ویرایش: لزومی نداره بگم... بی خیال!
( ولی فکر می کنم ما زندگی مشابهی داشتیم!بابا رو ببوس!)
جودو
کاراته و شاخه های آن
تکواندو
کونگ فو
بوکس
کشتی کج
نین جوتسو(نینجا و غیره)
کیک بوکسینگ
کشتی(آزاد و فرنگی)
دیگر(k1،موی تای،شیرو گامو و ...)
ویرایش: لزومی نداره بگم... بی خیال!
( ولی فکر می کنم ما زندگی مشابهی داشتیم!بابا رو ببوس!)
Last edited by N O V A L I S; 20-07-2009 at 00:39.
داداش دمت گرم من بد جوری گیرشم
لینکات همش ÷اک شدند اگه می تونی درستش کن و بهم خبر بده
تاپیک یه مدت افتاده بود منم که نبودم دیگه ببین چی شد!!!
حالا میخوام ادامه اش بدم.
یه خبر جدید:لیگ مهرام شروع شده.خودم که نمیتونم شرکت کنم ولی دوستان توی تیم های با سابقه مهلت دارن هنوز.
حالا فن ها و تکنیک ها رو اسم میبرم و مهم ها و اصلیاشونو شرح میدم.
جودوکار سنگین وزن کشورمان با اشاره به پیش بینی عادل فردوسیپور نسبت به عملکردش در بازی های المپیک پکن، ازانتظاراتی که با امکانات موجود جودو همخوانی ندارد، انتقاد کرد.
به گزارش مهر، محمد رودکی که در نشست خبری امروز یکشنبه فدراسیون جودو صحبت می کرد، با اشاره به بازی های المپیک پکن اظهار داشت: پس از المپیک جودو را کنار گذاشتم و اصلا نمی خواستم به میدان بازگردم. خصوصا اینکه در این بازی ها با شرایط و صحبت های خاصی روبرو شدم.
وی به شب قبل از دیدارش در بازی های المپیک پکن اشاره کرد و ادامه داد: مشغول دیدن برنامه آقای عادل فردوسیپور بودم. او در بخشی از صحبت های خود به رقابت من در المپیک اشاره کرد و گفت: البته امیدی هم به رودکی نیست! این جمله باعث تاسف من شد از این بابت که در مملکتم نسبت به ورزشکار چنین دیدگاهی وجود دارد.
جودوکار وزن 100 کیلوگرم کشورمان تصریح کرد: در هر صورت و به رغم مشکلات زیادی که داشتم برای مسابقه به میدان رفتم اما شرایطم برای بازی خوب نبود تا حدی که به واسطه رقابت دچار خونریزی شدید از ناحیه زانو شدم. مینیسک زانوی من پاره شد، وضعیتم به حدی بد بود که با آمبولانس به خوابگاه برگشتم و روی ویلچر به اتاقم رفتم.
این جودوکار ملی پوش کشورمان با یادآوری اینکه در المپیک پکن به عنوان پنجمی دست یافت، گفت: در گذشته ورزشکاری که در المپیک پنجم می شد هم مورد تقدیر قرار می گرفت اما نمی دانم چرا با من چنین برخوردی شد. با این حال بعد از دو سال هیچکس سراغم را نگرفت این خودم بودم که برای پیگیری وضعیت آسیب دیدگی ام و تهیه هزینه های آن اقدام کردم.
وی اظهار داشت: ما جودوکاران اولین چیزی که یاد گرفتیم احترام به یکدیگر بود اما وقتی من باختم یکی از رسانه ها از تیتر "بچه غول باخت" برای مطلب خود در مورد من استفاده کرد شاید شما به این تیتر بخندید اما برای من ورزشکار گریه آور بود.
