بنده کجا گفتم که روح وزن داره؟!!
من از همون پست شماره 30 که شروع به بحث کردم از همونجا تأکید بر این داشتم که روح غیر مادّیه و با هیچ یک از مقیاس های مادّی از قبیل کیلو گرم و بایت و غیره قابل اندازه گیری نیست.
جواب شما:
1- روح تعریف شده کاملاً هم اثبات شده است، و اگر شما نمیدانید، ندانستن شما دلیل بر نبودن چیزی نیست.
2- ما ادّعا نمی کنیم که هیچ راهی برای تأیید این ادّعایمان وجود نداره، شما به خودتان زحمت بدید ما چندین پست و چندین استدلال محکم برای وجود روح مطرح کردیم، از نابغه دهر ابو علی سینا هم نقل قول کردیم.
3- مشکل دوستانی که روح را انکار میکنند و از پذیرفتن براهینش امتناع میکنند اینه که:
می بینند با پذیرفتن وجود روح تکالیف و مسؤولیّتهای زیادی بر دوششان میاد، و چون سر سپردن و انجام این تکالیف و مسؤولیّتها برایشان سخته به همین خاطر برای گریز از این سختی، از همان اوّل ریشه را میزنند، و زیر بارش نمیروند.
باری، کسی که به وجود و بقای روح ایمان داره، به معاد هم ایمان خواهد داشت و ایمان به معاد بار سنگینی رو بر دوش انسان می نهد.
باز این تاپیک باز شد بدبختی ما هم شروع شد! نشسته بودیم کارمون رو میکردیم ها.
توی این بحبوحه مشکلات و اینا این تاپیک هم معضلی شد برای ما تا واسه اونایی که به خودشون زحمت نمیدن از منابع معتبر و اشخاص موثّق تحقیق کنند ما باید جواب اینها رو بدیم.
بدبختی اینجاست که روی جواب هم هیچ تأمّلی نمیشه. بعد از اون همه قلم فرسایی باز چند صفحه بعد این جوابها به فراموشی سپرده میشه و باز روز از نو و روزی از نو و معلوم نیست این روند تا کجا ادامه خواهد داشت.
ساکت هم نمیشه نشست چون انسان احساس مسؤولیّت میکنه، چو می بینی که نا بینا و چاه است × اگر خاموش بنشینی گناه است.
- - - - - - - - - - - - - - - -
راستی این مطلب رو هم توی انجمن دیدم بی زحمت این هم مطالعه کنید، البته خیلی زحمت میشه ها ببخشید=>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]