تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 12 اولاول ... 56789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 112

نام تاپيک: آیا UDK یک Mod ساز است ؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته اینم فراموش نکنیم که خیلی از کمپانی های بزرگ از UE3 استفاده کردن واسه بازیهاشون و کمتر استدیو بازی سازی هست که موتور بازیش رو خودش بسازه !
    حالا خوب شد سپول گفت که تقریبا 75% بازی های AAA و نزدیک به این مقدار برای بازی های AA از انجین مخصوص استفاده می کنند. تازه 25% باقی مونده هم همشون از انریل استفاده نمی کنند. اسم بازی هایی که میشناسید رو لیست کنید بعد دونه دونه تو ویکی پدیا نگاه کنید ببینید چند تاشون با انریل انجین هستند؟ بعد نگاه کنید ببینید که آیا همون انریل خالی استفاده شده یا بیش از نصف موتور تغییر کرده!

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

مقایسه ی حرف هاتون...
    منظورم این بود اگر روش بهتری نسبت به انجین بیاد ، انجین نویس چیکار میکنه؟

ما مجبور نیستیم از انجین استفاده کنیم! شاید روش دیگری ...
    ما خودمون رو محدود کردیم به حرفی که خارج از ایران زده میشه.
    انجین یا engine به معنای موتور هست. موتور هم یه مفهومه نه یه "چیز" که بخواد از بین بره. مثل این میمونه که بگی نظریه ی اعداد قدیمی بشه! درست کردن یه موتور جدید اختراع دوباره ی چرخ نیست. مثل این میمونه که بگی چون ماکسیما هست اگه یکی پرادو درست کنه اختراع دوباره ی چرخ کرده.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اول از همه کاملا مشخصه کاربر sepul تعریف درستی از Mod ندارن

ماد به بازی گفته میشه که Base کد های اون یه بازی دیگه باشه

در برخورد اول با UDK کسانی که با قواعد بازیسازی آشنایی دارن معمولا به ساختارش شک میکنند. اینکه یک مپ همراه با PlayerStart بسازیم و با زدن دکمه ی Play یه دفعه یه کاراکتر رو ببینیم همراه با اسلحه و کلی تجهیزات که حتی بدون یه خط کدنویسی شکل گرفته یه مقدار آدم رو بهش مشکوک میکنه. من UDK رو حتی ابزار مادسازی به حساب نمیاوردم ( میتونید از کاربرای اینجا بپرسید ) من اون رو مثل یه FPS Creator پیشرفته میدونستم چون تا اون موقع با آنریل اسکریپت کار نکرده بودم و ساختارش برام عجیب بود. وقتی وارد آنریل اسکریپت شدم و کلاس های اون رو چک کردم فهمیدم در واقع یه نسخه بدون سورس Unreal Engine همراه با نسخه ی ناقص بازی Unreal Tournament 3 همین UDK رو تشکیل میده.

خوب اون موقع فکر کردم هر کاری کنیم به دلیل اینکه UT3 همراه UDK هست بازیمون ماد به حساب میاد ولی بعدش که بیشتر کار کردم متوجه شدم که این روند کلاس هاش همینطور ارث بری رو ادامه میده تا آخر سر به کلاسی به اسم Object برسه . تمام سورس های Unreal Engine 3 توی این کلاس هست و ما هم دسترسی بهش نداریم ولی میتونیم با ساختن کلاس های دیگه که از Object ارث میبرن خودمون از پایه ساخت یه بازی رو شروع کنیم که اصلا ربطی به Unreal Tournament 3 نداشته باشه . اگر من حتی یه کد نوشتم که از یه کلاس بازی UT3 ارث بری میکرد بازی من ماد به حساب میومد. اگر هم دوست ندارید با زدن دکمه ی Play یه کاراکتر رو وسط بازی ببینید میتونید خیلی راحت Game Info رو از UTDeathmatch به Default Game Info تغییر بدید. اینطوری بازی خودتون رو دارید با کد های خودتون.

