سلام دوستان عزیز ببخشید من در بازی مشکل صدا دارم. صدا با تصویر اختلاف زمانی دارد.نسخه ی بازی هم دانلود کردم. ماله گروه Thepirategay است. هرچی آپدیت و کرک بود امتحان کردم. فایده نداشت. مشکل از چیه؟ لطفا راهنمایی ام کنید. مرسی
سلام دوستان عزیز ببخشید من در بازی مشکل صدا دارم. صدا با تصویر اختلاف زمانی دارد.نسخه ی بازی هم دانلود کردم. ماله گروه Thepirategay است. هرچی آپدیت و کرک بود امتحان کردم. فایده نداشت. مشکل از چیه؟ لطفا راهنمایی ام کنید. مرسی
یه بار مودم خودتو انیستال کن...اگه درست نشد کلا سخت افزار مودم رو از روی برد دربیار..یکی از رفقا همین مشکلو داشت شانسی امتان کردیم درست شد شاید مال شما هم درست بشه
دوستان کرک اسکیدروی بازی هم اومد + نسخه اسکیدرو که 100% بی مشکله!
دوست عزیز یعنی هیچکدوم از مشکلاتی که گفتم نداره؟ میتونم از کرکه SKIDROW برای نسخه ی Thepirategay استفاده کنم. میشه لینک کرکش رو بزاری؟
ممنون
دوستان من اون نسخه ای رو دنلود کردم که نیاز به کرک نداره.
بازی اجرا هم میشه ولی توی یه مرحله گیر می افته دوتا هم تیمی هام میرن پشت در منم باید برم که در باز بشه ولی باز نمیشه. !هیچ راه دیگه ای هم نیست
کسی این مشکل رو داره ؟
کرک هم ریختم آپدیت هم کردم ولی نشد.
احتمالا کار میکنه، ولی چون این نسخه ریپ شده است و کلی از قسمتهاش حذف شده احتمال داره کار نکنه، ولی شما یه تست بکنی بد نیست، حجم نسخه اسکیدرو تقریبا 8 گیگه!
اینم لینک کرک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم دقیقاً همین مشکل رو دارم.
شما چه نسخه ای رو دانلود کردید؟ همونی که موقع نصبش مینویسه Black Box - Repack ؟
بچه ها من اینترنتم وصله ولی وقتی بازی میخواد نصب شه ارور میده :0\ could not access network location چی کار کنم؟؟؟![]()
Last edited by @R3Z; 24-03-2011 at 20:12.
سلام
دوستان من این بازیو از اینجا دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی خودش کرک داشت ولی روسی بود,منم این کرکو فعلا ریختم تا ببینم چی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی جاها به ندرت مشکلاتی پیش میاد که با یه retry Mission حل میشه (البته تا الان که اینجوری بوده)
فقط مشکلش اینه که صدای صحبت کاراکترارو ندارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)