جالب اینجاست که خودتون دارید راجع به "اسکریپت نویسی" در UDK و قدرت اون و اینکه چقدر قدرتمند هست صحبت می کنید، و این درحالیه که کوچکترین اطلاعتی از ساختار موتورها ندارید و نمی دانید که اسکریپت صرفا یک زبان کند و میانی هست که تو هر موتوری می گذارن و دسترسی "HIGH LEVEL" به توابع Gameplay می ده نه چیز دیگه !
ممکنه به خیلی ها بر بخوره، ولی کلا به شما قول می دهم تمام کسانی که اینجا از UDK به شدت دفاع می کنند اطلاعات چندانی از برنامه نویسی موتور بازی و ساختار اون ندارند و صرفا با ابزارهای بازی سازی high level مثل همین UDK، GameStudio، GameMaker و غیره کار کرده اند. پس اگه همچین شرایطی دارید قبول کنید که تصویر حتی نیمه کاملی از روند فنی بازی ندارید !
از تمام کسانی هم که تصویر نیمچه ای هم از مسائل فنی و تجربه لازم رو دارند بپرسید نظرشون رو، از جمله سازنده های گرشاسپ، میرمهنا، سیاره میترا و حتی بازی کوچک Bo که نظرشون راجع به استفاده از UDK چیه .
بنید قضیه اینه که من نمی گم UDK آشغاله یا سراغش نرید، از اونجا که تقریباً مطمئن هستم کسانی که الان از کار کردن با UDK دفاع می کنند، کاملا تعصبی هستند و از اونجا که در مدت کم خروجی خوب می ده، انتخاب دیگه ای ندارند و معمولا اصلا برنامه نویس نیستند ...
من فقط حقایق رو گفتم و اضافه هم کردم UDK برای آرتیست ها و کسانی که "طراحی مراحل" رو به صورت حرفه ای می خوان ادامه بدن عالی هست.
ولی برای برنامه نویسان و تیم های بازی سازی حرفه ای نه گزینه خوبی هست نه آینده داره ... حالا هر کسی بخواد قبول نمی کنه (طبق معمول خلاف چیزی که تقریباً تمام شرکت های حرفه ای بازی سازی دارن انجام می دن) می ره دنبالش که در حال حاضر هم همینکار رو می کنند و بزودی اگه این کار زیاد بشه صنعت گیم دست و پا شکسته ایران، دست و پا شکسته تر می شه. هم توان فنی ایش رو از دست می ده هم مصرف گرا و تکراری می شه، چون شرکت های بازی سازی ایران هم دوست دارن سریع به خروجی برسند و از جاهای مختلف هر چه سریتعر بودچه مفت بگیرند.