تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 156 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رو ویبره

پيش فرض

من میخوام بگیرمش ولی تو ایران که بگیرم 2 ماهه دیگه 500 میخوره تو سرش ....لعنت
    اینقدر الکی هندونه زیر بغل اپل ندین

همه میخوان تبلت بخرن از پی سی جداشن....یا کم تر برن سراغش....آیپد بدون پی سی راه نمی افته چه برسه به جدابی...
    یه عکس...آهنگ بخواین از آیپدتون پاک کنین باید وصلش کنین به پی سی...این قهقرا نیست

واقعا باید برای کسانی که آیپد رو خریدن ورفتن که که 2 شم بگیرن تاسف خورد...
    میشه بگی چرا نظرت عوض شد؟

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برید این مقاله "کربس دیویس" نویسنده تراز اول سایت اسلش ژر رو بخونید تا هی آی پد آی پد نکنید ... واقعا حال کردم از قلب انگلیس چی گفته ...ای ول
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

میشه بگی چرا نظرت عوض شد؟
    دوست عزیز اون منظور از" من "تو جمله ای که نقل کردی "من نوعی" بود....میخواستم گرون فروشی فروشنده های داخلی رو عرض کنم.....وگرنه من غلط بکنم سمت محصولات اپل برگردم

4. این کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برید این مقاله "کربس دیویس" نویسنده تراز اول سایت اسلش ژر رو بخونید تا هی آی پد آی پد نکنید ... واقعا حال کردم از قلب انگلیس چی گفته ...ای ول
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هرکسی نظر خودشو داره اما گاهی وقتا باید دید نظر عموم جامعه چیه . اینکه کسی به دلایلی از آی پد خوشش نیاد دلیلی برای زیر سوال بردن اپل با انقلاب تبلتش نیست عزیز

همه میخوان تبلت بخرن از پی سی جداشن....یا کم تر برن سراغش....آیپد بدون پی سی راه نمی افته چه برسه به جدابی...
    یه عکس...آهنگ بخواین از آیپدتون پاک کنین باید وصلش کنین به پی سی...این قهقرا نیست

به نظر من واقعا برای کسایی که اینقدر سطحی قضاوت میکنن تاسف خورد.
    Post pc products !! معنیش رو میدونید ؟ اپل هیچ وقت نگفته که تبلت جایگزین کامپیوتر هست.هرکسی که صفحات وب رو با یه صفحه تاچ 10 اینچی بگرده به جای اینکه پشت کامپیوتر بشینه و موس و کیبرد زیر دستش باشه و نتونه تکون بخوره فکر کنم لذت بیشتری میبره ، اینطور نیست ؟
    به نظر من شما مهفوم تبلت رو درست درک نکردید

6. 3 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Prince_Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

11

The iPad is a product that
    has to be held , has to be touched
    .to truly understand how magical it is
    دقیقا با این جمله موافقم!من هم ایپد رو مسخره میکردم و حتی میگفتم تا تبلتهای ارزونتره شرکتهای دیگه هستن که میره سراغ این!!تا اینکه لمسش کردم!فهمیدم تفاوت 30 سال جلوتر بودن اپل رو در تکنولوژی!این کمپانی فوق العادست!یکی از دوستام لپ تاپ مک پرو خریده!باهاش کار کردم تا فهمیدم تکنولوژی در کنار کیفیت و زیبایی یعنی چی!حالا هی من یه چیزی میگم الان بعضیا میان دوباره رد میکنند!!اقا من خودم گوشیم گالاکسی سامسونگه!لپ تاپم دل هستش!!ولی میگم به خدا با اپل باید کار کنید تا بفهمید تفاوت محصولات این کمپانی با بقیه در چیه و چرا گرونتره!!!یکی منو درک کنه!!!!!!!!!!!

