سلام
بگس چه خبر از -- 3.60 ؟
سلام
بگس چه خبر از -- 3.60 ؟
سلام - من قبلا دانگل داشتم که بعضی از این بازی های جدید مثل deadspace2 رو اجرا نمی کرد- طبق راهنمایی صفحه اول شما Kmeaw3.5 رو نصب کردم .حالا بیشتر بازیهایی رو که قبلا اجرا نمی کرد ، الان اجرا می کنه ولی بعضی از بازیهای قبلیمون که با Jailbreak اجرا می کرد دیگه اجرا نمیکنه. باید چیکار کنم ؟ ممکنه آپدیتی یا ترفندی لازم داشته باشه؟ لطفا راهنمایی کنید.
هیچی
اون بازی ها که اجرا نمیشه به خاطر اینه که فایلهاشون دستکاری شده و شما باید دوباره این بازیهارو مخصوص این -- جدیده دستگاهتون تهیه کنید
MULTIMAN 2.00
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
There is never going to be a CFW 3.60سلام
بگس چه خبر از -- 3.60 ؟
According to hackinblack (or Waninkoko) on his Twitter, there will never be a 3.60 CFW. Sad news for people who updated.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض سلام و خسته نباشید من ps3 -- کردم همطور که فرموده بودید اکثر بازی ها رو اجرا میکنه اما توی black ops ارور میده و میگه شما نمی تونید از بازیهای چند قسمتی استفاده کنید
jiiin داداش باید bdemu فایل , multie man رو نصب کنی newsinside.org
سلام آموزش کپی کردن بازی از روی فلش به هارد ps3 رو می خواستم قبلا دستگاه رو -- کردم
یه پوشه تویه هارد جانبی یا همون به قول شما فلش میسازی به نام GAMEZ بعد از اینکه بازی رو توی اون پوشه کپی کردی فلش رو به کنسول وصل میکنی،وارد منیجرت میشی و روی بازی که میخوای کپی دایره رو میزنی تا بازی رو دستگاه کپی بشه.........
همه اینکارارو انجام دادم کپی کردم دو تا فایل تو جیا منیجرم اومد به این اسم PS3_GAME , PS3_UPDATE رو هر کدوم که انتخاب میکنم میاد بیرون از منیجر بعد وقتی رو app_home میرم بازی اجرا نمیشه و ارور میده!!!!!!!(باید یه دیسک اورجینال تو دستگاه باشه؟)
Last edited by jookerr; 18-05-2011 at 07:42.
منظورت رو کامل نفهمیدم،ولی برای اجرای بازیها باید حتما یه دیسک اورجینال توی دستگاه باشه و دستگاه گول بخوره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)