سلام
اقا كسي ميتونه بگه چطوري وارد سيستمي بشم كه پسورد داره
البته بدون اينكه كيس رو باز كنم چون كامپيوتر محل كاره و نميشه پشتشو باز كرد
منتظرم تا راهنمايي كنيد
سلام
اقا كسي ميتونه بگه چطوري وارد سيستمي بشم كه پسورد داره
البته بدون اينكه كيس رو باز كنم چون كامپيوتر محل كاره و نميشه پشتشو باز كرد
منتظرم تا راهنمايي كنيد
با عرض معذرت از تمامي متخصصين گرامي
مديا سنتر خوبه اما نه براي طراح ها چون كليد هاي اون روي كيبرد درست نيست.
دكمه ژ كيبرد حرف پ را ميزند
دكمه شيفت ز كيبرد ژ را ميزند
اما سرويس پك 2 شركت پارادايس كه سه سي دي داره با كدپيج هاي اصلي شركت مايكروسافت و امكانات خود ويندوز تمام امكانات فارسي را اجرا ميكند و در برنامه هايي مثل فتوشاپ كرل تريدي مكس فري هند اتوكد مستقيماْ فارسي تايپ ميكند و 130 فونت بسيار زيباي فارسي را هم ساپورت ميكند و در تمام پنجره ها اگر فارسي بنويسي د ويندوز هاي ملنيوم و 98 هم ميتوان آنها را خواند يا باز كرد
پس بهترين ويندوز سرويس پك 2 ورژن 2003 ميباشد
قربان همگي
سلام دوست عزیز
من که فارسی میزنم و مشگلی ندارم و اگر هم داشته باشم با برنامه های فرضی نویسی مشگلم برطرف میشه تازه همه ویندوز ها این مشگل رو دارند به جز 98 ولی اون کلماتی که گفتین هم اونا آدم بهش عادت میکنه ولی کمتر هنگ میکنه امنیت بیشتری داره سرعت بهتری داره نمیشه همه این امکانات رو ندیده گرفت بخاطر تایپ فارسی فقط .
متشکر.
من شنيدم مايكرو سافت گفته اصلا ما ويندوز اكس پي اي به نام xp media center نداريم.
سلام دوست من شما برو در سایت میکرسافت ببین اونجا 920 مگا بایت باید پول بدی کی گفت شنیدن کی بوا ماند دیدن.
Media center فقط قيافه داره.من يه دوره باهاش كار كردم
اين ويندوز بصورت پاستوريزه وهموژنيزه است
نرم افزارهاي غير مجاز عمل نميكند.مثل بوترها
با بعضي از بازيها مشكل دارد مثلا من هر نوع GTa را كه نصب
كردم وسط بازي رستارت ميكرد.
اخرش هم ويروس گرفتو ما از دستش راحت شديم :P
سياوش جان اين مشكلي كه شما براي تايپ 4 حرف فارسي كه در عربي موجود نيست و همينطور تايپ حرف ي به صورت بزرگ در خيلي از ويندوزهاي xp هست و ربطي به مديا سنتر نداره.نوشته شده توسط سياوش علوي
خيلي راحت هم درست مي شه. يك فايل dll هست كه بايد در 2 فولدر كپي بشه تا درست بشه اما دوست خوبمون سودا يك برنامه نوشته كه به راحتي با نصب اون تمام مشكلات فوق حل مي شه. من اگه يادم نره فردا آپلود مي كنم كه هر كسي خواست استفاده كنه.
در مورد اينكه كدوم ويندوز بهتره من باز هم مي گم كه اگه كسي بخواد از سرويس پك 2 استفاده كنه بهترين كار استفاده از مديا سنتر هست. فقط شنيدم با شبكه مشكل داره. اما براي استفاده در خانه كه به شبكه وصل نيستيد بهترين ويندوزه.
mamad_tnt جان تو رو خدا ديگه از اين حرفها نزن كه بيلي جون (بيل گيتس) ناراحت مي شه!!!!نوشته شده توسط mamad_tnt
بنده خدا با كلي تبليغات و صرف هزينه هاي مختلف ويندوز مديا سنتر 2005 رو داده بيرون حالا شما مي گي اصلا ويندوز مديا سنتر نداريم؟
اون ويندوزي كه ماله مايكروسافت نيست و با كمي تغييرات در ظاهر پخش شده و بعضي ها استفاده مي كنند ويندوز سانتاكلاوس است كه سرويس پك 1 هم روش نصبه.
به نظر منم XP Media Center يه چيز ديگست 8)
سلام.
كارلوس جان شما ميشه آدرس اون صفحه كه اين حرف شما رو ثابت ميكنه بدي (جايي كه لينك دانلود و توضيحاتش هست)
مسپله سر كلكل بازي با 2-3 تا از دوستانه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)