اگر کاربر sepul این نظر رو داره که هر بازی ، با هر انجینی که سورسش رو نداریم ساخته بشه ماد به حساب میاد کلا دیگه بیخیال بحث بشیم چون اینجوری نه تنها بازی های ساخت UDK ماد به حساب میاد بلکه بازی هایی که با Unity 3D یا Torque یا Unigine یا بقیه انجین ها ساخته میشه هم ماد به حساب میان ! این حرف کاملا غیر منطقی هست . اما قبول دارم این روند ساخت بازی توی ایران مخصوصا با UDK باعث بدبینی بازیساز ها نسبت به این انجین شده ولی این دلیل نمیشه که کار همه ی کسانی که با این انجین کار میکنند رو زیر سؤال ببریم. 98 % بازیساز های ایرانی که با UDK کار میکنند هنوز از ساختار آنریل اسکریپت هیچ چیزی نمیدونن ( از نمایشگاه هایی که برای بازیساز های مستقل برگزار میشه مشخصه ) به خاطر همین هم هست با تغییر دادن اسلحه و کاراکتر و مپ فکر میکنن میتونن تک نفری بازی در حد CoD یا بازی های مطرح دیگه بسازن و البته نتیجش هم میشه این همه بازی به درد نخور که با UDK ساخته شده. ولی قبل از اینکه قضاوت کنین خواهشا یه سر به فروم Epic بزنید و کار های ریلیز شده یا در حال ساخت با UDK رو توسط کاربران خارجی ببینید. فکر کنم نظرتون راجع به UDK تغییر بکنه

4. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت sepul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اگر کاربر sepul این نظر رو داره که هر بازی ، با هر انجینی که سورسش رو نداریم ساخته بشه ماد به حساب میاد کلا دیگه بیخیال بحث بشیم
    متاسفانه شما حتی صحبت های من رو درست هم نخوندید، دوباره بحثم رو راجع به mod می گذارم :
    UDK یک ابزار مود سازی نیست ولی کاملا نزدیک هست به همچین چیزی.
    از اونجا که تنها فرقش اینه که مستقل از خود بازی هست و احتیاجی به نصب بازی نیست، فرقشون فقط در همین هست. یک موتور هم نیست ...
    همونطور که گفتم مود سازی نیست، اگه فرقش رو اشتباه می گم شما تصحیح کنید به شرط اینکه حداقل پست های من رو درست بخونید.

بازی هایی که با unity و torque ساخته می شوند با "موتور " ساخته می شوند از اونجا به کدها و SDK های اونها دسترسی دارید، می توانید براشون ابزار خودتون رو درست کنید، کدها رو تغییر بدهید، و حتی feature های جدید اضافه کنید . در واقع برنامه نویسانی که با این موتورها کار می کنند بیشترین وقتشون توی Visual Studio به خاطر کد زنی می گذره تا درون ادیتور موتور...
    جالب اینجاست که خودتون دارید راجع به "اسکریپت نویسی" در UDK و قدرت اون و اینکه چقدر قدرتمند هست صحبت می کنید، و این درحالیه که کوچکترین اطلاعتی از ساختار موتورها ندارید و نمی دانید که اسکریپت صرفا یک زبان کند و میانی هست که تو هر موتوری می گذارن و دسترسی "HIGH LEVEL" به توابع Gameplay می ده نه چیز دیگه !

ممکنه به خیلی ها بر بخوره، ولی کلا به شما قول می دهم تمام کسانی که اینجا از UDK به شدت دفاع می کنند اطلاعات چندانی از برنامه نویسی موتور بازی و ساختار اون ندارند و صرفا با ابزارهای بازی سازی high level مثل همین UDK، GameStudio، GameMaker و غیره کار کرده اند. پس اگه همچین شرایطی دارید قبول کنید که تصویر حتی نیمه کاملی از روند فنی بازی ندارید !
    از تمام کسانی هم که تصویر نیمچه ای هم از مسائل فنی و تجربه لازم رو دارند بپرسید نظرشون رو، از جمله سازنده های گرشاسپ، میرمهنا، سیاره میترا و حتی بازی کوچک Bo که نظرشون راجع به استفاده از UDK چیه .

