تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 18 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 177

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Bulletstorm

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

[QUOTE=viperm;5916511]دوست عزیز گمونم مشکل از ویندوز شما باشه !!شما یه بار رو یه سیستم دیگه تست کن . یا ویندوز عوض کن !!

ممنون از جوابتون
    ولی روی دو تا سیستم نصب کردم که یکیش سرویس پک 3 و 32 بیت بود
    و دومی هم اینکه ویندوز XP -64bit بود که هر دو با همین مشکل مواجه شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا product key این بازی رو به من بدید من هم مشکل اقای سلطان علی رو دارم که فکر کنم بابتproduct key که از خودم میزنم در ضمن بازی من 1dvdهست مشکلی که نداره؟
    ببخشید که طولانی شد ممنون میشم از کمکتون

داره خودمونی میشه Altaiir7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست عزیز من برای مشکل بد بودن تکسچر روش دوم رو انجام دادم هیچ تغییری ایجاد نشد بهد روش اول رو که انجام دادم بافتها یکم بهتر شد ولی بازم ضعف داره.سایه که اصلا افتضاحه!!!میشه گفت بازی الان داره رو تنظیمات متوسط اجرا میشه.راه سومی نیس؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

عزیزان این مشکل گرافیکی بازی چطوری حل میشه بدجور رو اعصابمه

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

من زمانی که آنتی ویروسم Kaspersky بود چنین گیر هایی میداد مثل بازی Undercover !

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

دوست عزیز من برای مشکل بد بودن تکسچر روش دوم رو انجام دادم هیچ تغییری ایجاد نشد بهد روش اول رو که انجام دادم بافتها یکم بهتر شد ولی بازم ضعف داره.سایه که اصلا افتضاحه!!!میشه گفت بازی الان داره رو تنظیمات متوسط اجرا میشه.راه سومی نیس؟؟؟
    عزیزان این مشکل گرافیکی بازی چطوری حل میشه بدجور رو اعصابمه
    بچه ها این پست رو آپدیت کردم روش سوم رو تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه
    اینم بگم به جز اینا فعلا هیچ راه حلی نیستش و باید منتظر آپدیت از طرف Epic باشیم ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان کسی نفهمید من باید چیکار کنم؟
    حالا باز شما ها یا با پروداکت کی و یا کرک مشکل دارید بازم میگم من بدبخت اصلا خان اول رو هنوز رد نکردم
    پست بالایی رو تازه دیدم که به درخواستم جواب دادید
    اول که کلا آنتی ویروس رو هر دو تا سیستم نصب نیست و دوم اینکه بازی واسه من 3 تا DVD هست که بازی یه بار اکستراکت میشه و بعد که میریم واسه نصب دوم بازی این اررور که عکسش رو گذاشتم بهم نشون میده
    Last edited by Amir_Ariamehr2003; 08-03-2011 at 18:15.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

حالا باز شما ها یا با پروداکت کی و یا کرک مشکل دارید بازم میگم من بدبخت اصلا خان اول رو هنوز رد نکردم
    اول که کلا آنتی ویروس رو هر دو تا سیستم نصب نیست و دوم اینکه بازی واسه من 3 تا DVD هست که بازی یه بار اکستراکت میشه و بعد که میریم واسه نصب دوم بازی این اررور که عکسش رو گذاشتم بهم نشون میده
    دوست عزیز . همونطور که خودتونم گفتید رو چند تا سیستم دیگه تست کردید و نشد . پس مشکل از dvd هاتونه . در ضمن این بازی باید 2 دی وی دی باشه که به نظرم 2 دی وی هم زیادشه . چون بعد از نصب میشه 7 گیگ !

9. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

دوست عزیز مشکل شما از DVD بازی هستش!

11. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Altaiir7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بچه ها این پست رو آپدیت کردم روش سوم رو تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه
    اینم بگم به جز اینا فعلا هیچ راه حلی نیستش و باید منتظر آپدیت از طرف Epic باشیم ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز خیلی ممنون.مشکل سایه با این روش سوم که شما گفتی حل شد.سایه ها تا الان بهتر شده و مشکلی نداشته.ولی بافتها هنوزم به نظرم باید بهتر از اون چیزی باشه که من الان دارم میبینم!به خصوص بافتهای محیط!چون خیلی بده.انفجارا بدتره!نظر شخصی من اینه که فایل Deafult.ini شما واسه دانلود گذاشه بودی تنظمات بازی رو تا سطح medium بالا میاره.احتمالا باید یه فایل دیگه وجود داشته باشه که تنظمات رو به High برسونه.ولی این روش سوم بی تاثیر نبود.به همه توصیه میکنم امتحان کنن.

دوستان عزیز الان تو فروم اپیک بودم که یه روش پیشنهاد داده بود و من اجراش کردم و الان دارم رو high بازی میکنم!کیفیت بافتها عالیه!تو اون سه روشی که پیشنهاد داده شده اول روش اول و بعد روش سوم رو انجام بدید.بعد وارد بازی بشید و Post Proccecing Efect رو از high به low تغییر بدید.با این کار کیفیت بافتها به سطح بالاتری میرسه و کیفیت بازی بالا میره!من امتحان کردم جواب گرفتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •