تاریخ ریلیز این گوشی کی هست؟
تاریخ ریلیز این گوشی کی هست؟
این یکیرو چی میگی ؟
تو سنسیشن رنگ سفید متمایل به شیری میزنه
اون قرمز و آبیه هم تو سنسیشن در برابر اس2 کمرنگ و بیروحه
در مورد رنگش که من همون اول گفتم.گفتم saturation و....توی گالاکسی بالاتره.اون متمایل به زرد یا شیری بودن هم خود اون طرف توی حرفاش میگه که چون توی فیلم دارید میبینید این رنگیه.
در مورد رنگ ها که من هم همون ابتدا گفتم توی گالاکسی saturation و ...بالاتره.توی فیلم اگر کوش بدید همون کسی که داره حرف میزنه به این اشاره میکنه که این رنگ متمایل به شیری توی فیلم برداری این طوریه و خودش که داره نگاه میکنه این شکلی نیست.
احتمالا اواخر ماه آینده میلادی مدل simfree unlocked دستگاه عرضه میشه.
QUOTE=hasanmotori;6121195]این یکیرو چی میگی ؟
تو سنسیشن رنگ سفید متمایل به شیری میزنه
اون قرمز و آبیه هم تو سنسیشن در برابر اس2 کمرنگ و بیروحه[/QUOTE]
در مورد رنگ بندی که بنده هم گفتم توی گلاکسی saturation و... بالاتره.در مورد شیری بودن صفحه موقع فیلم برداری هم این کسی که داره ریویو را میگه خودش بیان میکنه که این اشکال توی فیلم هست و توی فیلم به نظر این رنگی میرسه ولی توی تصویر واقعی اینطوری نیست.
Last edited by iranvest; 23-05-2011 at 20:49.
چرا من وقتی پست میزنم ثبت نمیشه؟ ثبت میشه بعضی وقتا بعد که برمیگردم نگاه میکنم نیست!!!!!
من 100 دفه نوشتم برای آخرین بار مینویسم.اگه نشد دیگه به من چه!!!!
تاریخ ریلیز مدل unlocked sim free احتمالا آخر ماه آینده ی میلادی هست.
درمورد رنگ ها من هم گفتم saturation و ... در سامسونگ بیشتره ولی در مورد شیری بودن صفحه htc توی حرفای اون کسی که فیلم را گرفته گوش بدید میگه که توی فیلم به نظر این رنگ میرسه ولی این رنگی نیست.
Last edited by iranvest; 23-05-2011 at 20:54.
ریویو جدید این گوشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم از باتریش :
که علت اصلیش میتونه صفحه نمایش پر مصرفتر سنسیشن باشهNot quite the performance of the Galaxy S II, but decent compared to the previous HTC Desire HD which was quite the glutton for juice.
ممنون.تصمیم گیری برام سخت شد.انتظار داشتم خیلی عقب بمونه HTC . کاش سامسونگ یه ذره خوشگل تر بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)