نظرتون رو میشه بهم بگید راجع به این یا یه چیزی تو مایه های این !؟
و این طرح جلوی ماشین(بالایی)
![]()
نظرتون رو میشه بهم بگید راجع به این یا یه چیزی تو مایه های این !؟
و این طرح جلوی ماشین(بالایی)
![]()
عقب ماشین شبیه سری 5 بی ام دبلیو هست و جلوش هم تقریبا شبیه یکی از مدل های سوبارو
ولی در کل ماشین خوشگلی هست و به نظرم طرفدارهای زیادی داشته باشه
ماشین قشنگیه
داخلش یکم شبیه ماشین های کادیلاکه
جلو ماشین چراغ های قشنگی داره و شبیه کیا سراتو و میتسوبیشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سانروف داشت چی میشد
بنظرم من کپی کردن یا نکردن طراحی این خودرو فرقی نمی کنه باید دید از نظر فنی چجور ماشینیه
ماشین های کره ای هم طراحی های تقلیدی دارن. همون کاری که ژاپن شروع کرد و از ماشین های امریکایی تقلید می کرد حالا نتیجه اش رو ببینید که به بزرگ ترین خودرو ساز جهان تبدیل شده.
به نظر من از نماي جلو علاوه بر اينكه شبيه به ميتسوبيشي هست بسيار شبيه audi ttsهم هست.اما واقعا خوشگله.فقط خدا كنه تا سال آينده كه ميخوان توليدش كنن طرح عقبشو عوض كنن.
جلوش خوبه ولی پشتش خیلی خوب نیست یکمی زشته، با این حال نباید از طراحی داخلیش گذشت روی عکس ها واقعاً خیلی خوب به نظر میرسه حداقل برای یه کمپانی داخلی.
طراحیش از همه ی ماشین هایی که ایران خودرو ساخته بهتره
شبیه BMW سری پنجه
طراحی جلو خوبه از کناره ها ماشین خوب به نظر نمیرسه و عقبش اصلا جالب نیست. طاراحی عقب باید حتما تجدید نظر بشه.
تا ماشینو از نزدیک ندیدید نظر ندهید وقتی از نزدیک ببینید می فهمید که چه ماشین عجیبییه مثل تیبا که اونقدر تبلیقش کردنند من فکر می کردم دیگه آخرشه ولی امروز که تو خیابونا می بینیمش مثل اسباب بازییه.
ماشین رو یکم جمع و جور طراحی کنن خوب میشه هااااا
همش پهن و گنده هستن ماشین هاشون
واقعا که گل کاشتن من خودم واقعا انتظار نداشتم مخصوصا از لحاظ طراحی داخلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)