تلوزیون مدل lw57000 رو 42 اینچ الان تحویل گرفتم قراره امشب بیان نصب
بالاخره بعد از دو سال این تیوی رو خریداری کردم
تلوزیون مدل lw57000 رو 42 اینچ الان تحویل گرفتم قراره امشب بیان نصب
بالاخره بعد از دو سال این تیوی رو خریداری کردم
دوست عزيز لطفا بعد از تست در مورد كيفيت تصاوير در حالتهاي مختلف و تصاوير سه بعدي . فرمتهاي قابل پخش و تجهزاتي كه همراه تلويزيون گرفتي توضيح مفصلي بديد ما منتظريم
دوستان سلام
ساعت 8 امشب اومد نصب کرد ورفت 4 تا عینک تحویل گرفتم برنامه های کاربردی تی وی رو هنوز نصب نکرده گفت باید فردا یو اس بی رو بیارم و اپدیت کنم تا تمام امکانات تلوزیونهای اسمارت فعال بشه 1 ساعت اول حسابی از تصویر معمولی تلوزیون حالم گرفته شد ولی الان خدائیش راضیم این نقص هم برمیگرده به کیفیت ر.س.ی.و.ر.م تصاویر فول اچ دی که خدائی فوق العاده است فوتبال و تنیس و یکسری فایل دیگه رو تو یو اس بی گذاشتم به راحتی هر چه تمامتر پخش کرد دو تا فایل سه بعدی تنیس رو داشتم تو یو اس بی گذاشتم و عینک رو زدم واقعا کیف کردم حال 3 ساعت پیشم با الان اصلا قابل قیاس نیست تصویر دو بعدی رو بخوای سه بعدی کنی زیاد چنگی به دل نمیزنه من هم زیاد روش حسابی باز نکرده بودم اینترنت هم میخواست برام فعال کنه که ای دی اس ال یا وایمکس نداشتم
اگر سوالی بود در خدمت شما هستم
دوست عزیز مبارکت باشه چند تخفیف گرفتی؟47 اینچش چند بود؟
من بین این و le8500 و v20 موندم.میتونی یه راهنمایی کنی.فقط کیفیت تصویر میخوام.
یه عکس هم ازش بذاری ممنون میشم.
این عینک و تکنولوژی passive ال جی که با آب و تاب و تبلیغات فراوان به مردم عرضه میکند یک تکنولوژی خیلی قدیمی هست و جالب آنکه خود ال جی در مدلهای گران قیمت که قائدتا باید کیفیت تصویر بهتری داشته باشند از تکنولوژی active استفاده میکند چون رزولوشن تکنولوژی passive نصف active هست.
دوست عزیز من قبلا یک پلاسما داشتم که به جای آن led سامسونگ 6960 گرفتم باید بگویم که کیفیت led اصلا به پای پلاسما نمیرسد و راضی کننده نیست پیشنهاد میشود مدل v20 را تهیه کنید.
سلام دوست عزیز مبارکتون باشه.
در مورد اینکه میگن رزولوشن تصویر 3D تو Passive نصف میشه، متوجه چیزی شدین؟انقدر قابل حسه این مسئله؟و اینکه برای این تلویزیون چه سینما و چه بلوری پلیری مناسبه؟کار باهاش راحته؟ریموتش که خیلی دل بنظر میرسه
سایز 47 اینچ رو هم داشت مغازه؟از تهران تهیه کردین؟آیا این ها هم منو مخفی و ... دارن؟ممنون میشم اگه بتونید از تصویر تلویزیونتون عکس بذارید در حالت پخش SD و HD .من قصد خرید دارم و این مدل رو انتخاب کردم.![]()
خیلی ممنون
با این که سه بعدی که من دیدم و دارم به کیفیت فیلمهائی که داخل مغازه برای تبلیغ میذارن نمیرسه وقتی عینک رو میزنم حسابی کیف میکنم چه من چه بقیه اهل منزل این جوری که شلوغش میکنن رزولوشن پائین نمیاد
متاسفانه کنترلش رو باید جداگانه تهیه کنی و حول و حوش 70 تا 80 تومنه ولی به نظر من یه قرون هم براش هزینه نکنید کنترل خودش هم عالیه و براقه و طراحی خوبه داره
از تهران تهیه کردم سایز 47 هم داشت ولی من 42 رو تهیه کردم چون خونمون کوچیکه بیشتر از این راه نداره بیشتر برای دیدن تصاویر اس دی از فاصله سه چهار متری تماشا میکنم تو تصاویر اس دی بد نیست ولی محشر هم نیست اولین دلیلش اینه که من دارم از کابل کامپوزیت استفاده میکنم چون امتحان کردم و از ر.س.ی.و.ر ضبط کردم و با یو اس بی تلوزیون دیدم تصویر کلی فرق کرد البته بیشتر من فکر میکنم به خاطر ر.س.ی.و.ر.م هست چون با این که دو سه سالی میشه که گرفتم و قابلیت ضبط کردن هم داره ولی تصویر خوبی نداره ولی وقتی فایل فول اچدی رو از یو اس بی تلوزیون پخش میکنی واقعا تصویرش شگفت انگیز میشه ضمنا بسیاری از فرمت ها رو ساپورت میکنه من که خدا وکیلی ازش راضیم الان هم در صدد این هستم که هر چه زودتر یه ر.س.ی.و.ر فول اچ دی بگیرم و خیال خودمو همه جوره راحت کنم
دوستان یه سایت معرفی کنید تا بتونم از طریق اون دو سه تا عکس از تلوزیونم اینجا قرار بدم
بفرمائید تو این سایت آپلود کنید.
ممنون بخاطر پاسختون.آیا بهش کنسول بازی هم وصل کردین؟ریموت خودش چه شکلیه؟مگه همونی که مثل موس میمونه نیست؟برای وب گردی روی ریموتش صفحه کلید داره؟یا کیبورد مجازی رو تصویر میاد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)