دوستان از صفحه دسکتاپ خودم و تم مذکور یه اسکرین شات براتون گرفتم
دوستان از صفحه دسکتاپ خودم و تم مذکور یه اسکرین شات براتون گرفتم
سلام
من همه اين كارارو انجام دادم و در آخر فايل دانلود شده رو تو پوشه raimete كپي كردم تو برنامه windows instaler كه نميدونم چي شد كه كامپيوتر ريستارت شد
حالا هر دفعه كه ويندوز بالا مياد بعد از صفحه wellcom صفحه خاكستري ميشه وتو همون صفحه خاكتري برنامه universal theme patcher اجرا ميشه، و تنها چيزي كه داره اينكه اون 3تا فايلو يا patch كنم يا ريستور در هر صورت هيچ اتفاق خاصي نمي افته و دوباره با پچ كردن كامپيوتر ريست ميشه ودوباره همون صفحه خاكتري و همون برنامه universal...
همه صفحه خاكستري و دسترسي بي هيچ چيزي ندارم
لطفا خيلي سريع به دادم برسيد
دوستان به دادم برسيد
فقط دسترسي به
Cotrol+alt+delet دسترسي دارم
خواهشا كمكم كنيد دارم ديونه ميشم
مربوط به ویندوزه و نصب شد.البته کامل نتونستم
ویندوز شما 32 بیتی هست یا 64؟اگر اشتباهی کنی سیستم بوت نمیشه.چونبعضی از این برنامه ها با فایلهای سیستمی سرکار دارند
Last edited by Cyanide; 01-04-2011 at 13:47.
ويندوزم wimdows ultimite ٣٢ بيتي هستش
توي برنامه windows inistaler بودم فكر كنم يه فايل dll رو اشتباهي نصب كردم
يعني درست نميشه؟
بايد ويندوز رو عوض كنم؟
از منوی بوت ویندوز به windows repair برید و ویندوز رو بازسازی کنید ، احتمالا درست میشهويندوزم wimdows ultimite ٣٢ بيتي هستش
توي برنامه windows inistaler بودم فكر كنم يه فايل dll رو اشتباهي نصب كردم
يعني درست نميشه؟
بايد ويندوز رو عوض كنم؟
سلام دوستان من تو این عکس اون قسمت پایینی رو میخوام که آیکن ها هست
تو سیستم عامل مک هم همچین چیزی هست که بالای صفحه میاد
میشه تو ویندوز 7 اون قسمت رو داشت؟
یعنی شرتکات آیکن ها رو درست مثل سیستم عامل مک
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
تو این عکسها کاملا واضح هست ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
منظور dock هست دیگه؟برو لینک زیر دانلود کن.شبیه به مک هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ویندوزم بالاخره برگشت
من تمام این کارارو انجام دادم ولی شکل آیکون های من مثل همون حالت اول خودش مونده چی کار باید بکنم؟
همه کارارو درست انجام دادم فایلهای استایل رو هم تو برنامه Rainmeter کپی کردم اما آیکونهای دسکتاپم هنوز تو همون حالت قبل مونده و عوض نشده
راه حلی هست؟
یه سواله دیگه هم داشتم
من اون قسمت پایین رو آوردم (dock(ولی نمیدونم چه جوری اونو روی دسکتاپم نگه دارم در ضمن توی هر پوشه ای که باز میکنم و می خوام باهاش کار کنم
هی ظاهر میشه و میره چیکار کنم که فقط روی صفحه دسکتاپ ثابت بمونه؟
یه چیز دیگه باید آیکون های دسکتاپم رو وقتی dock رو دارم به طور دستی پاک کنم یا تنظیمات داره؟
Last edited by Danieh; 02-04-2011 at 00:47.
آیکن های دسکتاپ رو پاک نکنین روی دسکتاپ راست کلیک کنید و در قسمت view تیک گزینه show desktop icons رو بردارید تا ایکن ها نمایش داده نشوند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)