جودوکار سنگین وزن کشورمان از امکانات جودو انتقاد کرد و افزود: درحال حاضر برای جودو جای مشخصی جهت تمرین، استراحت و غذا وجود ندارد با این شرایط و بودجه ای که داریم توقع مدال المپیک هم وجود دارد! جودو با تک ستاره های خود پیش می رود فکر می کنم باید نسبت به سرمایه گذاری هم که داریم خدا را بابت وضعیت امروزمان شاکر باشیم.
رودکی ضمن تقدیر از فعالیتهای صورت گرفته از طرف فدراسیون جودو آنها را مثمر ثمر در وضعیت این رشته عنوان کرد و گفت: جودوکاران زحمت زیادی می کشند تا با تمرینات مستمر بتوانند موفق باشند اما حقوق و پاداش ورزشکاران خیلی از رشته های دیگر است. جودوکاران یا نانوایی دارند یا دامداری و این طبیعی است وقتی حقوق ما در لیگ سه میلیون تومان باشد.
جودوکار وزن 100 کیلوگرم کشورمان همچنین انتقاداتی که از این رشته و عملکردش در مسابقات جهانی عنوان می شود را غیرمنطقی دانست و یادآور شد: مگر تا حالا در تمام تورنمنت ها و مسابقات صاحب مدال و طلا شده ایم که حالا به خاطر به دست نیاوردن آنها ناکام لقب بگیریم؟
در چند سال اخیر شاهد نزول محسوس رشته ی ورزشی جودو بوده ایم، این برنامه به بررسی مشکلات این فدراسیون پرداخته است.
متاسفانه عدم توجه به بسترسازی و پرورش ندادن نیروهای مستعد، کار را به جایی رسانده که اکنون فدراسیون جودو برای تکمیل تیم اعزامی خود به مسابقات گوانگ ژو دست نیاز به سوی جودوکاران بازنشسته ای همچون آرش میراسماعیلی و محمود میران دراز کند.
علاوه بر این فدراسیون جودو در این چند وقت اخیر با مشکلاتی همچون عدم همدلی نیروهای خود اختلاف سلیقه های ویرانگر و عدم تمرکز مدیریتی دست به گریبان بوده است که هر یک از این موارد می تواند مانعی بزرگ بر سر پیشرفت این رشته مدال آور باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عضو پیشین تیم ملی جودو کشورمان که برای حضور در تیم ملی با مشکلاتی از سوی کادر فنی مواجه شده بود، پس از همراهی یک تیم باشگاهی آلمان، از این کشور تقاضای پناهندگی و تاکید کرد دیگر به ایران برنمی گردد و از این پس برای تیم ملی آلمان به میدان خواهد رفت.
به گزارش مهر، وحید سرلک اسفندماه گذشته برای تمرین و حضور در تمرینات یک تیم آلمانی راهی این کشور شد و پس از گذشت سه ماه به تهران بازگشت و در تمرینات تیم ملی کشورمان شرکت کرد اما مجددا به آلمان بازگشت.
در حالی که مسئولان تیم ملی و فدراسیون جودو اصرار بر حضور سرلک در ایران و شرکت در رقابتهای انتخابی داشتند، وی از بازگشت به ایران خودداری و بارها اعلام کرد می تواند تیم را در مسابقات مختلف همراهی کند ولی به دلیل انجام امور اقامت نمی تواند به ایران بیاید.
این درخواست سرلک با مخالفت مسئولان فدراسیون مواجه شد و در نهایت هم سرلک که از زمان رقابتهای جهانی 2009 رتردام پیشنهاد حضور در تیم ملی آلمان را داشت، به این پیشنهاد ژرمن ها پاسخ مثبت داد و با ارائه درخواست پناهندگی به آلمان ها مقدمات حضور خود در تیم ملی این کشور را نیز فراهم آورد.
وحید سرلک ضمن تایید خبر پناهندگی اش به آلمان گفت: سالها برای رسیدن به تیم ملی زحمت کشیدم، درآمد دیگری جز ورزش و تیم ملی نداشتم و زمانی که به نفر اول وزن خود در تیم ملی تبدیل شدم خیلی راحت زحمات من نادیده گرفته شد.
