طبق واکاوی های انجام شده منطقه مورد نظر به احتمال زیاد کویت می باشدون هتله شبیه هتل انقلاب تو طالقانیه: دی
فقط من نمیدونم این بازیسازا کی میخوان بفهمن حروف کلمات عربی مثل انگلیسی منفصل نیستن: دی
طبق واکاوی های انجام شده منطقه مورد نظر به احتمال زیاد کویت می باشدون هتله شبیه هتل انقلاب تو طالقانیه: دی
فقط من نمیدونم این بازیسازا کی میخوان بفهمن حروف کلمات عربی مثل انگلیسی منفصل نیستن: دی
بیخیال چه ربطی داره: دیمن فکر کنم به طرفی که بازی رو اجرا میکنه مربوط میشه ! تو mw هم همچین چیزی بود ولی من خونه دوستان دیدم که حروفات درست نوشته شده بود ولی برای خود من نه
مشکل جای دیگس...باس یه نسخه مریم واسشون بفرستم: دی یا پک فونت فورشگاه عفراوی(آره داداش دارم تبلیغ میکنم: دی)
---
کثافت عجب گرافیکی داره کثافت: دی
![]()
ربطی که نداره D:بیخیال چه ربطی داره: دی
مشکل جای دیگس...باس یه نسخه مریم واسشون بفرستم: دی یا پک فونت فورشگاه عفراوی(آره داداش دارم تبلیغ میکنم: دی)
ولی فکر نکنم سازنده ها همینطوری بی تفاوت اینهارو اینطوری کرده باشن !
ولی این قضیه تو mw منو به شک انداخته؛ تو یه PC منفصل تو یکی دیگه متصل
تبلیغاتم واسه ماها ممنوعه نه شماها D:
با تشکر از مبحث باز شروع نکنین سم جان (خیلی مخلصیم)
من شخصا جائی ندیدم که 100% اشاره شده باشه که نسخه PC که lead هست حتما گرافیکی خیلی بالاتری داره ! شاید از تکنیکی و سایر جزئیات بازی قویتر باشه ... وگر نه تو این عکس ها هیچ اثری افکت ها اصلی Dx11 مخصوصا اون DOF , Tess و سایه های خفن و نورپردازی بسیار دقیق دیده نشد ! در حد Dx9 خیلی عالی هست ولی فاکتور های dx11 رو حداقل من که ندیدم حالا اگر دوستان چیزی دیدن به ما هم بگن ... پس این خودش با اون مطلب lead بودن یکم تناقض ایجاد می کنه (یعنی نمیشه برداشت کرد که حتما lead بودن به معنی گرافیک بالاتر هم هست ؛ گرافیک بالاتر هم همتون بهتر از من می دونین که چیزی جز Dx11 نمی تونه باشه) .
بازی Directx 11 خواهد بود و همچنین بروی XP هم اجرا نمیشه پس نمیتونه Directx 9 باشه ...
ایولا خیلی پس خوب شد؟
کجا این رو نوشته بود؟
ترجمه متن :we learn via Twitter from DICE rendering architect Johann Andersson the engine BF3 is built on -- Frostbite 2.0 -- is "primarily developed for DirectX 11"; XP and DX9 won't be supported
ما از Twitter جناب Johann Andersson از Dice متوجه شدیم که موتور بازی BF3 که Frostbite 2.0 هست کاملا بر پایه Directx 11 ساخته شده و از directx 9 و XP پشتیبانی نمیکنه !
در واقع این اینجین کاملا Next Gen هست !!!!![]()
مکان در کردستان عراق هست
اون متن عربی به زبان عربی یعنی هتل
خود سازند ها هم قبلا اعلام کردن که نسخه پی سی با نسخه کنسول تفاوت اساسی داره در تمامی موارد
قسمت های قبلی هم گرافیک بالایی تو زمان خودش داشت اما مهم خود بازی هست که همچین اش دهن سوزی نبودند که شاید هم نخواهند شد.
از نظر داستان موافقم واقعا خیلی ضعیف کار کردنقسمت های قبلی هم گرافیک بالایی تو زمان خودش داشت اما مهم خود بازی هست که همچین اش دهن سوزی نبودند که شاید هم نخواهند شد.
اما مولتی بازی فوق العادست به نظرم ! به شدت هم اعتیاد آور , cod در مقابل سری های قبل این بازی از لحاظ داستانی فقط میتونه جلو بزنه اما تو مولتی آش دهن سوزی !نیست !
امیدوارم این نسخه از لحاظ داستانی بتونه قوی باشه و در کنار گرافیک و مولتی عالی یه بازی محبوب برای دل ها باشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)