تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 16 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 155

نام تاپيک: Total War: Shogun 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کسی می تونه بازی رو بذاره رو legendary انوقت با oda بیشتر از دو turn بره؟
    من هر کاری می کنم نمیشه.
    به این میگن یک استراتژی Challenge

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

واقعا عجیبه ها
    این ارتشی که از شوگان محافظت می کنه فوق العاده از لحاظ تجربه بالاست و خیلی قویه
    من روی درجه سختی نرمال 8000 نیرو ساختم در چهار گروه مختلف یعنی هر گروه شامل 2000 نیرو تا برسم
    حالا وقتی اینقدر قوی میشی تمامی کلن ها باهات دشمن میشن حتی صمیمی ترین دوستات خلاصه تا برسم کیوتو از این 8000 تا تنها 3800 تا موندن !!
    خدارو شکر فرمانده ام Base Command بالا بود واگرنه نابود میشدم
    آره کاملا تایید میشه! وقتی به نزدیکیهای کیوتو میرسی همه باهم بر علیه تون متحد میشن و حتی بهترین متحداتون پشتتون رو خالی میکنند.
    من بازی رو با date انجام دادم، هم اینکه از نظر موقعیت جغرافیایی از بقیه کلن ها بهتر هستند و هم اینکه بطور کل از قوانین بوشیدو پیروی میکنند و جنگاورهای بینظیری هستند.

به نظر من هر چی رو به جلو میریم سری total war هی داره مسخره میشه و اصلا حال نمیده
    نه اصلا این جور نیست دوست عزیز
    بنظرم یکی از دلایلی که شما دارید این حرف رو میزنید بخاطر اینه که از نسخه امپایر بازی گستردگی بسیار زیادی پیدا کرده و خیلی به نسبت نسخه های قبلیش پیچی ده تر شده، البته من خودم به شخصه از نبردهای با تفنگ خوشم نمیاد و بخاطر همینه که واقعا عاشق شوگان هستم.
    بازی واقعا چیزی فراتر از بازی هست! نبوغ و دقت و ذوق بالای سازنده ها در بازی موج میزنه
    من از اولین نسخه که شوگان توتال وا نام داشت تا همین نسخه همه رو بازی کردم، خوشحالم که شوگان از اون بازیهایی در اومد که نمیشه گفت فلان نسخه ازش سرتر بود،چون این بازی از هرلحاظ پرفکت و بینقصه
    البته ناگفته نماند که ممکنه بعضی بازیکنها یه نسخه خاص رو بخاطر علاقه شون به وقایع تاریخی اون موقع بیشتر دوست داشته باشن.مثلا خود من علاقه زیادی به پک جنگهای صلیبی دارم ولی شوگان واقعا بینظیره
    از اون بازیهاییه که وقتی شب نشستی پاش با نور خورشید که از پنجره وارد اتاقت میشه میفهمی که صبح شده
    سری بازیهای توتال وار علاوه بر اینکه بازی هستند، یک انسایکلوپدیا و گذری واقعی بر وقایع تاریخی جهان هستند که با قرار دادن بازیکن در موقعیتهای واقعی که سالها پیش برای پادشاهان و فرماندهان بزرگ پیش اومده به اونها اجازه تغییر تاریخ و حس یک فرمانده بزرگ،چه در میدان جنگ و چه در روابط سیاسی و اقتصادی رو میده.
    Last edited by korokodil_avareh; 07-05-2011 at 20:36.

3. 4 کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی می تونه بازی رو بذاره رو legendary انوقت با oda بیشتر از دو turn بره؟
    من هر کاری می کنم نمیشه.
    به این میگن یک استراتژی Challenge
    نگو نگو این ایماگاوا پدر آدمو درمیاره
    به نظر من بهترین کار اینه که نیروهارو سریع در پایتخت مستقر کنی اون ربل هارو نزن
    بعد بشین نیرو بساز
    اگه بتونی سایتو رو بگیری کارت آسون تره میشه البته روی درجه Legendary این دوتا متحد شده میان سراغت
    به نظر من بهترین کار همونه که بازی رو دفاعی شروع کنی

