ممنون
ولی خب بازم نمیشه... پیش بقیه هم رفتم ، کل روستا رو هم چک کرم ، ده باری هم بازی کردم ولی نشد...
ممنون
ولی خب بازم نمیشه... پیش بقیه هم رفتم ، کل روستا رو هم چک کرم ، ده باری هم بازی کردم ولی نشد...
سلام به همه دوستان
واقعیت منم به همین مشکل برخوردم و چون سبک بازیش رو دوست دارم گیر دادم که تمومش کنم
منم به قول دوست عزیز mobinoo چک کردم و هر کار میکنم لول رو تموم نمیکنه و میگه برج باید پاکسازی بشه
تو انجمن های خارجی هم سرچ زدم و که هر کسی که حرفی زده بود
یکی میگفت از باگ بازی هست-من ویدئو کلیپی رو گرفتم از نت که بصورت انلاین بازی میکردن ولی تو همون مرحله ولی تایم که گرفتم دیدم 2-3 دقیقه ای باید مرحله رو تموم کرد یعنی سریع کار کرد
جالب اینجاس که یکی از انجمنهای خارجی میگفتند که باید قوانین یا همون rule که تو بازی گفته میشه رو رعایت کنی
ولی من که هنوز نتونستم مرحله رو رد کنم حتی سرچ زدم patch واسش نبود
اگه کسی این مرحله رو بازی کرده راهنمایی کنه که چیکار کنیم
روز 8 قسمت پاکسازی برج در حال سوختن بالاتر از سطح روستا
خوب اگر این نشده یه نسخه دیگه تهیه کن ببین درست میشه یا نه؟
ولی اگر اینکار ها رو کردی نشده اونجا تیم های شما هم هستن اونا پیش شما هستن؟! اگر نیستن برو پیش اونا و اگر باز هم نشد اون مرحله رو دوباره برو ببین درست میشه چون یکی از مشکلات این بازی باگ هسته! ولی خوب گفتن دارن یه پچ جدید میدن این موارد درست میشه.
کلا این مرحله قلق داره ولی چطوری نمیدونم
از باگ بازی شاید باشه چون در بازی انلاین و همین مرحله،بازی کامل رد میشه
یک نفر ت وصفحه قبلی ادعا کرد بازی رو رد کرده ولی خبری ازش نشده خصوصی بهش میگم ببینم چیزی یادش هست
والا من با کنسول بازی می کنم... پچ مچ که بیخیالشم...
تیم هم اونجا مثل ماست ایستادن و حرمت نمی کنن...
دوباره هم که چی بگم... سی باری رفتم
حتی یک بار یکدونه شلیک هم نکردم...
ولی نمیشه که نمیشه...
از این باگ هایی هست که نمیشه کاریش کرد... آخرای بازی هم هستش...
سلام دوست عزيز من اين بازي رو نصب كردم ولي موقع اجرا پيغام خطا ميده كه فايل xlive.dll رو پيدا نكرد و يا نصب نشده و بازي رو اجرا نمي كنه.
خدايي خيلي حالم گرفته كمكم كنيد ممنون ميشم
دوستان ایا تراینری واسه این بازی هست که کار کنه؟!
اقا كسي نيست جوابي به ما بده تو اين تاپيك:
بابا حالا به هر بدبختي بود ما اين بازي رو اجرا كرديم ولي حالا نمي دونم چرا مراحل بازي رو ذخيره نمي كنه و هر باري كه از بازي مي ام بيرون دوباره از اول شروع مي شه.
خداوكيلي يكي به ما كمك كنه. بايد چيكار كرد دارم ديونه مي شم
دوست عزیز من این بازی رو ندارم ولی اگه فایل xlive.dll رو نداری یا خطای این فایل رو میگیره باید برنامه ی GFWL رو نصب کنی(چون بعضی بازیها با استفاده از برنامه یGAME FOR WINDOWS LIVE پروفایل و سیو میسازن)
بازی رو نصب کردم.
کرک رو کپی کردم.
این ارر میاد:
توی سیستم 32 هم کپی کردم درست نشد.
کسی میدونه مشکل چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)