چی؟ یعنی دوتا ati یه دونه انویدیا؟
روی کدوم مادربرد؟
چی؟ یعنی دوتا ati یه دونه انویدیا؟
روی کدوم مادربرد؟
نه دیگه یه ati یه انویدیا
منظور ایشون اینکه با اضافه کردن یک کارت انویدیا (که معمولن برای اینکار از انواع ارزان قیمت انتخاب میشه) به سیستمی که کارت گرافیک اصلیش از AMD هست و انجام چند مرحله نرم افزاری، محاسبات فیزیک رو به عهده ی کارت nvidia بزاریم و کارت اصلی کماکان AMD باشه.
این راهنمایی اخریت خیلی به دردم خورد . به نظر شما این خاصیت physx جقدر تاثیر گذاره؟ ایا فقط کارش چیزای ریز مثل حرکات انفجاری و ایناست؟ چون دوستان گفتن زیاد اهمیت نداره و میشه ازش رد شد؟
آخه بازی به همیناس دیگه.
وگرنه خوب اصلا چرا بازی کنی برو مرحله آخر ی دفعه نه اصلا تیزر آخرشو فقط ببین
یلیقه هست
مثلا شما برو تو بازی کرایسیس با کارت انویدیا فیزیک رو غیر فعال کن. یارو انگار داره روی یخ سر میخوره. انگار نه انگار که داره قدم میزنه.این راهنمایی اخریت خیلی به دردم خورد . به نظر شما این خاصیت physx جقدر تاثیر گذاره؟ ایا فقط کارش چیزای ریز مثل حرکات انفجاری و ایناست؟ چون دوستان گفتن زیاد اهمیت نداره و میشه ازش رد شد؟
ولی بازم فکر کنم تو کارتهای ati هم این مشکل فیزیک تا حدودی با تکنولوجی هاوک رفع شده باشه
واییییییییییییییییییی . اینجور که معلومه این physx اگه نباشه روی روان ادمه. این جور مثال ها که میزنید ادم میتونه تصمیم بگیره. اقا عرفان نظر شما چیه؟
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
نه منظور من این بود که کار این physx چکاراست؟ مثل این مثالی که المیرا خانم زدن.
اونایی که از ati استفاده میکنن از دیدن این صحنه ها بی نصیب میشن؟
بی نصیب که نمیشن کم نصیب میشن![]()
نظر من توی همون تاپیکی که معرفی کردم بود چند باز گفتم بازم میگم Nvidia Physics به هیچ عنوان قابل توجه نیست وقتی کلا 2 تا عنوان ازش استفاده میکنن.واییییییییییییییییییی . اینجور که معلومه این physx اگه نباشه روی روان ادمه. این جور مثال ها که میزنید ادم میتونه تصمیم بگیره. اقا عرفان نظر شما چیه؟
همون تاپیک رو تا آخر دنبال میکردید به نتیجه میرسیدید.
درسته خوندم. اما میگن فیزیک مهمه. نمیدونم چی بگم. ادم دو به شک میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)