8. 2 کاربر از Prince_Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آی پد چرت ترین تبلته دنیاس... اصلا چیزی به مزخرفی آی پد نیس... اصلا آی پد رو باید انداخت دور... نه اصلا باید فرستادش فضا که زمین رو آلوده نکنه... نه فضا رو هم نباید آلوده کرد ، باید تجزیش کرد
    خوب این نظر تمام کساییه که اندرویدو به iOS ترجیح می دن... اما ، خودشونم بکشن ، بازم آی پد 2 پرفروشترین تبلت دنیاس...
    چند ساعت بعد اینکه رسید بریتانیا تموم شد خب این چه معنایی جز محبوبیتش داره؟؟؟
    مصطفی جان ، واللا شما باید حدودای 400-500 تایی نیرو کمکی استخدام کنی که بتونی واسه تمام خریدارای iPad 2 تاسف بخوری =)))))))
    آیپد هر چی نداشته باشه ، یه چیزی داره که ارزشش بیش از هر چیزیه که بقیه تبلتا دارن... یه علامت سیب ، روی پشتش... همین ضامن اینه که تکنولوژی این دستگاه ، خیلی جلوتر از این حرفاس
    بنده خودم آیپاد تاچ 4 دارم... همچنین یه ایکسپریا X10... ایکسپریا خوبه ، ولی وقتی با جفتشون کار می کنی ، حاضر نیستی که دیگه با X10 کار کنی...
    من هم گلکسی تب گرفتم دستم ، هم آی پد 1... ولی... اصلا نمی شه مقایسشون کرد...
    توی ایران ، تکنولوژی خیلی عقبه... واسه همین طرفدارای اندو خیلی بیشترن... چون به نسبت iOS تکنولوژیش عقب تره... اندو توی ایران بیشتر بومی به نظر میاد تا ایران

10. 7 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

یه چیزی.به قول شما اونایی که طرفدار اپل هستند تعصب دارند.اما شمایین که تعصب دارین.میاین الکی می گین خوب نیست.مزخرفه.آشغاله و یا ... ه
    خب یه دلیل منطقی بیارین اگه کسی از اپلیا تکذیب کرد بعدا بیاید شایعه بپراکنیدونید.

در ضمن:

نظرتو بنداز تو صندوق پیشنهادات.ساعت 5 آخرین پنجشنبه ی ماه رسیدگی می شه.
    درست هم صحبت کنید.اگه باید برای این دوستان تاسف خورد باید برای سامسونگی ها رفت جمکران.
    افرادی همچون آقای Stream و Prince_Amin که از هر دو تا محصول(منظور کمپانی نه صرفاً محصول تبلت)استفاده کردن دارن نظر می دن.
    Last edited by koroshfe; 31-03-2011 at 17:53.

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اتمام موجودی آیپد 2

تنها دو روز پس از عرضه آیپد 2 در دیگر کشورها، موجودی این محصول در فروشگاه های اپل به پایان رسید.

در کشورهایی همانند کانادا، استرالیا، آلمان و بریتانیا موجودی آیپد 2 تنها در 24 ساعت اول تمام شد!

صف خريد آيپد 2 در آمريكا

13. 2 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

iPad 2 دوربینش که ضعیف تر از 1024x768 هستش...چجوری 720p فیلم میگیره؟:-؟

15. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

iPad 2 دوربینش که ضعیف تر از 1024x768 هستش...چجوری 720p فیلم میگیره؟:-؟
    به سختی.
    مگه اگه کمتر از این باشه نمی تونه 720 بگیره؟
    دوربین دیجیتال ما در حالت اچ دی 960 در 720 ه و 720 می گیره.فکر کنم آیپد 2 هم همین باشه.

اگه فرمت فیلمتون استاندارد باشه مشکلی نداره (H.264/MPEG-4) ، اگه Jailbreak کرده باشید هرچیزی با هر فرمتی رو می تونید پخش کنید. هارد اکسترنال تا 500 گیگ و یک ترابایت مشکلی نداره، آموزش های زیادی در نت هست می تونید ببینید.
    من چند وقت پیش از شما پرسیدم گفتید نمی شه.می شه توضیح بدید؟
    Last edited by koroshfe; 01-04-2011 at 18:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •