بچه ها این بازارو دانلود کردین؟
خیلی نرم افزار خوبیه. اگرچه زیاد نیستن هنوز نرمافزاراش ولی خیلی با کیفیته
بچه ها این بازارو دانلود کردین؟
خیلی نرم افزار خوبیه. اگرچه زیاد نیستن هنوز نرمافزاراش ولی خیلی با کیفیته
همونجوری که سایرین گفتن،منم حاظرم از مارکت های بد تر استفاده کنم یا برنامه نصب نکنم،ولی از مارکت ایرانی که نمیدونم از کجا میاد استفاده نکنم!!چیزی که یه سازمان پشتش باشه،فعلا در ایران امن نیست...بچه ها این بازارو دانلود کردین؟
آره.مخصوصا اگه دقت کنید موقع نصب گفته میشه به خیلی جاهای سیستم دسترسی داره.شاید زیاد بد بینانه باشه ولی خوب.احتیاط شرط ازیناست.
فکر می کنید تو ایران چند نفر دارند از گوشی های دارای سیستم عامل آندروید استفاده می کنند.؟
والا به نظر من که مورد اطمینانه.شایدم من یه خورده خوش بینم
ولی اگه بخوایم اینطوری فکر کنیم اونوقت چطور انتظار دارید دیگران از مارکتی که میگفتید خودمون بسازیم استفاده کنند؟
خوب،مردم از لینوکس استفاده میکنن!!ولی اگه بخوایم اینطوری فکر کنیم اونوقت چطور انتظار دارید دیگران از مارکتی که میگفتید خودمون بسازیم استفاده کنند؟
چرا؟ چون درست کدها جلو چششونه و به هر جا شک داشتن،میتونن بازبینی کنن و تغییرش بدن ....
حالا،من چرا بدون مشکل،برنامه های انجمن اندو ایرانی رو دان میکنم؟!به خاطر اینکه توسط کاربر های معمولی اپلود میشه...
مثلا من چرا به مقاله های ویکی پدیا اعتماد میکنم؟ چون محتویش توسط مردم معمولی تامین میشه....
حالا،من بین دو تا بازار،که یکیش رو 1000نفر اداره میکنن که من حتی یکیشون رو از نزدیک ندیدم،و بازاری که یه شرکت ساخته که طبق ادرس نوشته شده در بخش درباره ی ما،من میتونم برم دم شرکت و ببینم کی ساخته،برنامه ی ساخته شده توسط مردم رو انتخاب میکنم!!
این یه چیز عادیه که مردم،به مردم اعتماد میکنن،ولی به سازمان ها نه!!
یه آماری هم بدیم
فیس بوک 298 تا
پتش:159
سلام
انجام شد ! به عشق بروبچز آندرویدی !
من که سیمبینی هستم ولی ما هم زخم خورده ایم ! Ovi Store هم واسه ما تعطیله !
به امید آزادی هر چی مارکت و مغازه است ... ! : دی
امیدوارم به نتیجه برسیم.......................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)