تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 364 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تلوزیون مدل lw57000 رو 42 اینچ الان تحویل گرفتم قراره امشب بیان نصب
    بالاخره بعد از دو سال این تیوی رو خریداری کردم

داره خودمونی میشه baran77777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

تلوزیون مدل lw57000 رو 42 اینچ الان تحویل گرفتم قراره امشب بیان نصب
    بالاخره بعد از دو سال این تیوی رو خریداری کردم
    دوست عزيز لطفا بعد از تست در مورد كيفيت تصاوير در حالتهاي مختلف و تصاوير سه بعدي . فرمتهاي قابل پخش و تجهزاتي كه همراه تلويزيون گرفتي توضيح مفصلي بديد ما منتظريم

تاريخ عضويت
    Dec 2009

12

دوست عزيز لطفا بعد از تست در مورد كيفيت تصاوير در حالتهاي مختلف و تصاوير سه بعدي . فرمتهاي قابل پخش و تجهزاتي كه همراه تلويزيون گرفتي توضيح مفصلي بديد ما منتظريم
    دوستان سلام

ساعت 8 امشب اومد نصب کرد ورفت 4 تا عینک تحویل گرفتم برنامه های کاربردی تی وی رو هنوز نصب نکرده گفت باید فردا یو اس بی رو بیارم و اپدیت کنم تا تمام امکانات تلوزیونهای اسمارت فعال بشه 1 ساعت اول حسابی از تصویر معمولی تلوزیون حالم گرفته شد ولی الان خدائیش راضیم این نقص هم برمیگرده به کیفیت ر.س.ی.و.ر.م تصاویر فول اچ دی که خدائی فوق العاده است فوتبال و تنیس و یکسری فایل دیگه رو تو یو اس بی گذاشتم به راحتی هر چه تمامتر پخش کرد دو تا فایل سه بعدی تنیس رو داشتم تو یو اس بی گذاشتم و عینک رو زدم واقعا کیف کردم حال 3 ساعت پیشم با الان اصلا قابل قیاس نیست تصویر دو بعدی رو بخوای سه بعدی کنی زیاد چنگی به دل نمیزنه من هم زیاد روش حسابی باز نکرده بودم اینترنت هم میخواست برام فعال کنه که ای دی اس ال یا وایمکس نداشتم
    اگر سوالی بود در خدمت شما هستم

4. 3 کاربر از FCSS1982KIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pgu83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان سلام

ساعت 8 امشب اومد نصب کرد ورفت 4 تا عینک تحویل گرفتم برنامه های کاربردی تی وی رو هنوز نصب نکرده گفت باید فردا یو اس بی رو بیارم و اپدیت کنم تا تمام امکانات تلوزیونهای اسمارت فعال بشه 1 ساعت اول حسابی از تصویر معمولی تلوزیون حالم گرفته شد ولی الان خدائیش راضیم این نقص هم برمیگرده به کیفیت ر.س.ی.و.ر.م تصاویر فول اچ دی که خدائی فوق العاده است فوتبال و تنیس و یکسری فایل دیگه رو تو یو اس بی گذاشتم به راحتی هر چه تمامتر پخش کرد دو تا فایل سه بعدی تنیس رو داشتم تو یو اس بی گذاشتم و عینک رو زدم واقعا کیف کردم حال 3 ساعت پیشم با الان اصلا قابل قیاس نیست تصویر دو بعدی رو بخوای سه بعدی کنی زیاد چنگی به دل نمیزنه من هم زیاد روش حسابی باز نکرده بودم اینترنت هم میخواست برام فعال کنه که ای دی اس ال یا وایمکس نداشتم
    دوست عزیز مبارکت باشه چند تخفیف گرفتی؟47 اینچش چند بود؟
    من بین این و le8500 و v20 موندم.میتونی یه راهنمایی کنی.فقط کیفیت تصویر میخوام.
    یه عکس هم ازش بذاری ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این عینک و تکنولوژی passive ال جی که با آب و تاب و تبلیغات فراوان به مردم عرضه میکند یک تکنولوژی خیلی قدیمی هست و جالب آنکه خود ال جی در مدلهای گران قیمت که قائدتا باید کیفیت تصویر بهتری داشته باشند از تکنولوژی active استفاده میکند چون رزولوشن تکنولوژی passive نصف active هست.

