عکس هاش دقیقا همونیه که تو سایت ها هست و هیچ تفاوتی ندارن
عکس هاش دقیقا همونیه که تو سایت ها هست و هیچ تفاوتی ندارن
سلام
یعنی اینکه شما خریدی درست مثل همینه؟؟
![]()
Last edited by hooooooman; 25-07-2011 at 19:48.
به جز برچسب های زیر کیبرد بقیه چیزهاش شکل همینه
این عکسی که گذاشتید کانفیگ i7 هست و یه Windows 7 هم روش نصبه
برا منم به جز برچسبش دقیقاً همین شکلیه.
سلام.
دوستان دوتا مشکلی که این دوستمون توی این تاپیک مطرح کردن رو منم دارم ، ممنون میشم راهنمایی کنید.
مخصوصا touchpad که اصلا نمیدونم چه جوری باید از multitouch استفاده کنم.
مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا شما درایور Synaptic Touch Pad رو نصب کردید که مولتی تاچ نداره همونطور که از اسمش پیداست
باید درایور ELAN رو نصب کنید تا هم اسکرول بیاد هم مولتی تاچ
خب ، بالاخره بعد از خوندن 9 صفحه مطلب خوب شما بچه ها نوبت به ما هم رسید .
اول یه سلام و خسته نباشید بگم به مستر مز ممفی که خیلی عالی سوالات رو پیگیری میکنه .
همینطور از بقیه دوستان که اطلاعات مفیدشون رو برای بقیه گذاشتند . بسیار بسیار استفاده کردم.
میخواستم به اطلاعاتتون برسونم که من هم در مراحل نهایی تحقیقات بسر میبرم و انشاءالله تا حدود حداکثر یک هفته دیگر 5750 رو میگیرم .![]()
فقط تنها چیزی که منو بسیار ترسوند چیزی بود که Taghi_Ramzi عزیز گفت . این که Lcd با کیبورد تماس پیدا میکنه . توی مدل Inspiron 1564 هم این مورد رو دیده بودم که اصلا خوشمنظر نیست .
حالا انشاءالله که این مساله هم برام حل بشه و گرفتار این جعبه جادوی نوین هم بشیم.
ضمنا بعد از خرید اگه تستی بود با کمال میل تا حد توان انجام میدم .
یا حــق.
یه مطلبی رو هم که میخواستم بپرسم این بود در مورد Sandy Bridge .
منتها نمیتونستم صبر کنم تا پست قبلیم تائید بشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این محدودیت های فروم هم که شاهکاره . . . بعد از یه عمر فروم بازی باید منتظر بمونی پستت تائید بشه /
ایکاش میشد این محدودیت هارو برای کسانی که قبلا با فروم کار کردند برداشت . کــاش .
من هرچی دقت کردم چنین چیزی ندیدم حتی با وجود گرد و غبار روی lcd باز هم اثری از دکمه ها نبود. اما یه چیز بدتر دیدم که در حاشیه LCD یعنی درست بغل دوربین وبکم نقش حاشیه تاچ پد افتاده بود. انقدر هم بدنه این لپ تاپ سخت پاک میشه که من در مواردی نا امید شدم از پاک کردن این نقش و خطوط. در ضمن برای تمیز کردن اصلا از دستمال کاغذی استفاده نکنید
من بازم تاکید می کنم که اگه فشار نیاد ، کیبورد به هیچ وجه با lcd تماس پیدا نمی کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)