شما بگو ببینم تو کدوم صنعتمون ما این کارا رو کردیم ؟
    مثلا اومدیم ماشین رو خودمون طراحی کنیم؟
    سمند خودروی ملی، بدنه اش یه نوع بی ام و هستش کلا داخل کاپوت هم که مال پژو!
    تمام دستگاه های کارخانجاتمون خارجی هست!
    ما خودمون چی رو تولید میکنیم که این دومویش باشه!
    دمت گرم دیگه بابا، چون همه چی اینجوری به گند کشیده شده پس راه درستیه ؟ این هم مثال بود زدی ؟ دقیقا خودت جواب خودت رو دادی، صنعت ماشین و صنایع و هنرهای شبیه اش که می بینیم به گند کشیده شده به خاطر همین چیز هاست دیگه.

مشکل کپی رایت هم بهانه هست، کسی بخواد بازی بسازه از اه اصولی و درستش این کار رو می کنه نگاه به کپی رایت و بقیه مسائل نمی کنه، تو ایران تنها جایی تو دنیاست که بازی سازان بی تجربه و ناشی با ایده های تکراری و مسخرشون بودجه های میلیونی و حتی چند صد میلیونی از دولت می گیرن و خروجی های معمولی رو به پایین ارائه می دهند . در هیچ جای دیگه تو دنیا یک پابلیشر به بازی سازان در سطح ایران یک دلار که هیچی جواب تلفنشون هم نمیده ! کار بازی سازان تازه کار در خارج بسیار مشکلتر از ایرانی ها هست، با توجه به اینکه اونها همونطور که Armin گفت پول نرم افزارهاشون هم باید بدهند.
    در ضمن تو همین ایران بازی سازان مانند گرشاسپ بازی هاشون رو در شبکه های آنلاین می گذارند و اونجا هم فروش می کنند ...

تا اونجایی که من میدونم شما تو سایت برنامه نویس بیشتر فعالیت دارید و بیشتر با بچه های انجین نویس آشنا هستید تا بازیساز ...
    بازی ساز ؟! همونطور که Armin هم گفت شما "بازی ساز" هستید ؟ اصلا همچین چیزی ما داریم ؟ این نشون دهنده نگاه کاملا فردی و ناشی گری شما به این حرفه هست
    بازی سازی باید به سمت حرفه ای شدن پیش بره که شما ظاهراً مسیر برعکس رو طی می کنید، هر فردی یک تخصص خاص باید داشته باشه تا عده ای بتونند جمع بشن، تیم تشکیل بدن و یک بازی حرفه ای درست کنند.

البته اینم فراموش نکنیم که خیلی از کمپانی های بزرگ از UE3 استفاده کردن واسه بازیهاشون و کمتر استدیو بازی سازی هست که موتور بازیش رو خودش بسازه !
    اولا همونطور که باز هم گفتم UE3 زمین تا آسمون با UDK فرق داره. نکته بعدی اینه که دنباله حرفم که گفتم بیشتر بازی ها از موتور ساخت استودیو خودشون استفاده می کنند، فایل زیر آمار بازی های معروف و منتقد پسند از سال 2007 تا 2010 هست و موتورهایی که باهاشون بازی رو ساختن ، 75% این لیست موتور هاشون رو خودشون درست کردند، برخلاف اون چیزی که به قول AMIR REZA "بازی سازان" این فروم فکر می کنند :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببنید قضیه اینه که من نمی گم UDK آشغاله یا سراغش نرید، از اونجا که تقریباً مطمئن هستم کسانی که الان از کار کردن با UDK دفاع می کنند، کاملا تعصبی هستند و از اونجا که در مدت کم خروجی خوب می ده، انتخاب دیگه ای ندارند و معمولا اصلا برنامه نویس نیستند ...
    من فقط حقایق رو گفتم و اضافه هم کردم UDK برای آرتیست ها و کسانی که "طراحی مراحل" رو به صورت حرفه ای می خوان ادامه بدن عالی هست.
    ولی برای برنامه نویسان و تیم های بازی سازی حرفه ای نه گزینه خوبی هست نه آینده داره ... حالا هر کسی بخواد قبول نمی کنه (طبق معمول خلاف چیزی که تقریباً تمام شرکت های حرفه ای بازی سازی دارن انجام می دن) می ره دنبالش که در حال حاضر هم همینکار رو می کنند و بزودی اگه این کار زیاد بشه صنعت گیم دست و پا شکسته ایران، دست و پا شکسته تر می شه. هم توان فنی ایش رو از دست می ده هم مصرف گرا و تکراری می شه، چون شرکت های بازی سازی ایران هم دوست دارن سریع به خروجی برسند و از جاهای مختلف هر چه سریتعر بودچه مفت بگیرند.

