منم تایید می کنم
واسه منم 5 تا دی وی دی شد !
منم تایید می کنم
واسه منم 5 تا دی وی دی شد !
اكي حالا همه مي خواين بگين 5 تا مي شه؟
اره اگه از درايو ريكاوري بك اپ بگيرين مي شه 5 تا دي وي دي و اگه از كل سيستم بك اپ بگيرين مي شه 11 تا دي وي دي!
دوستان یه سوال :
من چرا نمی تونم فرکانس صفحه نمایشم رو تغییر بدم ؟
الان فرکانسش روی 60 هرتز هست !
ممکنه به خاطر نصب نکردن کارت گرافیک باشه ؟
دیروز این لپ تاپ رو خریدم
داخل منوی استارت شده بودم و داشتم لیست برنامه هاش رو نگاه میکردم. فولدر یکی از برنامه ها رو زدم که باز بشه، علامت wait اومد و بعد از 10 ثانیه لپ تاپ Restart شد و دیگه بالا نیامد و Boot Error میزنه.
وقتی که پیغام های Error رو که میخوندم دیدم Hard رو اصلاً نمیشناسه.
خلاصه همون روز بردمش گارانتیش. طرف که اومد روشنش کنه بعد از کلی مکث که خود طرف هم متعجب شده بود، ویندوز بالا اومد و دیگه خبری از اون پیغان های Error نبود.
منم که دیگه چیزی نمیتونستم بگم. واسه اینکه این همه راه رو رفته بودم نهایتاً گفتم DVD های ریکاوری رو برام بگیره که فرداش برم لپ تاپ رو تحویل بگیرم.
امروز لپ تاپ رو تحویل گرفتم و حدود یه ساعتی داشتم منوهاش رو نگاه میکردم که باز همون اتفاق افتاد. وارد یکی از منوهای All Programs شده بودم و از یکی از منوها، Help رو زده بودم که باز کلی مکث کرد و Restart شد و باز همون پیغام های Error
عکس پیغام هاش رو گرفتم. شما فکر میکنید این لپ تاپ چه مشکلی داره؟
![]()
Last edited by ehsan_old; 13-02-2011 at 23:02.
دوست عزیز لپ تاپ من هم همین مشکل رو دو سه روز پیش پیدا کرد بعد الان دیگه کلا هاردش خراب شده
من فرستادم گارانتی کلا مشکل عجیبیه ... هاردش ضعیفه مثله اینکه
تا اون موقع که هارد جدیدش بیاد یک هارد دیگه دادن بهم نو نوار ... اگه کسی دیگه هم این مشکل رو داشته بگه ..
هارد جدیدشم بیاد اگه این مشکل رو داشت اون یکی نو رو به خودش میدم اینی که فعلا دادن رو بر میدارم
من الانم آمدم این ایراد رو بنویسم که پست شما رو دیدم![]()
داش مسعود (منصور) نظرت چیه ؟ می بینی واسه جفتمون این جوری شده ... ایده ای کسی نداره ؟
--------------------
یک سوال حاج احسان پیر شما ویندوزت رو به روز کردی این مشکل پیش آمد یا نه ؟
کسی نظری نداره ؟![]()
جالب لپ تاپ منم همین مشکلو داشت من فکر میکردم هاردش بد سکتور داره . که اگه پست های قبلی رو خونده بودین گفته بودم . پس فقط لپ تاپ من نبود .
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
فکر نکنم به درایور گرافیک باشه چون اون خودش نصب هست .
اره امين جان راجع بهش صحبت كرده بوديم كه!
نه اصلاً
من وقتی که لپ تاپ رو تحویل گرفتم، 1 ساعت نشد که داشتم باهاش کار میکردم که به این روز افتاد.
الان گارانتی هاردش رو کامل عوض کرده که باید برم تحویل بگیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)