نه دوست من فقط سرویس دهنده در تهران هستند
نه دوست من فقط سرویس دهنده در تهران هستند
الان برای شما وایرلس یا ADSL ؟
ماهی چند ؟ 256 هم خوبه ؟ سرعت نامحدودش ؟
شرکت ارائه دهنده وایرلس هست دوست من ای دی اس ال نداره البته تا اونجایی که میدونم!
تعرفه هاش تو سایت اش زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که خودشون گفتن ADSL هم میدن اما فقط واسه مجتمع های بالای 10 15 خونه.میگن تکی بدن به صرفشون نیست!!!!
اره دیگه اون دیگه adsl اختصاصی میشه یعنی به جای اینکه dslam تو مرکز مخابراتی باشه تو اپارتمان یا مجتمع اتون نصب میشه و ارتبطات با ای اس پی برقرار میشه
داشتم تاپیک رو امروز میخواندم ببینم از اول تا الان تاپیک به چه صورت گذتش که دوستان میگفتند چنین پینگ هایی انکان نداره و غیره خدا رو شکر اسپدتست سرور داخل ایران رو گذاشت که به دوستان ثابت بهش پینگ زیر 100 و حتی زیر 10 میلی ثانیه هم امکان پدیر هست که دوستان میگفتند حتی تا 30 سال اینده هم پینگ به سرور داخلی هم نمیشه زیر 100 باشه!!! حداقل این گام مثبت رخ داد که دوستان الان پینگ زیر 50 وز یر 10 میلی ثانیه به 3 سرور داخل ایران اسپید تست رو تجربه میکنند و اصلا هم چیز غیر طبیعی نیست
موردی که در مورد باره پینگ بنده بنا به این همه تستی که از اسپید تست گرفتم متوجه شدم علاوه بر مسافت که درسته تو پینگ موثر هست اما موردی مهم تر از مسافت سرور مربوطه هست که دارید ازش پینگ میگیرد حتما دید که از سرور تهران هم در بعصی اوقات پینگ روی 100 میلی ثانیه به بالا هست و این فقط به دلیل شلوغی سرور و دیر جواب دادن به درخواست شماست
داداش دمت گرم ! تا اینجا حرف نداشت ! فقط اگه میتونی یه چند تا دونه تست از سرور های اروپا بزار ببینم با اونجا چطوره ! واسه بازی میخوام (ارجینال بازم( سرور های بازی اختصاصی هست و تو اروپا هستن میخوام ببینم پینگ 150 یا پایین تر داره ؟
چشم لمروز هم تست گرفتم
![]()
تست الان:
![]()
512 ای نت :( دیگه پاپ سایت ای نت هم نیستم و ارتباط ام با نانو 5 هست - فاصله با فرستنده 3 کیلومتر)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)