وی افزود: شاید این داستان تکراری باشد که من سال 2005 با وعده مسئولان فدراسیون و شخص امینی و برای جلوگیری از محرومیت فدراسیون جودو مصلحتی به نماینده آذربایجان باختم تا دور بعد به نماینده اسرائیل برخورد نکنم چرا که اگر من با اسرائیلی بازی نمی کردم فدراسیون محروم می شد. در همان مسابقه می توانستم به مدال برنز برسم ولی با این تدبیر موفق به این کار نشدم و وقتی هم به ایران برگشتم همه قولهای خانه و ماشین فراموش شد.
سرلک در بخش دیگری از گفتگویش با مهر خاطرنشان کرد: زمانی که تیم ملی جودو نتیجه می گرفت نمی دانم چه اتفاقی می افتاد که فقط وضع مالی رئیس فدراسیون و سرمربی تیم بهتر می شد! ما چند ماه به چند ماه حقوق نمی گرفتیم ولی سرمربی تیم ملی ماشین مدل بالا و جدید می خرید، اینکه کسی از ما به عنوان بازیکنان تیم ملی سئوال نمی کرد که دردتان چیست خود نیز بحث دیگری است.
این ملی پوش سابق جودو گفت: مشکلات جودو ایران یکی دو تا نیست. چرا کسی سئوال نمی کند که دلیل تغییرات مداوم ترکیب چیست؟ من می دانم؛ چون به چشم خود دیده ام که سرمربی تیم ملی برای دعوت بازیکنان و حمایت در تیم ملی از جودوکاران پول می گیرد. جودوکاران شهرستانی که نمی خواهم نام ببرم عسل و پول نقد به سرمربی تیم ملی می دهد تا بی دلیل و بدون هیچ پشتوانه فنی و حتی یک قهرمانی کشور به تیم ملی دعوت شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: من را تحت فشار قراردادند که بیایم ایران و در رقابتهای انتخابی شرکت کنم. ولی یک جودوکار ناشناس را از ژاپن در مسابقات جهانی شرکت دادند؟ کسی از داخل فدراسیون بارها و بارها دردلهای مرا که حتی یکبار هم در خبرگزاری مهر منتشر شد گوش نکرد! وقتی دیدم فدراسیون به من نیازی ندارد تصمیم گرفتم آینده خود را درخارج از ایران دنبال کنم.
سرلک در پایان گفت: از سیاست های غلط فدراسیون خسته شدم و دیگر به ایران بازنخواهم گشت. درخواست پناهندگی خود را داده ام از این پس برای تیم ملی آلمان بازی خواهم کرد. یک ایرانی هستم و به ایرانی بودن خود افتخار می کنم ولی از این سیاست های غلط خسته شده و می خواهم آینده ورزشی خود را با تیم ملی آلمان که فقط مرا برای خودم می خواهد نه چاپلوسی مبارزه کنم. احسان رجبی هم که به آمریکا رفته همین وضعیت را دارد و بزودی برای تیم ملی آمریکا مبارزه خواهد کرد.
اگه منم بودم با سر میرفتم
منظورش از چاپلوسی چیست؟سرلک در پایان گفت: از سیاست های غلط فدراسیون خسته شدم و دیگر به ایران بازنخواهم گشت. درخواست پناهندگی خود را داده ام از این پس برای تیم ملی آلمان بازی خواهم کرد. یک ایرانی هستم و به ایرانی بودن خود افتخار می کنم ولی از این سیاست های غلط خسته شده و می خواهم آینده ورزشی خود را با تیم ملی آلمان که فقط مرا برای خودم می خواهد نه چاپلوسی مبارزه کنم. احسان رجبی هم که به آمریکا رفته همین وضعیت را دارد و بزودی برای تیم ملی آمریکا مبارزه خواهد کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)