدید خیلی خوبه)
انتخابهای ارزون دیگه مثل بلندگوهای Mission هم هست که یه زمانی 120 تومن خریدم 2 جفت... یکیشو فروختم یکیش هست با یه آمپ ارزون دنون استفاده میکنم در اتاق خواب که صداش فوق العادست...
اگه نیاز به کمک بیشتر داشتید پیغام خصوصی بدین بیشتر صحبت کنیم ... البته نه در مورد اسپیکرهای کامپیتور چون اطلاعات زیادی ندارم
Last edited by klipsch; 11-11-2011 at 23:58.
با سلام و خسته نباشید
ببخشید من یه سوال دارم میخواستم بدمنم چطور میتونم یک آمپلی فایر کوجیک برای 2 باند طراحی کنم باندا آمپلی خور هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)