سلام ميشه به من كمك كنيد تو بازي مافيا چطوري ميشه عكس گرفت
من تو بازي پرينت اسكرين كه رو كيبورد هست رو ميزنم ولي وقتي از بازي ميام بيرون ميرم توي پينت گزينه پيت غير فعاله ؟؟
چيكار كنم كسي نيست كمكم كنه
من تو بازي پرينت اسكرين كه رو كيبورد هست رو ميزنم ولي وقتي از بازي ميام بيرون ميرم توي پينت گزينه پيت غير فعاله ؟؟
اطلاعات
تاريخ پخش: سپتامر 2002 شركت توليد كننده: Illusion Softworks شركت پخش كننده: Gathering of Developers نوع بازي: حادثه اي- سوم شخص (سه بعدي) مخاطبين بازي: M (بزرگسالان)
درباره سازنده
"مافيا" محصولي ديگر از شركت خوب و كم كارSoftworks Illusionاست كه در كارنامه خود بازي پرافتخار Hidden and Dangerous را دارد. اين شركت در سال 1997 توسط Peter Vochozk در "جمهوري چك" با 5 كارمند كار خود را در زمينه ساخت بازي هاي كامپيوتري آغاز كرد و هم اكنون با بيش از 150 نفر كارمند به فعاليت خود ادامه مي دهد. گروه سازندگان اين بازي، با نوشتن قصه اي زيبا كار خود را شروع كردند و مرحله به مرحله اين بازي را خلق كردند. اين بازي برخلاف اكثر بازي هاي كامپيوتري كه در آنها توجه زيادي به داستان و قصه بازي نمي شود، داراي داستاني بسيار جذاب و گيرا است. داستان اين بازي يادآور رمان موفق "ماريوپوزو" و فيلم جذاب "پدرخوانده" اثر "فرانسس فوردكاپولا" مي باشد كه همانند آن سالهاي طلائي گانگسترها را مرور مي كند و به عمق يكــــي از خانواده هاي مافيايي آمريكا مي رود و روايتي است از سقوط يكي از افراد عادي اجتماع در لايه هاي اين خانواده و تبديل او به يكي از خطرناكترين جنايتكاران مافيايي. براي پي بردن به نقش اساسي داستان بد نيست بدانيد كه در ايتاليا، رئيس پليس بخش ضد مافيايي، قبل از انتشار اين بازي در مجلات سرسختانه اعلام كرده بود كه هر كاري را خواهد كرد كه فروش اين بازي در ايتاليا ممنوع شود! اما بعد از انتشار بازي، "مافيا" در ايتاليا هم به مانند بقيه كشورها به راحتي پخش شد و اتفاقا مورد استقبال بي نظير علاقه مندان بازي هاي كامپيوتري هم قرار گرفت
داستان
داستان بازي از سال 1938 شروع مي شود. "توماس آنجلو"(قهرمان داستان كه نقشش را شما بازي مي كنيد) در يكي از كافه هاي شهر به سراغ كارآگاهي به نام "نورمن" مي رود و به او مي گويد كه حاضر است در مقابل حفاظت پليس از جان او،همسر و فرزندش، تمامي اطلاعات و اعترافات مربوط به يكي از بزرگترين باندهاي مافيايي را به پليس بگويد. و اين اعترافات مبناي داستاني بازي مي شود. داستان 8 سال به عقب بر مي گردد. زماني كه "تامي" يك راننده تاكسي ساده است و در گوشه اي از شهر منتظر مسافر مي باشد كه ناگهان صداي تصادفي مي شنود و بدنبال آن بعلت تهديدي كه از جانب دو فرد مشكوك مي شود، مجبور مي شود آن دورا از دست عده اي كه در صدد كشتن آن دو هستند فراري دهد. بعد از رساندن آن دو به رستوران "سالياري" در يكي ازمحله هاي شهر به نام "ايتالياي كوچك" آن دو با پاكتي پر از پول لطف او را جبران مي كنند و به او پيشنهاد كار براي يكي از بزرگترين خانواده هاي مافيايي كه سردسته آن "دون سالياري" است را مي دهند. تام بنا بر اعتقادات خود پيشنهاد آنها را قبول نمي كند و به كار خود ادامه مي دهد تا اينكه روزي عده اي ناشناس به او حمله مي كنند و او مجبور مي شود براي حفظ جان خود به رستوران سالياري پناه ببرد. و اين مقدمه اي مي شود براي پيوستن او به "خانواده سالياري". در طول بازي كه در سالهاي 1930 تا 1938 اتفاق مي افتد و در اصل شما اعترافات "توماس آنجلو"را بازي مي كنيد ماموريتهاي مختلفي از سوي "دون سالياري" چه بهعنوان راننده و چه بهعنوان قاتلي حرفه اي به شما داده مي شود و شما بعد از انجام عده اي از آنها فرد قابل اعتماد خانواده و در راس يكي از سران خانواده قرار مي گيريد. ولي اين اعتماد طولي نمي كشد كه از بين مي رود و هم شما به دروغ هاي دون سالياري پي مي بريد و هم او از انجام ناقص ماموريتها و دزدي پنهاني شما از يكي از بانكها اطلاع پيدا مي كند. در نتيجه تصميم به قتل شما مي گيرد و شما براي حفظ جان خود، همسر و دختر خردسال خود به پليس پناه مي بريد و ...
همانطور كه گفته شد يكي از جذابيتهاي اين بازي داستان موفق آن است كه همچون فيلمهاي بزرگ قواعد فيلمنامه را رعايت مي كند. شما دائما از سال 1938 به سالهاي ابتدائي دهه 30 پرتاب مي شويد و مجدداً به زمان حال باز ميگرديد. در اين بازي تمامي افراد شخصيت پردازي شده اند و هر شخصيت خصوصياتي منحصر به فرد دارد. اين بازي شامل 20 مرحله است كه هر مرحله از چندين قسمت تشكيل شده است. بعد از تمام كردن اين مراحل، قسمتي از بازي كه در ابتدا خاموش است، روشن مي شود و شما مي توانيد 19 ماموريت ديگر را در قالب راننده و آدمكش انجام دهيد. بسياري از افراد اين بازي را با بازي اي كه تقريبا همزمان با آن وارد بازار شد يعني GTA3 مقايسه مي كنند ولي بايد اعتراف كرد كه اين بازي بعلت برخوردار بودن از داستاني بمراتب بهتر از GTA3 و گرافيكي بالاتر از آن بازي، قابل قياس با آن نمي باشد. مطمئنا افرادي كه هر دو بازي را بازي كرده اند با اين عقيده موافقند. همچنين بنا بر اظهارات Peter Vochozk مديرعامل شركت، اين بازي از لحاظ زماني زودتر از بازي هايي مانند Driver و Hitman كه عده اي آنها را مدلي براي ساخت اين بازي مي دانند، طراحي شده است.
"مافيا" از لحاظ ساختار و وسعت طراحي گرافيكي نيز در سطح بالائي قرار دارد. هنرمندان شركت Illusion براي ساخت اين بازي موتور گــــرافيكي جديـــــدي به نام LS3D را طراحي كرده اند. اين موتور گرافيكي باعث مي شود كه Render نماهاي خارجي با كيفيت بهتر و واقعي تر انجام شود و جزئيات نماهاي داخلي طبيعي تر به نظر برسد. توسط اين موتور گرافيكي خلق افكت هائي از قبيل سايه ها، حركات شخصيتها، جزئيات حركات افراد و حتي مطابق بودن گفتار افراد با حركات لب و دهان آنها پيشرفت قابل ملاحظه اي كرده است. طراحان گرافيكي اين بازي شهري خيالي به نام "بهشت گمشده" (Lost Heaven ) را به وسعت 12 كيلومتر مربع طراحي كرده اند. در اين شهر كه بي شباهت به شهرهاي شيكاگو و نيويورك دهه 1930 نسيت، تـمام امكانات و تجهيزات يك شهر ديده مي شود. چراغ راهنما، پلهاي هوايي، خطوط عابر پياده، مغازه ها، عابرين، اتوبانها، قطار هوائي و برقي، پمب بنزين، بانك و ... از نكات جالب طراحي اين بازي اين است كه شما محدوديتي در انجام كارهاي خود نداريد. بطور مثال مي توانيد هر زمان