7. این کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز مبارکت باشه چند تخفیف گرفتی؟47 اینچش چند بود؟
    من بین این و le8500 و v20 موندم.میتونی یه راهنمایی کنی.فقط کیفیت تصویر میخوام.
    یه عکس هم ازش بذاری ممنون میشم.
    دوست عزیز من قبلا یک پلاسما داشتم که به جای آن led سامسونگ 6960 گرفتم باید بگویم که کیفیت led اصلا به پای پلاسما نمیرسد و راضی کننده نیست پیشنهاد میشود مدل v20 را تهیه کنید.

9. این کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام

سلام دوست عزیز مبارکتون باشه.
    در مورد اینکه میگن رزولوشن تصویر 3D تو Passive نصف میشه، متوجه چیزی شدین؟انقدر قابل حسه این مسئله؟و اینکه برای این تلویزیون چه سینما و چه بلوری پلیری مناسبه؟کار باهاش راحته؟ریموتش که خیلی دل بنظر میرسه
    سایز 47 اینچ رو هم داشت مغازه؟از تهران تهیه کردین؟آیا این ها هم منو مخفی و ... دارن؟ممنون میشم اگه بتونید از تصویر تلویزیونتون عکس بذارید در حالت پخش SD و HD .من قصد خرید دارم و این مدل رو انتخاب کردم.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

12

سلام دوست عزیز مبارکتون باشه.
    در مورد اینکه میگن رزولوشن تصویر 3D تو Passive نصف میشه، متوجه چیزی شدین؟انقدر قابل حسه این مسئله؟و اینکه برای این تلویزیون چه سینما و چه بلوری پلیری مناسبه؟کار باهاش راحته؟ریموتش که خیلی دل بنظر میرسه
    سایز 47 اینچ رو هم داشت مغازه؟از تهران تهیه کردین؟آیا این ها هم منو مخفی و ... دارن؟ممنون میشم اگه بتونید از تصویر تلویزیونتون عکس بذارید در حالت پخش SD و HD .من قصد خرید دارم و این مدل رو انتخاب کردم.

خیلی ممنون

با این که سه بعدی که من دیدم و دارم به کیفیت فیلمهائی که داخل مغازه برای تبلیغ میذارن نمیرسه وقتی عینک رو میزنم حسابی کیف میکنم چه من چه بقیه اهل منزل این جوری که شلوغش میکنن رزولوشن پائین نمیاد

متاسفانه کنترلش رو باید جداگانه تهیه کنی و حول و حوش 70 تا 80 تومنه ولی به نظر من یه قرون هم براش هزینه نکنید کنترل خودش هم عالیه و براقه و طراحی خوبه داره

از تهران تهیه کردم سایز 47 هم داشت ولی من 42 رو تهیه کردم چون خونمون کوچیکه بیشتر از این راه نداره بیشتر برای دیدن تصاویر اس دی از فاصله سه چهار متری تماشا میکنم تو تصاویر اس دی بد نیست ولی محشر هم نیست اولین دلیلش اینه که من دارم از کابل کامپوزیت استفاده میکنم چون امتحان کردم و از ر.س.ی.و.ر ضبط کردم و با یو اس بی تلوزیون دیدم تصویر کلی فرق کرد البته بیشتر من فکر میکنم به خاطر ر.س.ی.و.ر.م هست چون با این که دو سه سالی میشه که گرفتم و قابلیت ضبط کردن هم داره ولی تصویر خوبی نداره ولی وقتی فایل فول اچدی رو از یو اس بی تلوزیون پخش میکنی واقعا تصویرش شگفت انگیز میشه ضمنا بسیاری از فرمت ها رو ساپورت میکنه من که خدا وکیلی ازش راضیم الان هم در صدد این هستم که هر چه زودتر یه ر.س.ی.و.ر فول اچ دی بگیرم و خیال خودمو همه جوره راحت کنم

12. 3 کاربر از FCSS1982KIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان یه سایت معرفی کنید تا بتونم از طریق اون دو سه تا عکس از تلوزیونم اینجا قرار بدم

14. این کاربر از FCSS1982KIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بفرمائید تو این سایت آپلود کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون بخاطر پاسختون.آیا بهش کنسول بازی هم وصل کردین؟ریموت خودش چه شکلیه؟مگه همونی که مثل موس میمونه نیست؟برای وب گردی روی ریموتش صفحه کلید داره؟یا کیبورد مجازی رو تصویر میاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •