تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 43 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 430

نام تاپيک: Dark Souls

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

منم الان رفتم undead parish ... اسلحه ی drake's sword هم آزاد شد! یکدفعه ای چقد آسون شد بازی!!! قدرتش 200 هست!!! همه دشمنا با یک ضرب می میرن...
    فقط این جا موندم چیکار کنم... برم از اون سمت که ساختمون هست یا از زیر زمین برم توی darkroot garden ؟ فکر کنم ساختمون خیلی سخت باشه واسه لول من خوب نیست... اون پایین باید چیکار کنم؟ یک دری هست که قفله و یک الماسی روشه... پشت دیوار هم bonfire هست و نمی دونم چطوری بهش برسم!!!
    راستی الان لولم 23 هست... خوبه واسه این جای بازی یا کمه؟؟/

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

منم الان رفتم undead parish ... اسلحه ی drake's sword هم آزاد شد! یکدفعه ای چقد آسون شد بازی!!! قدرتش 200 هست!!! همه دشمنا با یک ضرب می میرن...
    فقط این جا موندم چیکار کنم... برم از اون سمت که ساختمون هست یا از زیر زمین برم توی darkroot garden ؟ فکر کنم ساختمون خیلی سخت باشه واسه لول من خوب نیست... اون پایین باید چیکار کنم؟ یک دری هست که قفله و یک الماسی روشه... پشت دیوار هم bonfire هست و نمی دونم چطوری بهش برسم!!!
    راستی الان لولم 23 هست... خوبه واسه این جای بازی یا کمه؟؟/
    ناقوس اول رو زدی ؟
    اگه نزدی و منظورت از ساختمون همون کلیساست که باید بری توی کلیسا ، ناقوس اونجاست .
    اگه زدی هم که برو Darkroot garden اون در رو من باز نکردم و نمیدونم پشتش چیه ولی واسه باز کردنش باید کلیدشو از آهنگر بخری که قیمتش بالاست و 20000 روح می خواد .
    ولی همون وارد Darkroot garden که شدی ، درخت اول رو که کشتی بعدش یه جا یه راهی سمت راستت هست که به Darkroot Basin میرسه که بعد از کامل کردن Darkroot garden و کشتن اون پروانه که غولشه حتما اینجا برو که چیزهای خیلی بدرد بخوری توشه .
    واسه اون bonfire هم باید با یه ضربه شمشیر دیوار جلوشو خراب کنی .
    البته توی Darkroot Basin هم یدونه هست که با کشتن فقط یه سرباز بهش میرسی.
    آهان راستی از drake's sword هم خیلی خوشحال نباش ، جلوتر بازی دوباره سخت میشه و دیگه این شمشیر مثل قبل با یه ضربه نمیکشه و اتفاقا اگه نداشته باشیش اصلا فکر نکنم بتونی بری جلو .
    من یه شمشیر گرفتم که قدرتش 2 برابر drake's sword هست ولی قدرت بدنی 50 می خواد و ماله من 20 ه

3. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خب من به ناقوس اول رسیدم و از اونجایی که این بازی از اون بازیاست که باید از اطلاعاتش رو با بقیه به اشتراک بذاری اینا رو مینویسم شاید به درد کسی خورد . اینا همش تجربیات شخصیمه :
    ( به ترتیب هستن و اونایی که قرمزن یعنی من نتونسم انجام بدم ) :

1 - بازی رو با Sorcerer و قابلیت master key شروع کردم که فکر کنم بهترین حالت همین باشه .

2 - همون اولای بازی قبل از اینکه برای بار دوم به جنگ اژدهای سبز بری یه دو راهی هست که سمت چپش بن بسته و یه اسکلت بالای پله هاست ولی پله ها شکستن و نمیشه بهش رسید اگه کسی تونست بهش برسه به ما هم بگه بدونیم .

4 - وقتی به Firelink Shrine رسیدید به سمت بالای کوهستان برید که چند تا سرباز باهاتون میجنگن و یکی هم از بالا آتش پرت میکنه . این بهترین راهه .

