میشه بگی چرا نظرت عوض شد؟
میشه بگی چرا نظرت عوض شد؟
برید این مقاله "کربس دیویس" نویسنده تراز اول سایت اسلش ژر رو بخونید تا هی آی پد آی پد نکنید ... واقعا حال کردم از قلب انگلیس چی گفته ...ای ول
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اون منظور از" من "تو جمله ای که نقل کردی "من نوعی" بود....میخواستم گرون فروشی فروشنده های داخلی رو عرض کنم.....وگرنه من غلط بکنم سمت محصولات اپل برگردم![]()
هرکسی نظر خودشو داره اما گاهی وقتا باید دید نظر عموم جامعه چیه . اینکه کسی به دلایلی از آی پد خوشش نیاد دلیلی برای زیر سوال بردن اپل با انقلاب تبلتش نیست عزیز![]()
به نظر من واقعا برای کسایی که اینقدر سطحی قضاوت میکنن تاسف خورد.
Post pc products !! معنیش رو میدونید ؟ اپل هیچ وقت نگفته که تبلت جایگزین کامپیوتر هست.هرکسی که صفحات وب رو با یه صفحه تاچ 10 اینچی بگرده به جای اینکه پشت کامپیوتر بشینه و موس و کیبرد زیر دستش باشه و نتونه تکون بخوره فکر کنم لذت بیشتری میبره ، اینطور نیست ؟
به نظر من شما مهفوم تبلت رو درست درک نکردید![]()
دقیقا با این جمله موافقم!من هم ایپد رو مسخره میکردم و حتی میگفتم تا تبلتهای ارزونتره شرکتهای دیگه هستن که میره سراغ این!!تا اینکه لمسش کردم!فهمیدم تفاوت 30 سال جلوتر بودن اپل رو در تکنولوژی!این کمپانی فوق العادست!یکی از دوستام لپ تاپ مک پرو خریده!باهاش کار کردم تا فهمیدم تکنولوژی در کنار کیفیت و زیبایی یعنی چی!حالا هی من یه چیزی میگم الان بعضیا میان دوباره رد میکنند!!اقا من خودم گوشیم گالاکسی سامسونگه!لپ تاپم دل هستش!!ولی میگم به خدا با اپل باید کار کنید تا بفهمید تفاوت محصولات این کمپانی با بقیه در چیه و چرا گرونتره!!!یکی منو درک کنه!!!!!!!!!!!![]()
آی پد چرت ترین تبلته دنیاس... اصلا چیزی به مزخرفی آی پد نیس... اصلا آی پد رو باید انداخت دور... نه اصلا باید فرستادش فضا که زمین رو آلوده نکنه... نه فضا رو هم نباید آلوده کرد ، باید تجزیش کرد
خوب این نظر تمام کساییه که اندرویدو به iOS ترجیح می دن... اما ، خودشونم بکشن ، بازم آی پد 2 پرفروشترین تبلت دنیاس...
چند ساعت بعد اینکه رسید بریتانیا تموم شدخب این چه معنایی جز محبوبیتش داره؟؟؟
مصطفی جان ، واللا شما باید حدودای 400-500 تایی نیرو کمکی استخدام کنی که بتونی واسه تمام خریدارای iPad 2 تاسف بخوری =)))))))
آیپد هر چی نداشته باشه ، یه چیزی داره که ارزشش بیش از هر چیزیه که بقیه تبلتا دارن... یه علامت سیب ، روی پشتش... همین ضامن اینه که تکنولوژی این دستگاه ، خیلی جلوتر از این حرفاس
بنده خودم آیپاد تاچ 4 دارم... همچنین یه ایکسپریا X10... ایکسپریا خوبه ، ولی وقتی با جفتشون کار می کنی ، حاضر نیستی که دیگه با X10 کار کنی...
من هم گلکسی تب گرفتم دستم ، هم آی پد 1... ولی... اصلا نمی شه مقایسشون کرد...
توی ایران ، تکنولوژی خیلی عقبه... واسه همین طرفدارای اندو خیلی بیشترن... چون به نسبت iOS تکنولوژیش عقب تره... اندو توی ایران بیشتر بومی به نظر میاد تا ایران![]()
یه چیزی.به قول شما اونایی که طرفدار اپل هستند تعصب دارند.اما شمایین که تعصب دارین.میاین الکی می گین خوب نیست.مزخرفه.آشغاله و یا ... ه
خب یه دلیل منطقی بیارین اگه کسی از اپلیا تکذیب کرد بعدا بیاید شایعه بپراکنیدونید.
در ضمن:
نظرتو بنداز تو صندوق پیشنهادات.ساعت 5 آخرین پنجشنبه ی ماه رسیدگی می شه.اینقدر الکی هندونه زیر بغل اپل ندین
همه میخوان تبلت بخرن از پی سی جداشن....یا کم تر برن سراغش....آیپد بدون پی سی راه نمی افته چه برسه به جدابی...
یه عکس...آهنگ بخواین از آیپدتون پاک کنین باید وصلش کنین به پی سی...این قهقرا نیست
واقعا باید برای کسانی که آیپد رو خریدن ورفتن که که 2 شم بگیرن تاسف خورد...![]()
درست هم صحبت کنید.اگه باید برای این دوستان تاسف خورد باید برای سامسونگی ها رفت جمکران.
افرادی همچون آقای Stream و Prince_Amin که از هر دو تا محصول(منظور کمپانی نه صرفاً محصول تبلت)استفاده کردن دارن نظر می دن.
Last edited by koroshfe; 31-03-2011 at 17:53.
اتمام موجودی آیپد 2
تنها دو روز پس از عرضه آیپد 2 در دیگر کشورها، موجودی این محصول در فروشگاه های اپل به پایان رسید.
در کشورهایی همانند کانادا، استرالیا، آلمان و بریتانیا موجودی آیپد 2 تنها در 24 ساعت اول تمام شد!
صف خريد آيپد 2 در آمريكا
iPad 2 دوربینش که ضعیف تر از 1024x768 هستش...چجوری 720p فیلم میگیره؟:-؟
به سختی.
مگه اگه کمتر از این باشه نمی تونه 720 بگیره؟
دوربین دیجیتال ما در حالت اچ دی 960 در 720 ه و 720 می گیره.فکر کنم آیپد 2 هم همین باشه.
من چند وقت پیش از شما پرسیدم گفتید نمی شه.می شه توضیح بدید؟
Last edited by koroshfe; 01-04-2011 at 18:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)