كه خواستيد بنزين بزنيد، هر ماشيني را كه خواستيد بدزديد، هر كسي را كه دوست داريد بْكشيد، شيشه ها را بشكنيد، تلفن عمومي را از بين ببريد، مردم را از ماشين هاي خود بيرون بكشيد و ماشين آنها را به سرقت ببريد، با پليس وارد جنگ بشويد و حتي مردم عادي و بي گناه را هم وحشيانه از بين ببريد! در اين بازي بيش از 60 اتوموبيل از اتوموبيل هاي متعلق به آن سالهاي آمريكا طراحي شده است كه تمامي آنها خصوصياتي به مانند مدل واقعي خود را دارا هستند. نكته جالب در طراحي اين قسمت اين است كه تصادفاتي كه شما با اين اتوموبيل ها مي كنيد دقيقا روي محل آسيب ديده اثر مي گذارد. به طور مثال اگر شما از جلو و سمت راست به جائي برخورد كنيد اثرات تخريبِ ماشين بيشتر بروي چرخ جلو و سمت راست ديده مي شود. ويژگي ديگر بازي اين است كه دشمنـان شما در اين بازي افرادي هستند هوشمند و خلاق و مانند بسياري از بازي ها منتظر نمي شوند تا شما آنهارا از بين ببريد! بلكه آنها هم به مانند شما مي خواهند كه دشمنشان را از بين ببرند و خود كمترين آسيب را ببينند و اين موجب واقعي تر شدن جنگها مي شود. همچنين از ديگر نكات برجسته بازي مي توان به موسيقي زيبا و صداهاي بسيار واقعي بازي اشاره كرد كه به درستي براي بازي طراحي و ساخته شده اند. در نسخه اوليه اين بازي "امكانات بازي چند نفره" (Multiplayer) وجود ندارد، ولي شركت Illusion به عــلاقه مندان اين بازي وعده داده است كه در نسخه نهايي بازي اين امكان را به بازي اضافه خواهد كرد. امكاناتي از قبيل مسابقات ماشين سواري در شهر، جنگ پليس و گانگستر ها و از بين بردن خانواده هاي مختلف.
جوایز
بهترين بازي سال و بهترين موسيقي در سايتِ Gamespot
جايزه بهترين بازي حادثه اي، بهترين داستان و بهترين موسيقي در سايتِIGN.com
بهترين بازي سال IGDA (سازمان بين المللي توسعه دهندگان بازي هاي كامپيوتري)
بهترين بازي Game Basement
جايزه طلائي مجله PC Format
بهترين بازي The Gamer's Temple
بهترين بازي Pc Zone Uk
جايزه طلائي PC Action
سايت اين بازي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من توي يه قسمت از بازي گير كردم كه يه ساختمونه مثله زندان ميمونه يه زندانه خرابه
نميدنم بايد چيكار كنم از بازي هم نتونستم عكس بگيرم يعني هر كاري كردم نميشه
من توي اين قسمت از بازي به يه جايي ميرسم كه بايد از طريق يك چاه خودم رو به محوطه زندان برسونم وبعدش من وارد ساختمان ميشم همه رو ميكشم و چند تا سگ هم هستند كه ميكشم و وقتي ميخوام از ساختمان خارج شم ميگه يه كاري مونده كه بايد انجام بدم و من ميرم تو ساختمان كه در وسط ساختمان يه راه پله هست كه به يك در منتهي ميشه وقتي ميرسم به اون در اين پيغام رو ميده : (Assassinate the politician from the tower on top of the old prison)
Assassinate به معني كشتن يا ترور كردن
politician سياستمدار يا اهل سياست
from به معنيه : بواسطه
tower به معنيه : برج يا قلعه يا بلند بودن
top به معنيه : نوك
old به معنيه قديمي
prison به معنيه زندان يا مبحس يا حبس
از دوستاني كه ميدونند چيكار بايد بكنمممنون ميشم اگه كمككم كنيد
سلام
من توي يه قسمت از بازي گير كردم كه يه ساختمونه مثله زندان ميمونه يه زندانه خرابه
نميدنم بايد چيكار كنم از بازي هم نتونستم عكس بگيرم يعني هر كاري كردم نميشه
من توي اين قسمت از بازي به يه جايي ميرسم كه بايد از طريق يك چاه خودم رو به محوطه زندان برسونم وبعدش من وارد ساختمان ميشم همه رو ميكشم و چند تا سگ هم هستند كه ميكشم و وقتي ميخوام از ساختمان خارج شم ميگه يه كاري مونده كه بايد انجام بدم و من ميرم تو ساختمان كه در وسط ساختمان يه راه پله هست كه به يك در منتهي ميشه وقتي ميرسم به اون در اين پيغام رو ميده : (Assassinate the politician from the tower on top of the old prison)
Assassinate به معني كشتن يا ترور كردن
politician سياستمدار يا اهل سياست
from به معنيه : بواسطه
tower به معنيه : برج يا قلعه يا بلند بودن
top به معنيه : نوك
old به معنيه قديمي
prison به معنيه زندان يا مبحس يا حبس
از دوستاني كه ميدونند چيكار بايد بكنمممنون ميشم اگه كمككم كنيد
سلام.نوشته شده توسط jak_1300
عرفان جان شما باید بری بالای ساختمون یک جایی هست بالای یک بالکن چیزی شبیه اون یکی داره سخنرانی میکنه با تفنگ دوربین دار اونو بکشی یا همون ترور کنی بعد از ساختمون خارج شی.
سعی کن با همون تیر اول بکشی یا اینکه دیگه فرار نکنه.
اگه فکر نکنم شهردار شهر بود کسی که باید کشته میشدو
سلام من كه صبح جواب دادم چرا پست من نيست !!!نوشته شده توسط jak_1300
![]()
![]()
![]()
اونجا بايد بري شهردار رو ترور كني فكر كنم.
ميري بالاي ساختمون يك جا يك چيزي شبيه بالكن ايناست روبروش يك جايي كه يك مردي مياد سخنراني ميكنه بايد با تفنگ دوربين دارت بكشيش .
سعي كن با همون تير اول بزنيش كه اگه فرار بكنه مرحله رو باختي.
ببين تفنگ دوربين دار از كجا بيارم من ميرم اون بالا ولي بالكن ميريزه پايين سگها حمله ميكنند بهم
پیشی جون شما توی این تاپیک پست دادی .سلام من كه صبح جواب دادم چرا پست من نيست !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابتو توی اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدم.ببين تفنگ دوربين دار از كجا بيارم من ميرم اون بالا ولي بالكن ميريزه پايين سگها حمله ميكنند بهم
توی بازی اسلحه رو به سه صورت می تونی بدست بیاری.نوشته شده توسط jak_1300
اول اینکه بری توی اون خونه ای که بقل رستوران سالیاری هست .یه مرد چاق که اسمش یادم رفته بتو اسلحه میده
توی یکی دوتا از مراحل می فرستنت پیش رفیق های اسلحه فروششون تا از اون ها اسلحه بگیری.
سوم اینکه اسلحه رو از روی زمین برداری.
من فکر می کنم باید اولی باشه .یعنی باید بری پیش اون مرد چاقه از اون اسلحه بگیری.
شاید هم اسلحه رو روی همون بالکن برات گذاشته باشن.
ببین فکر میکنم اشتباه میری یعنی به طبقه ی اخر ساختمون نمیرسی.اون بالکنی که مد نظر ما هست اخرین طبقه هست نزدیکش هم یه خلاف کار با شات گان وایستاده .وقتی هم در بالکن رو باز کنی بازی اتو ماتیک سیو میشه.
رو به روی بالکنه هم یه دریاچه هست که اون طرفش اون شهرداره وایستاده.
حق داری مرحله ی پیچ در پیچیه . باید حواست باشه که یه موقع در یا راهی رو جا نندازی چون ممکن همون راه منتهی بشه به طبقه ی اخر.
موفق باشی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)