5 - اگه به مسیری که گفتم برید به Undead Burg می رسید جلوتر که برید یه جایی هست که از روی یه پل باریک میگذرید و از بالا 2 نفر هستن که آتش میریزن روی سرت و دقیقا بعد از اونجا یه کلبه هست که با قابلیت Master Key باز میشه بعد که از پله ها میرید پایین و دو سه تا سربازی که هستن رو میکشید دو تا راه دارید ، سمت چپ که مسیر اصلیه و به غول میرسه ولی سمت راست که پله میخوره و میره پایین یک شوالیه ایستاده که کشتنش سخته ولی اگه بکشیدش یه حلقه و یه شمشیر خیلی خیلی قدرتمند گیرتون میاد که قدرتش 205 هست ولی اگه باهاش نجنگین هم بعدا میشه یه شمشیر دیگه با قابلیت 200 و با روش راحت تر بدست اورد .

6 - همون مسیر سمت چپ که توی شماره قبلی گفتم میرسه به یه راهروی مارپیچ که اگه Master Key باشید میتونید به سمت پایین هم برید و اونجا یک غول فلزی هست که من نتونستم بکشمش و نمیدونم که با کشتنش چه اتفاقی میفته ( شاید بعدا برگشتم کشتمش ) اگه کشتینش بگید چی میشه !

7 - برای مبارزه با Taurus Deamon می تونید همون شیوه ی اژدهای سبز و پیاده کنید ، یعنی برید بالا و بپرید روی سرش .

8 - (خیلی مهم) توی دو راهی که سمت چپش به اژدهای قرمز میرسه اول برید سمت راست و با اون کسی که اونجاست 2 بار صحبت کنید تا یه چیزی به شما بده که خیلی خیلی خیلی بدرد میخوره .

9 - از دست اژدهای قرمز که فرار کردید و به پایین رفتید و به زیر پل رسیدید می بینید که دم اژدها معلومه و داره روی هوا تکون میخوره با تیرکمون ساده و تیرهای بلند حدودا 20 - 30 بار که به دمش بزنید اون شمشیره که گفتم 200 تا قدرتشه رو بدست میارید . (اگه تیر و کمون ندارید از فروشنده بخرید)

10 - دقیقا قبل از Undead Parish یه راه پله مارپیچ هست که به یدونه دیگه از اون شوالیه ها میرسه . میگن اگه بکشیدش از بالای برج میتونید اژدهای قرمز رو هم بکشید ولی نمیدونم چرا نتونستم اینبار شوالیه رو بکشم ! حرکاتش خفن تره انگار .

11 - این واسه کسایی که با زحمت تونستن به نیمه های Undead Parish برسن : یه جایی میرسید که یه دو راهیه و راه سمت چپ دقیقا میره پشت همون دروازه ای که بسته شده . اون راهو نرید و مستقیم برید و سه نفری که هستن رو بکشید و بپیچید سمت راست تا یه Bone fire و آهنگر رو پیدا کنید و بعد برگردید و اون راهو امتحان کنید .

12 - اون چیزی که توی شماره 8 پیدا کردید و گفتم خیلی مهمه در مبارزه با غول این مرحله به درد میخوره . شما میتونید اون شخصی که دیدید رو احضار کنید تا در مبارزه کمکتون کنه و باید بگم که بدونه اون مبارزه خیلی سخته .

خب ... ناقوس اول هم که دقیقا بعد از کشتن همین غوله ( که البته دو نفرن )
    ادامش ( از ناقوس اول تا ناقوس دوم ) :

13 - برای رسیدن با ناقوس دوم باید برید به اون قسمت که بعد از کشتن Taurus deamon کشتین . اگه یادتون باشه دو راه بود که چپی می خورد به اژداها و راستی به اون شوالیه که دوستتون بود و لی دری که روبروش بود قفل بود . اونجا حالا باز میشه و میخوره به ناقوس دوم .

14 - فعلا بی خیال ناقوس دوم بشید . برید اون راه روبروی آهنگر رو برید تا به Darkroot garden برسید . بعد از تمام کردن این قسمت به سمت Darkroot Basin برید و Bonefire اونجا رو روشن کنید بعد اونجا رو هم که تموم کردید بر گردید به راه پله مارپیچ قبل از Undead parish که یه شوالیه سیاه داشت . اونو بکشید و بعدش از اون بالا میتونید اژدها رو ببینید . اگه Drake sword رو ازش گرفتید یا تیر با تیرکمون بهش بزنید تا بمیره و 10000 تا روح بگیرید .