نه اصلا این جور نیست دوست عزیز
    بنظرم یکی از دلایلی که شما دارید این حرف رو میزنید بخاطر اینه که از نسخه امپایر بازی گستردگی بسیار زیادی پیدا کرده و خیلی به نسبت نسخه های قبلیش پیچی ده تر شده، البته من خودم به شخصه از نبردهای با تفنگ خوشم نمیاد و بخاطر همینه که واقعا عاشق شوگان هستم.
    بازی واقعا چیزی فراتر از بازی هست! نبوغ و دقت و ذوق بالای سازنده ها در بازی موج میزنه
    من از اولین نسخه که شوگان توتال وا نام داشت تا همین نسخه همه رو بازی کردم، خوشحالم که شوگان از اون بازیهایی در اومد که نمیشه گفت فلان نسخه ازش سرتر بود،چون این بازی از هرلحاظ پرفکت و بینقصه
    البته ناگفته نماند که ممکنه بعضی بازیکنها یه نسخه خاص رو بخاطر علاقه شون به وقایع تاریخی اون موقع بیشتر دوست داشته باشن.مثلا خود من علاقه زیادی به پک جنگهای صلیبی دارم ولی شوگان واقعا بینظیره
    از اون بازیهاییه که وقتی شب نشستی پاش با نور خورشید که از پنجره وارد اتاقت میشه میفهمی که صبح شده
    سری بازیهای توتال وار علاوه بر اینکه بازی هستند، یک انسایکلوپدیا و گذری واقعی بر وقایع تاریخی جهان هستند که با قرار دادن بازیکن در موقعیتهای واقعی که سالها پیش برای پادشاهان و فرماندهان بزرگ پیش اومده به اونها اجازه تغییر تاریخ و حس یک فرمانده بزرگ،چه در میدان جنگ و چه در روابط سیاسی و اقتصادی رو میده.
    کاملا موافقم شوگان ۲ توتال وار بهترین بازی این سریه
    اینم درسته که هر کس از یک دوره تاریخی و از حال هواش خوشش میاد
    من الان 3 شبه می شینم پای شوگان صبح با صدای اذان می فهمم چقدر نشستم
    دیشب از ساعت 10 شب تا 7 صبح با شیمازو رفتم که خیلی خیلی حال داد

5. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببینم مثل قبلی ها (قبل ناپلئون) پول دراوردن سخته ؟؟؟
    من سر این پول دراوردن خیلی اعصابم خورد میشد

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

به نظر من هر چی رو به جلو میریم سری total war هی داره مسخره میشه و اصلا حال نمیده
    من نسخه های قبلی رو بازی نکردم ولی این نسخه به نظرم عالیه ..........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نگو نگو این ایماگاوا پدر آدمو درمیاره
    به نظر من بهترین کار اینه که نیروهارو سریع در پایتخت مستقر کنی اون ربل هارو نزن
    بعد بشین نیرو بساز
    اگه بتونی سایتو رو بگیری کارت آسون تره میشه البته روی درجه Legendary این دوتا متحد شده میان سراغت
    به نظر من بهترین کار همونه که بازی رو دفاعی شروع کنی

اگه دقت کرده باشی رو Normal بعد از اولین ترن سایتو حمله می کنه در حد محاصره ولی رو legendry سایتو حمله می کنه به قصد گرفتن، از اونورم Tukugawa کمکش می کنه ، باز از اینورم چاره ای نداری جز اینکه با جون و دل شکست و بپذیری.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه چیز این بازی که خیلی منو مجذوب کرده این که مثله قانون جنگل می مونه تا موقعی که ضعیفی همه بهت حمله می کنن وقتی هم که بخوای ضرنگ بازی در بیاری همه علیه ات توطئه می کنن.

10. این کاربر از lordcena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببین من اودا بازی کردم روی Very Hard
    واقعا سخت یعنی میتونم بگم نفس گیر بود
    به نظر من اودا و توکوگاوا سخت ترین playthrough رو دارن
    چون محل شروع کمپین هم سخته و با ریسورس های اصلی فاصله وجود داره
    بازم میگم باید دفاعی کار کرد تنها روش شکست دادن نیروها همینه اگه یکی بتونه یه ارتش کامل از یاری و کاندار آشیگارو بسازه میتونه مقاومت کنه چرا که موقع دفاع کارتون آسون تره و ژنرالتون بیشتر تجربه می گیره تا لول آپ بشه که خیلی خیلی تاثیر داره
    من بدترین سورپرایزی که داشتم و شکست هم خوردم جنگی بود که با تاکدا شینگن داشتم !!
    یه دفعه مثل اجل معلق پیداش شد با کلی نیرو که نتونستم کاری بکنم اما بعدا انتقام شکستو گرفتم
    خدمت اون دوستانی که امپایر و ناپلئون رو دیدن و خوششون نیومده باید توضیحی بدم لطفا خوب توجه کنید :