در ضمن تو خیلی پست ها می بینم که بعضی ها می گن "چرا این همه وقت بگذاریم و یک چیزی مثل UE3 بسازیم که تازه نمی شه به کیفیت اون" ... واقعاً انگار دارم با دیوار صجبت می کنم . این همه بحث راجع به بالا بردن توان فنی، رسیدن و جلو رفتن با تکنولوژی، خودکفایی، امکان پیاده سازی تکنیک ها و داشتن انعطاف در بازی سازی ... کردم و انگار نه انگار ... در ضمن کسی لازم نیست یک چیزی مثل UE3 بسازه، شرکت های معروف خارجی هم که موتور خودشون رو درست می کنند همچین کاری نمی کنند، اونها در واقع موتور های خاص برای همون بازی خاص درست می کنند و بسط اش می دن تا فقط همون کاری رو که باید بکنه انجام بده، به عنوان مثال بازی کوچک world of goo که ساخته شد، سازنده اش نیومده اول یک موتور مثل unreal درست کنه بعد ازش world of goo بسازه . یک موتور ساده ساخته که جواب همون بازی رو بده.

بحث دیگه استفاده از انجین های آماده هست که بسته به کار هر کس استفاده ازش کاملا منطقی هست، ولی این واقعیت همیشه هست که موتور شخصی یک استودیو بهتر از موتور آماده جواب می ده، موتور بدون سورس و SDK هم اصلا موتور حساب نمی شه و بدترین حالت ممکن هست !
    حالا یکی توان مالیش و فنی اش رو نداره از موتور آماده استفاده می کنه که اون هم گزینه منطقی خرید یک موتور با سورس هست و بسط اون !
    به عنوان مثال موتور Unity، موتور بسیار خوبی هست و حتی با سورسش قیمت مناسبی داره ! خروجی به پلتفرم های مختلف هم می ده و کلا خوراک بازی سازی کوچک و متوسط هست که به درد ایران هم می خوره برای شروع، اما همه گیر دادن به UDK ، و حتی اون رو بهترین انتخاب می دونند و حتی ساختن انجین رو "اختراع دوباره چرخ" و کار اشتباهی می دونند ! این دیگه خود بی اطلاعی از تمامی موارد ساخت بازی هست . اینجور آدم ها واقعاً هم با بحث و اینها متقاعد نمی شن، و فقط با تجربه کردن و آشنا شدن بیشتر با مسائل بازی سازی هست که ممکنه بفهمن .
    Last edited by sepul; 24-05-2011 at 17:28.

6. 3 کاربر از sepul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای وااااااااااااااای...

چقدر بحث رو کش میدین.
    مدساز یعنی اینکه باید یه سری اسکریپت های آماده و تنظیمات در دست و منابع موجود از بازی با تغییرات بشه تحت یه بازی خاص بازی ساخت
    اگه این مد ساز انقدر پیشرفته باشه که همه چیز رو بشه توش تغییر داد پس دیگه در تعریف مدساز نمیگنجه و دیگه مد ساز نمیشه.
    چون UDK مثل چیزیه که خط بالا گفتم پس دیگه مدساز نیست.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آقای sepul شما فرق بازیساز و انجین نویس رو متوجه نمی شید ، انجین نویس که کارش مشخصه کسی که برای پروژه ی خاص یا بینهایت انجینی رو میسازه و در اختیار بازیساز قرار میده ولی بازیساز کسی هست که ایده های خودش رو تبدیل به اسکریپت میکنه و وارد بازی میکنه و انجین وسیله ای هست که بتونه کارش رو انجام بده.

در واقع بازی ساز ، اسکریپت نویس هست نه برنامه نویس یک انجین !

من حرفتون رو در مورد گسترش انجین های سورس باز قبول دارم ولی وقتی ما مشکلی با UDK نداریم چرا الکی تظاهر کنیم که این انجین محدود هست و بدون داشتن هیچ اطلاعاتی دربارش رهاش کنیم؟؟؟؟

من فقط حقایق رو گفتم و اضافه هم کردم UDK برای آرتیست ها و کسانی که "طراحی مراحل" رو به صورت حرفه ای می خوان ادامه بدن عالی هست.
    این حرفتون هم مشکلی که بالا گفتم رو نشون میده که شما بازیساز رو آرتیست فرض کردید نه گیم دیزاینر و طراح مفاهیم بازی .

ضمنا من در مورد انجین نویسی یا استفاده از انجین آماده تو فروم های مختلف نظرخواهی کردم:

کد:
    کد:
    همگی این حرفو میزدن که اگر بازیساز نیاز به انجین جدید و خصوصیات جدید در انجینش داشت میتونه انجین بازی رو خودش بنویسه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

می دونید، بعضی ها اصلا نمی دونند که یه انجین بازی می تونه چه امکاناتی داشته باشه که به UDK اکتفا کردند. Counter strike هم که یک mod از half life هست ولی اصلا شبیه به half life نیست! البته خب UDK خیلی بهتر و قوی تر از اون ادیتور half life هست (البته اشتباه نگیرید، من قبلا هم گفتم که UDK یه ماد ساز نیست). ولی وقتی شما مثلا اگه بخواید بازی ای مثل battlefield درست کنید، و قابلیت های UDK رو با Refractor 2 واسه ساخت این بازی مقایسه کنید، شاید نظرتون عوض بشه.

پیشنهاد می کنم یه نگاهی به Video game development تو wikipedia بندازید. اینجا خیلی ها از عهده ی تست گیم هم بر نمیان. و حتی اصلا نمی دونند در حقیقت چی هست. تست گیم یا هر نرم افزار دیگه ای اجرا کردن و ور رفتن یا بازی کردن اون نیست و پیچیده تر از این حرف هاست.

کتاب Agile Game Development with Scrum هم گزینه ی خوبی هست برا خوندن. (ولی چشم من که دیگه آب نمیخوره اینجا کسی مطالعه کنه!)

به قول سپول خیلی از بازی ساز های فعلی اصلا با روند ساخت آشنایی ندارند. چند روز پیش تو صفر و یک یه نفر پرسیده بود Polygon چیه، موقع جواب دادن جفتشون عین خر تو گل گیر کردند. (اون دو نفری که یکی خبر میگه، یکی UDK یا روند ساخت بازی رو یاد میده)

قبلا هم گفتم، خیلی ها اصلا نمی دونند انجین بازی چی هست.

و خیلی ها فرق مفسر با کامپایلر رو نمی دونند. و خیلی ها فرق اسکریپت با ....
    Last edited by Armin060; 24-05-2011 at 19:45.

10. 3 کاربر از Armin060 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ولی وقتی شما مثلا اگه بخواید بازی ای مثل battlefield درست کنید، و قابلیت های UDK رو با Refractor 2 واسه ساخت این بازی مقایسه کنید، شاید نظرتون عوض بشه.
    خوب ، مشکلی نیست واسه ساخت بازی ای مثل بتلفیلد میریم انجینی سر تر از Udk میسازیم ، درسته؟

به نظر من اگر بخواد اثبات بشه که ساخت انجین بهترین راهه باید شما و سایر افرادی که انجین نویس هستن باید حرف شما رو ثابت کنند و
    ( اگر هم udk نتونستن) در حد Unity یک انجین کامل و خوب بسازند .

خب چرا تا به حال چنین کاری نکردید تا حرف هاتون ثابت بشه ؟؟

ضمنا آقای sepul لطفا فقط به این سوالم جواب بدید که UDK چه امکاناتی رو کم داره که شما انتظار دارید؟
    هر چی کم داره لیست کنید اینجا بگید که ما هم بدونیم چیه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببینید، ما یه میز داریم. روی میز یه قاشق هست، یه چنگال و یه چاقو.
    حالا می خوایم مثلا پرتقال پوست بکنیم، با چنگال که پوست نمی کنیم، با چاقو پوست می کنیم.
    حالا می خوایم مثلا ماست بخوریم، با چاقو ماست نمی خوریم که، با قاشق می خوریم.
    و ...
    همونطور که معلومه هر ابزاری پی کار خویش. حالا اینجا نمیشه من بیام چاقو رو با چنگال مقایسه کنم بگم کدوم بهتره که. اول باید ببینم چی کار میخوام بکنم، بعدا تصمیم بگیرم.

UE3 تقریبا شبیه به این چیز میز های همه کارس. مثلا یه طرفش ناخون گیره، یه طرفش چاقو، یه طرفش چنگال، یه طرفش ....
    یعنی کلی کار میشه باهاش کرد. ولی چنین چیزی مشکلاتی داره. اول اینکه وزن چنگال خالی کمتر از یه ابزاری هست که علاوه بر چنگال کلی چیز میز دیگه داره.
    دوم اینکه چنگال خالی خوشدست تر هست.
    سوم اینکه تو ابزار چند کاره چون شلوغه، باید دنبال چنگال بگردید، بعد بکشیدش بیرون ولی خود چنگال به راحتی پیدا میشه
    و ....
    بعضی از ابزار ها هم هست که ابزار چند کاره نداره. مثلا انبردست رو نمیشه بزارن توش که!

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

بازی هایی که با unity و torque ساخته می شوند با "موتور " ساخته می شوند از اونجا به کدها و SDK های اونها دسترسی دارید، می توانید براشون ابزار خودتون رو درست کنید، کدها رو تغییر بدهید، و حتی feature های جدید اضافه کنید . در واقع برنامه نویسانی که با این موتورها کار می کنند بیشترین وقتشون توی Visual Studio به خاطر کد زنی می گذره تا درون ادیتور موتور...
    با Torque کار نکردم ولی با یونیتی به اندازه ی کافی کار کردم و میدونم که این تغییراتی که شما گفتی بدون داشتن سورس کد توی این انجین غیر ممکنه.
    جالب اینجاست که خودتون دارید راجع به "اسکریپت نویسی" در UDK و قدرت اون و اینکه چقدر قدرتمند هست صحبت می کنید، و این درحالیه که کوچکترین اطلاعتی از ساختار موتورها ندارید و نمی دانید که اسکریپت صرفا یک زبان کند و میانی هست که تو هر موتوری می گذارن و دسترسی "HIGH LEVEL" به توابع Gameplay می ده نه چیز دیگه !