15 - حالا دیگه برید سمت ناقوس دوم . وقتی به Deapth رسیدید خیلی دقت کنید چون یه جاهایی هست که زمین کنده شده و محل فاضلابه ( مثل همین چاله هایی که توی خیابونای تهران هست ) ، مواظب باشید که نرید توش چون اگه بیفتید پایین میرید به پایین ترین قسمت فاضلاب که اونجا پر از قورباغه ست . این قورباغه ها ضعیفن و با یه ضربه میمیرن و یا نوع حمله هم بیشتر ندارن ولی دقیقا بدترین دشمنهای شما هستن . اونا یه گاز سمی ترشح میکنن که اگه به شما بخوره میمیرید و نفرین میشید و خونتون نصف میشه و بازم اگه تکرار بشه خونتون 1/4 میشه و به همین ترتیب . ولی اگه بکشیدشون آخرش به یه حلقه ی خیلی مفید دست پیدا میکنید که اگه داشته باشیدش با کشتن هر دشمن خون میگیرید .

16 - در مبارزه با اژدها توی فاضلاب اول دمشو بزنید تا قطع بشه و یه شمشیر فوق العاده قدرتمند بهتون بده .

17 - یه جایی میرید به اسم Blight town که ناقوس دوم بعد از همین مرحله ست . یعنی اعصاب خرد کن ترین قسمت بازی همین قسمته . بدون یه شمشیر با قدرت بالای 200 نرید اونجا که عذابه .

18 - پایین Blight town به مرداب سمی میرسید . فقط یه چیزی بگم ، فکر گشت و گذار در مرداب رو حداقل تا قبل از پیدا کردن Bonefire کلا از سرتون بیرون کنید. برای پیدا کردن Bonefire وقتی به مرداب رسیدید در حالتی که پشتتون همون پلکان چوبیه که ازش اومدید به سمت راست برید تا به دیوار برسید ، بعد راست دیوار رو بگیرید تا به تونل برسید . Bonefire توی تونله . اگه مسموم هم باشید Bonefire مسمومیت رو رفع میکنه .

19 - بعد از ناقوس دوم چند پله برید پایین و دیوار رو خراب کنید تا یه Bonefire ببینید و یه نفر که باهاش صحبت کنید ( نزنیدش که دردسر میشه ، فقط صحبت کنید ) . اما بعدش دیگه بقیه پله ها رو پایین نرید چون اون پایین به معنای واقعی جهنمه برگردید برید بالا و به سمت اون دری که توی Undead parish باز شده که خودش توی دموی ناقوس دوم نشون میده که کدوم دره .

خب اینم از ناقوس دوم . این هشدار رو بدم که غول این ناقوس بعد از اون 2 تا غول ناقوس اول به نظرم سخت ترین قول بازیه .
    Last edited by Alireza.M67; 20-10-2011 at 22:14.

5. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

این ناقوس اول کجاست؟همون تو کلیسا که یک مرد دراز هست که کلی undead کنارش هستن و همه با هم به طرفت یورش می برن؟ اون جارو که نمیشه رد کرد!! خیلی سخته!! الان لولم 24 هست... خوبه ؟ یا واسه اون جا کمه؟

این عکس واکترو گیم اسپاته...این جا فکر کنم لولش 70 ، 80 باشه... پس این جا خیلی زوده؟ آخه جای دیگه ای هم نمونده! کجا برم؟ (اون غول پروانه رو هم کشتم...)
    راستی من از زیر اژدها رد شدم ، اژدها رفت!!! دیگه نمی تونم بکشمش؟ 10000 تا روح پرید؟ :(

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این ناقوس اول کجاست؟همون تو کلیسا که یک مرد دراز هست که کلی undead کنارش هستن و همه با هم به طرفت یورش می برن؟ اون جارو که نمیشه رد کرد!! خیلی سخته!! الان لولم 24 هست... خوبه ؟ یا واسه اون جا کمه؟