دقیقا قبل از عرضه Empire نسخه مدیوال 2 توتال وار اومد که بعد ها بسته الحاقی کینگدومزش خیلی غوغا کرد مطمئنا خودتون میدونید
    من روم توتال وار رو بازی کردم + بسته های الحاقیش Barbarian Invation و آلکساندر
    الانم ایمیج هاشو دارم داخل کامپیوتر واقعا فوق العاده بود و اگه برید سایت های مختلف رو ببینید نمره بالای 9
    کلا خیلی از گیمرها با این نسخه خاطره ها داشتن
    بعدش نوبت نسخه معروف مدیوال 2 توتال وار بود که اینم خیلی طرفدار داشت و خیلی ها ازش خوششون اومد
    بسته الحاقی کینگدومز نهایت خوشحالی برای گیمرها بود و به شخصه فوق العاده بود
    تا مدیوال 2 توتال اداره امپراطوری خیلی آسون بود ( نسخه به نسخه های بعدی ) منظورم اینه که المان های تاثیر گذار بر روی بازی کم بود
    CA سازنده بازی اومد در امپایر توتال وار جزئیات رو اضافه کرد . جزئیاتی از قبیل داستانی گرافیک گیم پلی حرکت بر روی رادار مپ نبرد در روی زمین و برای اولین بار نبردهای دریایی
    میشه گفت بیش از 2000 قابلیت و تغییر کوچیک و بزرگ به بازی اضافه شد که برای خیلی ها ارتباط برقرار کردن باهاش سخت بود
    اما خیلی از همین گیمرها با 10 ساعت بازی کردن بازی رو گرفتن تو دستشون و باهاش ارتباط برقرار کردن و نظرشو عوض شد
    امپایر بازی خوبی بود یعنی اون هم یک شاهکار به تمام معنا بود
    در امپایر اداره یک حکومت انتخاب وزیر و وزرا تغییر حکومت و کلی کارهای دیگه هر کدوم به صدها کار جزئی تقسیم می شدن ساعت ها گیمر رو سرگرم می کردن
    اما بزرگ ترین انتقادی که از امپایر شد باگ های زیاد بازی بود
    کلی باگ گرافیکی بود حتی باگ صدا هم بود مثلا صدای کانون ها شنیده نمیشد که نیاز بود شما پچ نصب کنید
    CA اومد در ناپلئون 90 درصد باگ هارو رفع کرد در واقع ناپلئون زیبایی و لذت امپایر + امتیاز باگ دار نبودن رو داشت که خیلی ازش استقبال شد اما از ناپلئون هم انتقاد کردن چرا که کوتاه بود و نمی تونست گیمرهای مستاق رو تازه با رفع شدن باگ ها تشنه سبک جدید توتال وار بودن سیراب کنه
    برای همین همه منتظر نسخه بعدی بودن CA همه رو غافلگیر کرد و رفت به قرن 16 زمان ژاپن باستان
    کلن هایی بودن که رهبری داشتن و با هم دیگه می جنگیدن
    شوگان 2 توتال وار با داستان فوق العاده قوی + امکانات بی نظیر از جمله دائره المعارف اختصاصی که در داخل و خارج بازی میتونید بهش دسترسی پیدا کنید که همه چیز بازی رو به شما میگه و همه مدل اطلاعات به شکلی قشنگ با تصاویر جمع آوری شده حتی میتونه شما از نظر اطلاعات تاریخی هم سیراب بکنه + رفع شدن تمام باگ های قبلی + گیم پلی فوق العاده روان و زیبا + جنگ های مدرن و واقعی و برای اولین بار در تاریخ بازی های استراتژیکی بصورت 3 بعدی + صدها چیز دیگه یک گیمر اصیل سری توتال وار میتونه در اولین نگاه اون هارو ببینه باعث شد این بازی بهترین توتال تاریخ رقم بخوره
    با این وجود خیلی از کاربرها به بازی ایراداتی داشتن از جمله باگ های دیگه که CA یک اشتباهو دوبار تکرار نکرد و به قول خودشون سه هفته تمام پس از عرضه بازی شب و روز کار کردن تا پچی درست کنند که شوگان رو به یک بازی بی نهایت تبدیل کنه من لینک جزئیات پچ رو گذاشتم براتون
    شما اول برید شوگان 2 رو بازی کنید بازم میگم فقط بازی کنید شکست بخورید هم اشکال نداره فقط با جو بازی آشنا بشید ( حدود 5 ساعت گیم پلی ) بعدش به همین لینکی که دادم و اونجا جزئیات پچی روز دوشنبه رو هم بخونید
    من دقیق نمیدونم اما حدود 1000 قابلیت و فیکس مثبت به بازی اضافه خواهد شد که تاثیر گیم پلی رو صد درصد می کنه
    یعنی در یک کلام این بازی فوق العاده میشه

خودتون هم بهتر میدونید من بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم چون با نوشتن نمیشه عمق زیبایی بازی رو شرح داد شما نیاز دارید که بازی کنید بعدش همه چیز دستگیرتون میشه

12. 7 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

ویرایش شد.............
    Last edited by molaali; 08-05-2011 at 19:49.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام به نظرتون بهترين فكشن كدومه ؟ كدوم از همه سختتره ؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •