کسایی که از تبلتهای سامسونگ بدشون میاد مشکلشون اینه که اینا رو یه گوشی میدونن ... با هرکسی صحبت میکنم میگن من اینو چطوری بزارم روی گوشم صحبت کنم !!!!!!!!!!!!!!! از اون حرفهایی که ادم به درجه انفجار میرسهانگار حالا مجبورن سیم کارت بزارن روش ....
کسایی که از تبلتهای سامسونگ بدشون میاد مشکلشون اینه که اینا رو یه گوشی میدونن ... با هرکسی صحبت میکنم میگن من اینو چطوری بزارم روی گوشم صحبت کنم !!!!!!!!!!!!!!! از اون حرفهایی که ادم به درجه انفجار میرسهانگار حالا مجبورن سیم کارت بزارن روش ....
این دیگه تقصیره T2 هستش که 30 فریم نمیگیره![]()
فکر کنم 8.9 اینچی که سامسونگ معرفی کنه Exynos باشه !
مخلصیم .
سلام
مهیار جان عصبی نشو
همه که عاقل نیستن بفهمن سامسونگ چی کار میکنه.
اصلا برای اینکه از عصبانیتت کم بشه خودم گوشیتو 1 میلیون میخرم خوبه؟![]()
سلام
یه ریویو به زبان جذاب روسی
البته تیکه دومش یکم ضدحاله شرمنده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه خداییش 1 میلیون زیاد میخری روم نمیشه . همون 700. آخه واقعا اعصابی میشه با این حرفایی که میزنن .من توی علائدین بودم یکی اومد پیشم ایستادو داشت گلکسی تب رو نگاه میکرد .به دوستش گفت عمرا اگه این گوشی باشه . بعد دوستشم گفت آره بعید میدونم خیلی بزرگه ... بعد از من پرسید این گوشیه ؟ گفتم آره و رفتم ... همین درحال رفتن که بودم همون حرفو زد ...: ( آخه من چطوری اینو بزارم روی گوشی حرف بزنم ....
![]()
تصور غلطیه که مردم ایران از تبلت دارن... هنوز فرهنگ تبلت جا نیافتاده... هنوز همه تو فاز گوشین
انگار یکی با چماق ایستاده بالا سرشون که یالا با تبلت تماس بگیر
این تبلتا هم یکی از دلایلی که سیم خورن اینه که بشه باهاشون اس ام اس زد و یه سری امکاناتی که اپراتور های کشور ما خوابشم ندیدن
حالا یه سری شرکتا مث سامسونگ می خوان یه حالی بدن به ملت که بشه باهاش تماسم گرفت...
اندروید هنوز به تجربه ای که iOS کسب کرده نرسیده... به همین دلیل من به شخصه آی پد 2 رو ترجیح می دم...
قیمتش چنده حالا؟؟؟ (به دلار و با قیمت بین المللی میخوام)
مر30
من این حرفو قبول دارم که آندروید جا داره به اپل برسه ولی تا الانش هم آندروید خوب جلو رفته .... در هرصورت من چون زیاد برنامه برام مهم نیست و در همین حد اندروید کافیه و از همه مهم تر دوربین و سیم کارت خور بودن این تبلت و از همه ی همه مهم تر سامسونگ بودن این دستگاه باعت میشه که بگم just galaxy 10.1
نه خواهش میکنم این چه حرفیه ...![]()
مگه الان نميگيره؟
مشخصات:
![]()
دوربین 8.0 مگاپیکسل با فلاش LED با قابلیت اتوفوکوس و قابلیت تشخیص لبخند ، چهره ، چشمک و Geo-tagging و قابلیت ضبط ویدیو با وضوح 1080P با 30 فریم در ثانیه و 720P با 30 فریم در ثانیه
امیر جان بابت ویدئو ممنون .. بسی حال نمودیم
این کی میاد؟ چنده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)