این عکس واکترو گیم اسپاته...این جا فکر کنم لولش 70 ، 80 باشه... پس این جا خیلی زوده؟ آخه جای دیگه ای هم نمونده! کجا برم؟ (اون غول پروانه رو هم کشتم...)
    راستی من از زیر اژدها رد شدم ، اژدها رفت!!! دیگه نمی تونم بکشمش؟ 10000 تا روح پرید؟ :(
    نه بابا منم لولم همون حدود 20 بود که ردش کردم .
    اتفاقا کشتن اون یارو خیلی آسونه .
    ببین شما اول برو اونجا و سریع برگرد تا اون دشمانای دیگه بیان دنبالت بعد یکی یکی بکششون بعد برگرد برو سراغ اون جاوگره که کشتنش خیلی راحت تر از اونیه که فکر میکنی .
    بعد برو سمت چپ و یه دیوار چوبی هست که خرابش میکنی و میری بالا و یه نفرو نجات میدی و بر میگردی و ایندفعه میری سمت راست و میری بالا تا به غول برسی .
    یه نصیحت میکنم ، برای مبارزه با غول Human باش و قبل از اینکه از در نورانی رد بشی ازت میپرسه که می خوای اون رفیقت رو احضار کنی یا نه که تو این کارو بکن تا کمکت کنه .

مگه اژدها میره ؟ نمیدونم والا فکر نکنم تا بکشیش بره !

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

این همه سیو هم نمیشه؟؟ ای بابا!! نمیشه ردش کرد این طوری که! آدم تا به این جادوگره میرسه 3 تا اون استوس فلنک (همون معجون خون... ) اش رو می خوره! با 2 تا چطوری برم باس کشی؟؟؟
    humanity از کجا بیارم؟ باز تو این عکس گیم اسپات 16 تا humanity داشت... من زور می زنم 1 کی به زور می گیرم ، اونم میمیرم بعدش نمیشه کاری کرد!!
    اژدها هم میره... اگه از دروازه رد شی! ایکاش این کارو نمی کردم! خریت کردم 10000 تا پرید!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این همه سیو هم نمیشه؟؟ ای بابا!! نمیشه ردش کرد این طوری که! آدم تا به این جادوگره میرسه 3 تا اون استوس فلنک (همون معجون خون... ) اش رو می خوره! با 2 تا چطوری برم باس کشی؟؟؟
    humanity از کجا بیارم؟ باز تو این عکس گیم اسپات 16 تا humanity داشت... من زور می زنم 1 کی به زور می گیرم ، اونم میمیرم بعدش نمیشه کاری کرد!!
    اژدها هم میره... اگه از دروازه رد شی! ایکاش این کارو نمی کردم! خریت کردم 10000 تا پرید!
    بابا اون قسمتش که خیلی سادست ، من نمیدونم مشکلت دقیقا چیه ؟ مگه Drakes Sword نداری ؟
    تمام دشمنا که با یه ضربه میمیرن ، اون جادوگره هم که نهایتا با 4 - 5 تا ضربه میمیره و اگه بکشیش دیگه نمیاد ، یعنی میتونی وقتی کشتیش برگردی معجون خون بگیری و دوباره بری .
    اگر humanity هم می خوای بعد از کشتن جادوگر برو به راهروی چپ ، دقیقا در انتهای راهرو یه بشکه هست که توش یه جسده ، بشکه رو بزن و humanity بگیر .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

ناقوس اول رو به صدا در آوردم... توی گیم اسپات نوشته همین جا بمونید چند تا سنگ ضد طلسم شدن رو بخرید بعدا بدردتون می خوره... 3000 تا هست هر کدوم... یکم همین جا می مونم دو سه تا دیگه هم بگیرم ، دو سه تا لول دیگه هم بگیرم ، هیومنیتی هم بگیرم ، بعدش برم جلوتر...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

وای این Sen's Fortress دیگه خیلی سخته !!!!
    50 بار توش مردم ولی هنوز نتونستم به BonFire برسم .
    دشمنایی که توشن خیلی قوین ، 4 تا ضربه با Drake Sword که دو بارم آپگریدش کردم و قدرتش 240 هست باید بزنی تا بمیرن .
    تازه این یه قسمتشه ، اینجا پر از تله ست ، رد کردن همینا ، داستانیه واسه خودش .

12. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir.prs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    every where

پيش فرض

گرافیکش این جوریه ؟ ؟؟؟
    خوب شد نگرفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •