این که بازی اصلی نیستاین Launcher بازیه !
![]()
این که بازی اصلی نیستاین Launcher بازیه !
![]()
اهان من فکر کردم بازیه !
اگه لانچره :
خیلی عالی ساختیش فقط موزیک بکگراند خیلی بهترش میتونه بکنه و در کل خیلی عالیه و مثله بازیهایه بزرگ میمونه .
کاش خوده بازیو یکمیشو میزاشتی واسه دانلود . صداهاشو حذف کن و یه تیکه کوچیکشو اپ کن حجم بیاد پایین .
ممنون که دانلود کردین.
ممنون که نظرات خوبتون رو دادین.
من از همون اول باید میگفتم بازی نیستش و وقتی که شروع رو میزنین 2 تا اتفاق باید بیوفته یکی اینکه بازی که اسمش GreeD.exe هست اجرا بشه بعدش از لانچر خارج بشه که وقتی تو بازی هستین مشکلی پیش نیاد.
در ضمن اون قسمت راهنمایی درست شده و تنظیمات هم یه مشکل من دیدم توش بر طرفش میکنم(اینه که به حالت اولیه میبرینش فقط رزولوشن تغییر میکنه) در ضمن یه موزیک هم براش گذاشتم خیلی جالب شده چون به استایلش هم میخوره.
راستی اصلاً نمیشه بازی رو آپ کرد چون حجمش واقعاً زیاده و منم دوست ندارم کیفیت رو بیارم پایین تا بتونم آپ کنم.
تازه بازی ترسناک به صداشه
شاید بعداً یه تیکه رو آپ کردم برای Show-Off ولی اون تیکه خیلی خفنه چون به احتمال زیاد مرحله آخرشه.
خوب حالا فهمیدم!
من فکر کردم یه تیکه از بازی رو هم گذاشتید توش!
به هر حال خوب بود!
فکر کنم یکم رزولیشن لانچرت پایینه!پیکسل پیکسل شده!
قسمتی هم که دکمه های موس و کیبرد رو نشون میده میتونستی کمی با سلیقه تر کار کنی!الان ایده ای ندارم ولی میتونست بهتر از این باشه(البته نیاز به وقت داره)
ممنون.به هر حال خوب بود!
جدی میگی؟؟؟فکر کنم یکم رزولیشن لانچرت پایینه!پیکسل پیکسل شده!
شاید به خاطر فونتیه که استفاده کردم.چون مدل فونتش این شکلیه.
100% درسته چون وقت نبود مجبور شدم از کیبورد اون شکلی استفاده کنم.قسمتی هم که دکمه های موس و کیبرد رو نشون میده میتونستی کمی با سلیقه تر کار کنی!الان ایده ای ندارم ولی میتونست بهتر از این باشه(البته نیاز به وقت داره)
کنترلر که فکر کنم بد نشده ولی موس رو هم 2 دقیقه ای ساختم.
راستش بعد از اینکه 4 شنبه بازی رو فرستادم برای مسابقه 1-2 هفته استراحت میدم به خودم(البته فقط استراحت تو این بازی)که بعدش سرحال تر از قبل شروع کنم.اوّل هم ویرایش میکنم بعد میرم سر قسمت های جدید.
احتمالاً امروز فردا لانچر کامل شده رو بذارم(موزیک و افکت و موس درست و حسابی و تصاویر جدید و خفن هم خواهد داشت+برطرف شدن ایرادها)
از بازی خروجی گرفتم در سه نسخه + مستندات تولید و غیره بازی دادمش برای شرکت در مسابقه.
اونجا آقای طرفی رو هم که از سازنده های پسر ماجراجو هستند رو هم دیدم که میخواست پسر ماجراجو رو بده بعد من فهمیدم موقع برگشت وایسادم دم آسانسور تا تو مسیر یه صحبتی بکنیم
چون تجربشون در ضمینه مجوز و عرضه از من بیشتر بود ازشون راهنمایی گرفتم و کمی هم در مورد بازی جدیدشون و بازی من بحث کردیم و به یه جایی رسیدیم خدافظی کردیم
فکر کنید این مسابقه رو از سال قبل شروع کردن 6 روز در هفته هر روز از 8 صبح تا 4 بعد از ظهر میشه بازی رو تحویل داد.تحویل دادنش هم 30 ثانیه بیشتر طول نمیکشه.
حالا حساب کنید چقدر احتمال داره که من تو این انجمن یه نفر رو از روی بازیش بشناسم بعد دقیقاً وقتی میرم اونجا اونم میاد تو یه آسانسور میریم بالا بازی رو تحویل میدیم بعد میفهمم میشناسم طرف رو.
احتمال یک میلیونیوم بگم زیاد گفتم.
حالا این اتفاق امروز افتاد
راستی اینم تصاویر جدید از بازی:
![]()
Last edited by Hotsun; 13-04-2011 at 17:31.
چه باحال همیشه دلم می خواست این کار رو بکنم . راستی اینکه همش تاریکه که . یه محیط روشن بزار .
بچه ها توی انجمن انجین بازیم اطلاعات بازی رو گذاشتم اینو گفتن:
اوّلین عکس همونیه که بالاتر گذاشتم(اون بالاییه)(شاید هم پایینیه باشه چون نمیدونم منظورش از Screen پوستر بوده یا عکس از داخل بازی)6 تا تصویر هم که گفته نور نداره همون شهرها هستن ولی خودم گفته بودم کامل نیستند شهرها تو این تصویرا.The first screen is by far the best. There's minimal to none lighting in the last 6 screens, which doesn't look good. Story seems rather generic but game logo looks impressive.
لوگوی بازی رو هم توضیح دادم از کلمه طمع اومده به معنای GreeD.
راستی خودم یکم افکت دادم به تصویر طوری که یه کوچولو تاریک تر به نظر بیاد ولی تاثیر نورها نره.یه محیط روشن بزار .
یعنی اصلش همین بوده با Ambiance یکم بیشتر.
این پوستر توسط وحید حیدری درست شده.
Last edited by Hotsun; 13-04-2011 at 20:29.
یه سوال بی ربط. یادم قبلا با Fps creator کار میکردم یه زبان برنامه نویسی داشت اون چی بود ؟ یادم رفته
FPI بود اسمش.
البته با Dark Basic بیشتر کار میکنم چون FPI خیلی محدوده و بعد از نوشتن برنامه ها در DB به صورت Function یا Action وارد FPIمیکنم و حالشو میبرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)