دکمه AF c-s-m ( چهارمی از بالا سمت چپ دوربین) رو نگه دار...یه منو توی صفحه ات میاد....
حالت M رو که همون manual یا دستی باشه رو انتخاب کن
حالا با چرخوندن حلقه فوکوس... دوربین یه نقطه از جسم رو برات زوم دیجیتال میکنه... تا بتونی وضوح رو درست کنی
دکمه AF c-s-m ( چهارمی از بالا سمت چپ دوربین) رو نگه دار...یه منو توی صفحه ات میاد....
حالت M رو که همون manual یا دستی باشه رو انتخاب کن
حالا با چرخوندن حلقه فوکوس... دوربین یه نقطه از جسم رو برات زوم دیجیتال میکنه... تا بتونی وضوح رو درست کنی
سلام دوستان
من میخوام با این دوربین از توی چشمی میکروسکوپ عکس بگیرم !
دقیقا باید چکار کنم ؟!
اینو روی اتوماتیکش زاشتم رفتم اونجا عکس ها مات بودن یا اصلا کل حلقه چشمی میکروسکوپ رو نمیگرفت !
راهنمایی کنید لطفا !!!
دوستان یه سوال ... میخواستم ببینم مموری برای این دوربین کلاس 6 بگیریم بهتره یا همون کلاس 4 اصلا فرقی تو کارکرد دوربین داره ؟
فوجی توصیه کرده حداقل از کلاس 6 استفاده کنید. چون موقع فیلم برداری یا عکاسی متوالی دوربین نیاز به سرعت بالاتری داره بهتره از کلاس های بالاتر استفاده کنید تا فیلم برداری متوقف نشه ...
کسی نیست جواب ما رو بده ؟!!!![]()
سلام بچه ها من 2هفته ای میشه دوربین HS20رو خریدم واقعا عالیه حالت exr اش که محشره ، وقتی رو این حالتی توی هر شرایطی باشی کم نور پر نور ابری وتاریک ، کافیه فقط شاترو فشار بدی نتیجه کارو ببینی متوجه میشی کیفیت عکس یعنی چی.
با زوم 30 xمیتونی عکسهایئ خیلی جالبی بگیری خیلی خوشدسته
خلاصه فوجی سنگ تموم گذاشته
بچه ها این دوربین توی حالت فیلم برداری آیا صدای موتور را هم ضبط میکنه ؟ چون اصولا دوربین های فوجی صدای موتور را در هنگام فیلم برداری خیلی زیاد ضبط میکنن .
میشه گفت همه دوربین ها دارند کم و زیاد داره
فکر کنم این دوربین زیاد باشه
HS20 اصلا موتور زوم نداره که بخواد صدای موتور توی فیلم بیاد....
چون زومش دستیه
من فیلم های زیادی ازش در یوتیوب دیدم و دانلود کردم. باید بگم یه صدای عجیبی ممتد البته زیاد بلند نیست! همش موقع فیلم برداری میاد.که خیلی حال گیری هست خیلی تصویر هم لرزش داره و مدام فکوس عمل میکنه که باعث تاری میشه که ضد حاله من کلا نا امید شدم.به جاش فیلم وعکسهای جدید سونی sony DSC-HX100V رو دیدم که شاهکاره ! حتما روش تحقیق کنید میخوره این فوجی رو ....
تازه پانورامای 40 مگاپیکسلی 10480X4096 + پانورامای 3 بعدی هم داره به اضافه GPS
Last edited by ali6803; 06-06-2011 at 20:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)