ممکنه به خیلی ها بر بخوره، ولی کلا به شما قول می دهم تمام کسانی که اینجا از UDK به شدت دفاع می کنند اطلاعات چندانی از برنامه نویسی موتور بازی و ساختار اون ندارند و صرفا با ابزارهای بازی سازی high level مثل همین UDK، GameStudio، GameMaker و غیره کار کرده اند. پس اگه همچین شرایطی دارید قبول کنید که تصویر حتی نیمه کاملی از روند فنی بازی ندارید !
    از تمام کسانی هم که تصویر نیمچه ای هم از مسائل فنی و تجربه لازم رو دارند بپرسید نظرشون رو، از جمله سازنده های گرشاسپ، میرمهنا، سیاره میترا و حتی بازی کوچک Bo که نظرشون راجع به استفاده از UDK چیه .

بنید قضیه اینه که من نمی گم UDK آشغاله یا سراغش نرید، از اونجا که تقریباً مطمئن هستم کسانی که الان از کار کردن با UDK دفاع می کنند، کاملا تعصبی هستند و از اونجا که در مدت کم خروجی خوب می ده، انتخاب دیگه ای ندارند و معمولا اصلا برنامه نویس نیستند ...
    ولی برای برنامه نویسان و تیم های بازی سازی حرفه ای نه گزینه خوبی هست نه آینده داره ... حالا هر کسی بخواد قبول نمی کنه (طبق معمول خلاف چیزی که تقریباً تمام شرکت های حرفه ای بازی سازی دارن انجام می دن) می ره دنبالش که در حال حاضر هم همینکار رو می کنند و بزودی اگه این کار زیاد بشه صنعت گیم دست و پا شکسته ایران، دست و پا شکسته تر می شه. هم توان فنی ایش رو از دست می ده هم مصرف گرا و تکراری می شه، چون شرکت های بازی سازی ایران هم دوست دارن سریع به خروجی برسند و از جاهای مختلف هر چه سریتعر بودچه مفت بگیرند.
    خیلی ممنون ! شما چطوری از اون نوشته من همچین چیزی برداشت کردی ؟!
    من فقط یه مثال زدم که با ارث بری از تابع Object خودتون از پایه میتونید یه بازی رو طراحی کنید که دیگه ماد به حساب نیاد چون از بیس کد هارو خودتون نوشتید
    باز هم میگم به احتمال زیاد با Unreal Script شما کار نکردی ... اسکریپت نویسی توی UDK یه مقدار متفاوت هست نسبت به انجین های دیگه مثل یونیتی. روند گیم پلی رو شما توی Kismet طراحی میکنی و توابع و کلاس های اصلی رو با آنریل اسکریپت مینویسی که در واقع بیس بازیت هست

حرفت در مورد آینده بازیسازی ایران هم به نظرم درسته ( البته اگه همین روند پیش بره ) خودم هم اشاره کردم که 98 % بازیساز های ایرانی که با UDK کار میکنن یه خط هم کدنویسی نکردن و در واقع دارن یه مپ میسازن برای بازی Unreal Tournament 3 .

در ضمن به نظرت بهتر نیست به جای اینکه دائما به کسانی که دارن از UDK دفاع میکنن توهین کنی یه مقدار منطقی بحث کنی ؟!

در ضمن تو خیلی پست ها می بینم که بعضی ها می گن "چرا این همه وقت بگذاریم و یک چیزی مثل UE3 بسازیم که تازه نمی شه به کیفیت اون" ... واقعاً انگار دارم با دیوار صجبت می کنم . این همه بحث راجع به بالا بردن توان فنی، رسیدن و جلو رفتن با تکنولوژی، خودکفایی، امکان پیاده سازی تکنیک ها و داشتن انعطاف در بازی سازی ... کردم و انگار نه انگار ... در ضمن کسی لازم نیست یک چیزی مثل UE3 بسازه، شرکت های معروف خارجی هم که موتور خودشون رو درست می کنند همچین کاری نمی کنند، اونها در واقع موتور های خاص برای همون بازی خاص درست می کنند و بسط اش می دن تا فقط همون کاری رو که باید بکنه انجام بده، به عنوان مثال بازی کوچک world of goo که ساخته شد، سازنده اش نیومده اول یک موتور مثل unreal درست کنه بعد ازش world of goo بسازه . یک موتور ساده ساخته که جواب همون بازی رو بده.
    کاملا قبول دارم

بحث دیگه استفاده از انجین های آماده هست که بسته به کار هر کس استفاده ازش کاملا منطقی هست، ولی این واقعیت همیشه هست که موتور شخصی یک استودیو بهتر از موتور آماده جواب می ده، موتور بدون سورس و SDK هم اصلا موتور حساب نمی شه و بدترین حالت ممکن هست !
    حالا یکی توان مالیش و فنی اش رو نداره از موتور آماده استفاده می کنه که اون هم گزینه منطقی خرید یک موتور با سورس هست و بسط اون !
    به عنوان مثال موتور Unity، موتور بسیار خوبی هست و حتی با سورسش قیمت مناسبی داره ! خروجی به پلتفرم های مختلف هم می ده و کلا خوراک بازی سازی کوچک و متوسط هست که به درد ایران هم می خوره برای شروع، اما همه گیر دادن به UDK ، و حتی اون رو بهترین انتخاب می دونند و حتی ساختن انجین رو "اختراع دوباره چرخ" و کار اشتباهی می دونند ! این دیگه خود بی اطلاعی از تمامی موارد ساخت بازی هست . اینجور آدم ها واقعاً هم با بحث و اینها متقاعد نمی شن، و فقط با تجربه کردن و آشنا شدن بیشتر با مسائل بازی سازی هست که ممکنه بفهمن
    قیمت سورس کدش مناسبه ؟!
    اگه من پول سورس کدش رو دارم یک لحظه غفلت نمیکردم و تنها انتخابم یونیتی بود چون مشکلات گرافیکی و UV و بعضی مشکلات توی انیمیشن باعث شد طرف UDK برم ولی UDK رو هم برای ساخت یه بازی مستقل کافی و مناسب میدونم

می دونید، بعضی ها اصلا نمی دونند که یه انجین بازی می تونه چه امکاناتی داشته باشه که به UDK اکتفا کردند. Counter strike هم که یک mod از half life هست ولی اصلا شبیه به half life نیست! البته خب UDK خیلی بهتر و قوی تر از اون ادیتور half life هست (البته اشتباه نگیرید، من قبلا هم گفتم که UDK یه ماد ساز نیست). ولی وقتی شما مثلا اگه بخواید بازی ای مثل battlefield درست کنید، و قابلیت های UDK رو با Refractor 2 واسه ساخت این بازی مقایسه کنید، شاید نظرتون عوض بشه.

پیشنهاد می کنم یه نگاهی به Video game development تو wikipedia بندازید. اینجا خیلی ها از عهده ی تست گیم هم بر نمیان. و حتی اصلا نمی دونند در حقیقت چی هست. تست گیم یا هر نرم افزار دیگه ای اجرا کردن و ور رفتن یا بازی کردن اون نیست و پیچیده تر از این حرف هاست.

کتاب Agile Game Development with Scrum هم گزینه ی خوبی هست برا خوندن. (ولی چشم من که دیگه آب نمیخوره اینجا کسی مطالعه کنه!)

به قول سپول خیلی از بازی ساز های فعلی اصلا با روند ساخت آشنایی ندارند. چند روز پیش تو صفر و یک یه نفر پرسیده بود Polygon چیه، موقع جواب دادن جفتشون عین خر تو گل گیر کردند. (اون دو نفری که یکی خبر میگه، یکی UDK یا روند ساخت بازی رو یاد میده)

قبلا هم گفتم، خیلی ها اصلا نمی دونند انجین بازی چی هست.

و خیلی ها فرق مفسر با کامپایلر رو نمی دونند. و خیلی ها فرق اسکریپت با ....
    بله حرف شما تأیید میشه ... اگه قبول دارین که UDK ماد ساز نیست چرا بحث ادامه پیدا میکنه ؟!

منم UDK رو برای ساخت بازی های Indie مناسب میدونم ولی برای پروژه های بزرگ اصلا مناسب نیست

14. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •